ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η αιώνια νιότη: Τέσσερα χρώματα μαλλιών που αφαιρούν χρόνια (και προσθέτουν φρεσκάδα)

Αποχρώσεις που φωτίζουν το πρόσωπο και αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά.

Η αιώνια νιότη: Τέσσερα χρώματα μαλλιών που αφαιρούν χρόνια (και προσθέτουν φρεσκάδα)

Η ηλικία είναι ένα ακόμα ξεπερασμένο ζήτημα, που όπως αποδεικνύεται δεν απασχολεί ιδιαίτερα την σύγχρονη γυναίκα, η οποία δεν διστάζει να έρθει αντιμέτωπη με τον χρόνο. Άλλωστε οι περισσότερες γνωρίζουμε πως το μυστικό της αιώνιας νεότητας είναι η αγάπη προς τον εαυτό μας αλλά και η αποδοχή της φυσικής φθοράς των χρόνων. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να δείχνουμε όμορφες και λαμπερές σε κάθε ηλικία. Έτσι, συχνά, επικεντρωνόμαστε σε διάφορα προϊόντα καλλωπισμού, ενυδατικές κρέμες και serum, πιστεύοντας πως μόνο με αυτά θα διατηρήσουμε την νεανική μας όψη, ξεχνώντας πως το «λάθος» χρώμα μαλλιών ίσως τελικά μας προσθέτει μερικά χρόνια.

Έτσι, συχνά, επικεντρωνόμαστε σε διάφορα προϊόντα καλλωπισμού, ενυδατικές κρέμες και serum, πιστεύοντας πως μόνο με αυτά θα διατηρήσουμε την νεανική μας όψη, ξεχνώντας πως το «λάθος» χρώμα μαλλιών ίσως τελικά μας προσθέτει μερικά χρόνια.

Αν, λοιπόν, αναρωτιέστε ποιο θα είναι το επόμενο hairstyle σας, σκέφτεται να πραγματοποιήσετε μια ουσιαστική αλλαγή σύμφωνα με τις υποδείξεις έμπειρων hair colorists, οι οποίοι προτείνουν τις παρακάτω αποχρώσεις μαλλιών και τεχνικές, ως την καλύτερη επιλογή για νεανικό αποτέλεσμα.

Caramel Balayage: Για να δείχνετε φυσικά λαμπερές, αρκεί να επιλέξετε ζεστές αποχρώσεις που θα ανοίξουν το φυσικό σας τόνο και όχι το αντίθετο. Το balayage είναι η ιδανική επιλογή αφού ανοίγει το χρώμα των μαλλιών στις άκρες, διατηρώντας την ρίζα σε ισορροπία. Αν είστε μελαχρινή και αναζητάτε μια safe αλλαγή, το balayage στους τόνους της καραμέλας είναι το κλειδί που όχι μόνο θα μαλακώσει αλλά και θα φωτίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Strawberry blonde: Κατάλληλο για κάθε ξανθιά, κοκκινομάλλα ή ginger με ψυχρούς τόνους επιδερμίδας. Με αυτή την κοκκινωπή χρυσή απόχρωση, τα μαλλιά σας θα αλλάξουν εντελώς εμφάνιση, όπως επίσης και το πρόσωπό σας. Η Emma Stone είναι θερμή υποστηρίκτρια του strawberry blonde, αφού όπως αποδεικνύουν οι εικόνες της, η επιδερμίδα της δείχνει απίστευτα νεανική.

Bronde roots: Εδώ η ρίζα παραμένει στην γλυκιά σκούρα απόχρωση της, μέχρι να εμφανιστεί απότομα μια πιο ανοιχτή, σχεδόν ξανθιά βουτυρένια απόχρωση στις άκρες. Είναι το ιδανικό χρώμα για κάθε καστανή που αγαπά τους φυσικούς της τόνους, όμως θα ήθελε να τολμήσει την αλλαγή του ξανθού.

Soft black: Οι έντονες και «σκληρές» αποχρώσεις του μελαχρινού καλό είναι να μαλακώνουν χρόνο με τον χρόνο, καθώς αγριεύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στα χέρια των ειδικών ζητήστε τους να προχωρήσετε σε πιο γυαλιστερές και φωτεινές αποχρώσεις του μελαχρινού.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Aμάλ Κλούνει: 3 αλλαγές στην εμφάνισή της που την έκαναν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Οι μικρές αλλαγές στα μαλλιά και το μακιγιάζ της που έκαναν μεγάλη διαφορά.

Περισσότερα από

Ομορφιά

26 Απρ 2024

Ραγάδες, κηλίδες ή ατέλειες από τον ήλιο; Με αυτά τα bodycare προϊόντα θα έχεις την πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα

Τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσεις αν θες να χαρίσεις άφθονη λάμψη στο σώμα σου.

26 Απρ 2024

Ευαίσθητη, αντιδραστική επιδερμίδα: Το θαυματουργό σέρουμ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο ορός προσώπου που δρα στοχευμένα κατά της ερυθρότητας και διάφορων ερεθισμών που παρουσιάζει συχνά η επιδερμίδα.

26 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;