ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μόλις ανακαλύφθηκε η μάσκαρα με το καινοτόμο βουρτσάκι που αλλάζει το αλλάζει τον όγκο των βλεφάρων

Ένα καινοτόμο βουρτσάκι, σχεδιασμένο να προσφέρει όγκο, μήκος και μέγιστο διαχωρισμό.

Μόλις ανακαλύφθηκε η μάσκαρα με το καινοτόμο βουρτσάκι που αλλάζει το αλλάζει τον όγκο των βλεφάρων

Η Max Factor, εμπνευσμένη από τις τεχνικές των make-up artists, παρουσιάζει μια μοναδική εμπειρία μεταμόρφωσης των βλεφαρίδων με τη νέα Lash Crown Mascara. Το πρωτοποριακό της βουρτσάκι, με το χαρακτηριστικό στέμμα στην άκρη του, είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες. Τώρα κάθε γυναίκα αποκτά εντυπωσιακό βλέμμα και γίνεται η βασίλισσα του glamour! Αποκτήστε έντονες και πυκνές, καλοσχηματισμένες βλεφαρίδες από τη ρίζα έως τις άκρες, με μια απλή και γρήγορη εφαρμογή.

Μόλις ανακαλύφθηκε η μάσκαρα με το καινοτόμο βουρτσάκι που αλλάζει το αλλάζει τον όγκο των βλεφάρων
To νέο βουρτσάκι, με το χαρακτηριστικό στέμμα στην άκρη του, είναι σχεδιασμένο με περίτεχνο τρόπο για να προσφέρει ομοιόμορφα όγκο στις ρίζες των βλεφαρίδων, ένταση και διαχωρισμό στις άκρες.

Εντυπωσιάστε

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της Max Factor, κάθε γυναίκα μπορεί να είναι glamorous εάν έχει στη διάθεσή της τα κατάλληλα εργαλεία και εάν γνωρίζει τα απαραίτητα μυστικά του make-up! Τώρα, η Max Factor αποκαλύπτει το μυστικό για βλεφαρίδες σαν “στέμμα” με εντυπωσιακό όγκο, μήκος και απόλυτο διαχωρισμό με τη νέα Lash Crown Mascara.

Όλοι οι Make-Up Artists γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το dramatic look στα μάτια για τη δημιουργία μιας αξέχαστης πρώτης εντύπωσης, γι 'αυτό και η Lash Crown Mascara είναι σχεδιασμένη για να δημιουργεί τέλεια συμμετρικές βλεφαρίδες που εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά.

Δείτε ένα βίντεο:

Η Creative Director της Max Factor Pat McGrath αναφέρει:

«Συχνά συμβουλεύω τις γυναίκες που θέλουν να εντυπωσιάσουν με το make-up τους, να επικεντρώνονται στα μάτια, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Οι πλούσιες, ομοιόμορφες και διαχωρισμένες βλεφαρίδες είναι αυτές που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τεχνικές που μακραίνουν τις βλεφαρίδες καθώς και διαφορετικούς τύπους μάσκαρα. Κάτι τέτοιο όμως είναι αρκετά χρονοβόρο. Με τη νέα Lash Crown Mascara της Max Factor, μπορείτε να αποκτήσετε δυναμικό βλέμμα, γρήγορα και αποτελεσματικά».

Το βουρτσάκι

To νέο βουρτσάκι, με το χαρακτηριστικό στέμμα στην άκρη του, είναι σχεδιασμένο με περίτεχνο τρόπο για να προσφέρει ομοιόμορφα όγκο στις ρίζες των βλεφαρίδων, ένταση και διαχωρισμό στις άκρες.

Η επίπεδη πλευρά του αποτελείται από δύο σετ 135 τριχών. To κάθε σετ χωρίζεται σε τρία επίπεδα, ένας σχεδιασμός που προσφέρει μέγιστο διαχωρισμό. Η πλευρά με το στέμμα σε σχήμα καμπύλης επιτρέπει τον ακριβή και ομοιόμορφο διαχωρισμό των βλεφαρίδων που βρίσκονται στην εσωτερική και εξωτερική γωνία του ματιού.

Χάρη στο μαλακό βουρτσάκι, μπορείτε εύκολα να επιτύχετε μεγαλύτερη πυκνότητα, ξεκινώντας την εφαρμογή της μάσκαρα από τις ρίζες των βλεφαρίδων. Ο έξυπνος σχεδιασμός του καθιστά δυνατή τη στόχευση των βλεφαρίδων που επιθυμείτε.

Η αγαπημένη μάσκαρα της Stella Maxwell

«Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι μια μάσκαρα μπορεί να με κάνει τόσο χαρούμενη! Το βουρτσάκι της Lash Crown είναι σχεδιασμένο σαν στέμμα για να προσφέρει ένταση στη ρίζα, όγκο και διαχωρισμό στις άκρες. Μου χαρίζει έντονες και πυκνές βλεφαρίδες κάθε στιγμή. Τα μάτια είναι το πρώτο στοιχείο που προσέχω στους ανθρώπους γύρω μου, οπότε όταν βάφομαι μόνη μου, θέλω να επικεντρώνομαι στην εμφάνισή τους. Ο όγκος, το μήκος και ο διαχωρισμός είναι τα τρία απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχει μια μάσκαρα και η Lash Crown Mascara τα έχει όλα!» αναφέρει η Stella Maxwell, global ambassador της Max Factor.

*Η νέα Lash Crown Mascara διατίθεται στα καταστήματα Hondos Center, Sephora, Galerie de Beaute, στο attica (Golden Hall) καθώς και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα (Π.Λ.Τ 18,50€).

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Περισσότερα από

Ομορφιά

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.