ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Fashion Innovation Award" για τα HUAWEI FreeClip στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Η Huawei στηρίζει την δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών στα New Designers Awards στο 34ο Athens Fashion Week

Η Huawei, στήριξε και φέτος τη δημιουργικότητα και το ταλέντο νέων σχεδιαστών και παρουσίασε το "Fashion Forward” gadget της χρονιάς, τα πρωτοποριακά ακουστικά HUAWEI FreeClip στα New Designers Awards στην 34η Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας. Τα FreeClip εμφανίστηκαν ως fashion item, κέρδισαν τον ενθουσιασμό των σχεδιαστών, της κριτικής επιτροπής και όλων των παρευρισκομένων, ενώ, παράλληλα, κατέκτησαν το βραβείο "Fashion Innovation Award”.

Κάθε χρόνο, στο πλαίσιο του θεσμού της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, πραγματοποιούνται τα New Designers Awards. Φέτος, έξι νέοι δημιουργοί παρουσίασαν τις πρωτοποριακές δημιουργίες τους εντυπωσιάζοντας το κοινό και τη κριτική επιτροπή, διεκδικώντας τα βραβεία Best New Designer, Best Trendsetter και Best Catwalk. Κάθε σχεδιαστής είχε εντάξει στην κολεξιόν του και μία εμφάνιση εμπνευσμένη από τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip.

Παρουσιάστρια της απονομής ήταν η Κιμ Κίλιαν, ενώ τον λόγο πήρε και η Πρόεδρος και CEO του Athens Fashion Week, Τόνια Φουσέκη η οποία μίλησε για την σπουδαιότητα του θεσμού και το πως αυτός έχει αναδείξει πολλούς ήδη καταξιωμένους σχεδιαστές μόδας.

Πριν την απονομή βραβείων, πραγματοποιήθηκε ένα special runway με τα εμπνευσμένα looks των έξι διαγωνιζόμενων, από τα νέα ακουστικά αφιερωμένο στον χορηγό των New Designers Awards, HUAWEI FreeClip.

Τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip έλαβαν το βραβείο Fashion Innovation Award για τον Fashion Forward σχεδιασμό τους και τον συνδυασμό του στυλ με την κορυφαία τεχνολογία. Με αυτή την βράβευση η Huawei επιβεβαιώνει την επιτυχία της fashion forward στρατηγικής της και την δέσμευσή της για αρμονική συνύπαρξη μόδας και τεχνολογίας και την δημιουργία καλαίσθητων προϊόντων που ενθουσιάζουν τους τους fashion και tech fans.

Το βραβείο το παρέλαβε ο κος Πέτρος Δρακόπουλος, Marketing Director της Huawei, ο οποίος ευχαρίστησε όλους του συμμετέχοντες για τις πρωτοποριακές δημιουργίες τους και την κ. Τόνια Φουσέκη, Πρόεδρο της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας για την άψογη διοργάνωση και δήλωσε: "Τα New Designers Awards είναι μία γιορτή της μόδας και νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που στηρίζουμε τον θεσμό για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Η Huawei πιστεύει στην δύναμη που έχει η τεχνολογία στο να κάνει τον κόσμο καλύτερο αλλά και πιο όμορφο σαν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Έτσι η Huawei μένει πιστή στην Fashion Forward στρατηγική της αναπτύσσοντας προϊόντα όπως το Huawei FreeClip τα οποία εκτός από λειτουργικότητα και κορυφαία χαρακτηριστικά προσφέρουν μοναδικότητα και στυλ.

Νικητές των New Designers Awards by HUAWEI FreeClip αναδείχθηκαν οι:

Best New Designer: Το fashion brand "Blue” κέρδισε τις εντυπώσεις με τη συλλογή "Exstasis-Hatching”, η οποία εμβαθύνει στην εικόνα ενός κήπου, συμβολίζοντας την πολυπλοκότητα των συναισθημάτων και των εμπειριών. Κάθε κομμάτι ξεκλειδώνει μια νέα πτυχή αυτού του μεταφορικού κήπου, αποκαλύπτοντας την ομορφιά, τα μυστικά και τα μυστήρια του. Στο πυρήνα του κρύβεται το κλειδί της αγάπης, το οποίο ξεκλειδώνει την πραγματική ουσία της μαγείας του κήπου. Μέσα από την αφήγηση και την πρωτότυπη μουσική που δημιουργήθηκε από τον Blue και τον Sygma, αυτή η συλλογή σας προσκαλεί να ξεκινήσετε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης, αγάπης και ανάπτυξης που μοιάζει με την εκλεκτή διαδικασία της εκκόλαψης Το βραβείο απένειμε η κ. Τόνια Φουσέκη, Πρόεδρος της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας.

Best Trendsetter: Το fashion brand P.Anchor με την συλλογή BEYOND NATURE και τη σχεδιάστρια μόδας Ελένη ΤΖΙΑΜΠΑΖΑΚΗ, είχε ως κύρια πηγή έμπνευσης το σπάνιο δάσος της Δαδιάς, που δοκιμάστηκε με τον χειρότερο τρόπο από τις πυρκαγιές του 2023. Η συλλογή απευθύνεται στη γυναίκα με συμπεριφορά και προσωπικότητα, προσφέροντας ρούχα υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν τόσο το διαχρονικό όσο και το μοντέρνο στυλ.

Το βραβείο απένειμε o κος Πέτρος Δρακόπουλος, Μarketing Director Huawei CBG Ελλάδος.

Best Catwalk: Το fashion brand L’ amour et l’ âme Atelier με την νυφική συλλογή " La Chemise à la reine” εμπνεύστηκε από την Μαρία Αντουανέτα και το θάρρος της να ποζάρει.Η σχεδιάστρια δημιούργησε νυφικά της εποχής μας που θα φορούσε η Μαρία Αντουανέτα.Τα υλικά που χρησιμοποίησε ήταν φτερά, τούλι με glitter, χειροποίητα κεντήματα, 3D χειροποίητα λουλούδια, κορσέδες, δαντέλες, ντραπέ και σούρες δημιουργώντας νυφικά για μια σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα.

Το βραβείο απένειμε o επίτιμος σχεδιαστής μόδας της AFW, Mallan Breton.

Οι υπόλοιποι ταλαντούχοι νέοι σχεδιαστές που έλαβαν μέρος στα New Designers Awards ήταν οι εξής:

Ioannis Koulouris: Παρουσίασε την συλλογή Châtelaine S/S 2025, με έμπνευση από την δεκαετία των 60’s και με σαφείς επιρροές από την Baroque αισθητική η συλλογή hâtelaine είναι ένα αμάλγαμα των δύο με στοιχεία ρομαντισμού. Τα ρούχα της συλλογής ενώ φαντάζουν πληθωρικά, παραμένουν πιστά στο όραμα του brand, της πρακτικότητας και του wearability.

Christina Manelidi: Η collection Funghi είναι εμπνευσμένη από τη φύση και θυμίζει τα μοναδικά σχήματα των μυκήτων και δίνει στο ένδυμα μια διαφορετική πτυχή. Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της εποχής και τις ανάγκες του οικοσυστήματος του πλανήτη μας, η δημιουργία νέων βιώσιμων υλικών είναι γεγονός. Η συλλογή έγινε αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας, ανακυκλώσιμα υφάσματα που στοχεύουν στο μηδενικό σύστημα απορριμμάτων.

Sifis Stathakis: Η συλλογή Aurora ( Borealis ) 2024 είναι εμπνευσμένη από το εξωπραγματικά μαγικό Βόρειο Σέλας. Ένα φυσικό φαινόμενο που κατακλύζει με χιλιάδες συναισθήματα όποιον έχει τη τύχη να το αντικρίσει. Τα χρώματα της συλλογής -μωβ, πράσινο, μπλε, λιλά- είναι εκείνα που με τη ζωηράδα τους σπάνε το βαθύ μαύρο, ενώ τα διαφορετικά μήκη, σχέδια και υφάσματα των ρούχων προσδίδουν δύο αντίθετες πλευρές μιας γυναίκας! Από τη μια την ρομαντική γυναίκα με τα παραμυθένια ροζ κομμάτια και από την άλλη την περισσότερο τολμηρή γυναίκα με τα πιο σκούρα χρώματα.

Tα HUAWEI FreeClip είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.

Read Next

15 Μαϊ 2024

To Live A Legacy από τη Mastercard και το Women On Top δίνει ώθηση στη γυναικεία ενδυνάμωση για 6η χρονιά

Η πρωτοβουλία-θεσμός από τη Mastercard και το Women On Top για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών εμπλουτίζεται και επεκτείνεται.

14 Μαϊ 2024

ATHENS FITNESS FESTIVAL 2024: Η Ακτή Βουλιαγμένης μετατρέπεται σε ένα εντυπωσιακό παραθαλάσσιο γυμναστήριο

Στις 25 & 26 Μαΐου θα διεξαχθεί για ακόμα μια χρονιά το Athens Fitness Festival 2024.

Περισσότερα από

Life

12 Μαϊ 2024

7 διάσημα ψυχολογικά πειράματα που άλλαξαν τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο

Πολλά διάσημα πειράματα που αναλύουν την ανθρώπινη συμπεριφορά έχουν επηρεάσει την κατανόηση της ψυχολογίας. Για ορισμένα δεν είναι δυνατή η επανάληψή τους σήμερα λόγω παραβιάσεων των ηθικών ορίων. Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει τη σημασία τους.

12 Μαϊ 2024

"Rays of Infinity" | Ένα ταξίδι από τον ήχο στο φως

Η PanArmonia επιστρέφει στο θέατρο "Άλσος" και παρουσιάζει ζωντανά για πρώτη φορά το νέο άλμπουμ "Rays of Infinity", μαζί με αγαπημένα τραγούδια από το ρεπερτόριό της.

11 Μαϊ 2024

Πότε ξεκινά το σεξ σε νέα σχέση; Η απάντηση της ειδικού θα σε εκπλήξει

Νομίζεις ότι ο κανόνας "όχι σεξ πριν το τρίτο ραντεβού" αρκεί; Καλύτερα να το παρατείνεις στους... έξι μήνες, ή και παραπάνω.

10 Μαϊ 2024

Olvos Koufonisia: Ο δικός μου παράδεισος

Τα Κουφονήσια είναι ο δικός μου παράδεισος και το Olvos Koufonisia, το δικό μου εξωτικό καταφύγιο.

10 Μαϊ 2024

Fashion Forward: Τα νέα προϊόντα τεχνολογίας και wearables της Huawei μας βάζουν στον ψηφιακό κόσμο με στυλ

Το HUAWEI WATCH FIT 3, το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition και το HUAWEI MateBook X Pro έρχονται να μας καταπλήξουν.

10 Μαϊ 2024

Λώξη: Ένα ντοκιμαντέρ για την πρώτη επαγγελματία ηθοποιό με σύνδρομο Down στην Ελλάδα

Είναι η ιστορία της Λωξάνδρας Λούκας η οποία αξιώνει στην πράξη ισότιμη πρόσβαση στη ζωή και την τέχνη της.

06 Μαϊ 2024

Αν θέλεις να ζήσεις περισσότερο κάνε αυτό, λένε οι καρδιολόγοι

Είτε είσαι στη δουλειά, είτε στο σπίτι ή αλλού, κάνε αυτό για να ζήσεις μέχρι τα 100 (και βάλε!).

05 Μαϊ 2024

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

05 Μαϊ 2024

Χωρίς πόρτες και παράθυρα: Η βίλα της Ναόμι Κάμπελ στην Αφρική έχει στέγη από φύλλα κοκοφοίνικα

Παράδοση και πολυτέλεια στη βίλα του μοντέλου στο Μαλίντι της Κένυας.

04 Μαϊ 2024

Λεπτή χωρίς στερήσεις: Οι κανόνες που ακολουθούν οι γυναίκες που χάνουν κιλά χωρίς να κάνουν δίαιτα

Υιοθέτησε τις συνήθειες και τη στάση ζωής τους. Σίγουρα μπορείς να γίνεις μία από αυτές.