ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κοραλία Καράντη: "Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου, με τρομάζει αυτό"

Η Κοραλία Καράντη αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί αποφάσισε να ονομάσει τον γιο της Εδουάρδο

Προσκεκλημένη της αγαπημένης μας εκπομπής "Στούντιο 4" ήταν η Κοραλία Καράντη που γνωρίζει και πάλι μεγάλη επιτυχία φέτος πρωταγωνιστώντας στην τηλεοπτική σειρά Famagusta.

Για τη δουλειά και το να μεγαλώνουμε

"Δεν θέλω να γκρινιάξω καθόλου για τη δουλειά, απλώς θέλω αυτό που κάνω να είναι σημαντικό. Έχω υπάρξει χωρίς δουλειά και από δική μου επιλογή και όχι από δική μου, όπως στην περίοδο της πανδημίας. Όσο μεγαλώνουμε εμείς οι γυναίκες, έχουμε λιγότερες ευκαιρίες", είπε η ηθοποιός.

"Καμιά φορά μπορεί να σε πληγώνουν κάποια πράγματα, αλλά προχωρώντας κανείς, ατσαλώνεται. Να ένα δώρο που έρχεται με την ηλικία, γιατί το φιλοσοφείς. Κάποτε, το θεωρούσα άκομψο να λέω την ηλικία μου. Δεν την έκρυβα, αλλά το θεωρούσα κάποιες φορές χυδαίο να βγω να την πω δημόσια".


"Τώρα με πιάνει η επιθυμία να την πω για να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους να ξεμπλοκάρουν. Είχα μια τάση να κάνω παρέα με μεγαλύτερους ανθρώπους, ήταν άλλες εποχές. Δεν υπήρχε τόσο πολύ το κόλλημα με την εξωτερική εικόνα, δεν απασχολιόμασταν τόσο πολύ με την ηλικία".

Για την προσωπική της ζωή

"Αισθάνομαι ευτυχής για τη ζωή που είχα. Ερωτεύτηκα, με ερωτεύτηκαν, είχα σχέσεις έντονες, έκανα ένα παιδί. Έχω εξαπατηθεί στη ζωή μου κάποιες φορές, δεν πειράζει όμως. Είναι αυτό που υποψιάζεσαι, αλλά επειδή δεν θες να δηλητηριαστείς, το αφήνεις να συμβεί. Όταν κάποιος δεν τιμάει την εμπιστοσύνη που του δείχνεις, δεν είναι πρόβλημα δικό σου. Πάντα στον εαυτό ομου έριχνα το φταίξιμο, είμαι ενοχικός άνθρωπος. Είναι η στόφα μου. Νομίζω ότι είναι θέμα παιδικών χρόνων. Τα έχω εξηγήσει. Είναι αυτό που έχουμε πει, ήμουν ένα μοναχικό παιδί που μεγάλωνα με μεγάλους ανθρώπους γύρω μου, αλλά δεν ήμουν χαϊδεμένο".

Κοραλία Καράντη: "Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου, με τρομάζει αυτό"

Όσον αφορά για τον γάμο της με τον Τζώνη Καλημέρη και τον γιό τους είπε: "Όταν ήταν πιο μικρός, σε κάποιες παραστάσεις είχε τρομάξει, γιατί μπορεί να έτρωγα ένα χαστούκι και δεν μπορούσε να καταλάβει. Είμαι μαμά που βάζει όρια, γιατί είχα διαβάσει πολλά βιβλία. Μπορούσα να το κάνω πράξη. Η αφετηρία μου ήταν να μην μεταδώσω στο παιδί αυτά που έζησα εγώ. Όταν ήταν στην εφηβεία και ήταν να πάει εκδρομές, είχα αντισταθεί και μας έφερε σε σύγκρουση, είχα επιστρατεύσει και τον πατέρα του και πήρε το μέρος μου. Τότε αναρωτήθηκα μήπως το παράκανα. Επειδή είμαι Πόντια επέμεινα. Ήρθε ο καιρός και μου είπε ο μικρός ότι είχα δίκιο.".

Στη συνέχεια μίλησε και για τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάνη. "Ήταν ενθουσιασμός, με είχε γοητεύσει και ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος που όταν θέλει να κατακτήσει κάποιον, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρει. Επίσης, είχα μέσα μου την κρυφή ελπίδα ότι θα παίξει έναν ρόλο μέντορα για τον γιο μου, επειδή είναι ένας άνθρωπος πολύ μορφωμένος. Επιβεβαιώθηκα ως έναν βαθμό γιατί ο Γιώργος ήταν πουλί πετούμενο, δεν ήταν ακριβώς ό,τι περίμενα".


"Είμαι μια γυναίκα στα 64 της. Δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να ερωτευτώ στην ηλικία μου. Με φλερτάρουν πολύ νέοι άντρες και αυτό με τρομάζει πάρα πολύ. Βλέπω στο βλέμμα τους κάτι που είναι απόλυτα διαθέσιμο και βαθύ και τρομάζω. Λέω "Παναγία μου". Είναι τεράστιες οι διαφορές. Πολλές φορές είναι στην ηλικία του γιου μου. Δεν είμαι άνθρωπος των ταμπού, δίνω λίγο την εντύπωση ότι είμαι "κομ ιλ φο", αλλά δεν είμαι έτσι. Θεωρώ πολύ θεμιτό μια μεγαλύτερη γυναίκα να έχει σχέση με νεότερο άνδρα. Δεν μου έχει τύχει. Ερωτευόμουν μεγαλύτερους άνδρες, πιθανόν λόγω του μπαμπά μου".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!