ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο γάμος της Pippa Middleton θα κοστίσει λιγότερα απ' όσο θα περίμενε κανείς

Σε σχέση με όσα έχουμε ακούσει κατά καιρούς, η αδελφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ θα την βγάλει «οικονομικά».

Ο γάμος της Pippa Middleton θα κοστίσει λιγότερα απ' όσο θα περίμενε κανείς

Μπορεί η αδερφή της, Kate Middleton, να παντρεύτηκε πρίγκιπα και να απόλαυσε έναν πραγματικά παραμυθένιο γάμο, ωστόσο, η Pippa φαίνεται πως παρά το γεγόνος ότι δεν σκοπεύει να στερηθεί την πολυτέλεια, έχει φροντίσει να οργανώσει έναν ακριβό γάμο χωρίς όμως περιττές υπερβολές.

Έχοντας υπόψιν μας περιπτώσεις γάμων Ρώσων μεγιστάνων ή ακόμα και ένα πρόσφατο παράδειγμα που έλαβε χώρα στην Ελλάδα με τον εντυπωσιακό γάμο δύο Ινδών να κοστίζει σχεδόν 400.000 ευρώ, θα περίμενε κανείς ότι η Pippa Middleton θα ξόδευε για την μεγάλη μέρα της ζωής της εκατομμύρια λίρες.

Κι όμως. Τα πράγματα θα είναι πιο low profile απ' όσο θα περιμέναμε, τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Η τελετή λοιπόν θα γίνει το μεθεπόμενο Σάββατο και τα συνολικά γαμήλια έξοδα δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 300.000 ευρώ, Και μπορεί αυτό το ποσό να είναι 15 φορές παραπάνω απ΄ ότι ένας «συνηθισμένος» γάμος στην Μεγάλη Βρετανία ωστόσο για τα δεδομένα της ευρήτερης βασιλικής οικογένειας φαντάζει λογικό.

Πιο συγκεκριμένα, και κατά το κοστολόγιο που παρατίθεται, το νυφικό της Pippa με την «υπογραφή» του Giles Deacon υπολογίζεται ότι θα κοστίζει περί τα 12.000 ευρώ, ενώ για τα μαλλιά και το μακιγιάζ της αναμένεται να δαπανηθούν 1.700 ευρώ.

Η ένωση του ζευγαριού θα «σφραγιστεί» με βέρες αξίας 22.500 ευρώ, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στον κήπο του σπιτιού της οικογένειας Middleton, το οποίο θα διαμορφωθεί κατάλληλα έναντι 75.000 ευρώ.

Ο γάμος της Pippa Middleton θα κοστίσει λιγότερα απ' όσο θα περίμενε κανείς
Με τον γαμπρό Tζέιμς Μάθιους, σε διακοπές.

Το φαγητό της δεξίωσης φαίνεται πως έχει αναλάβει το διάσημο catering Admirable Crichton, το οποίο και συχνά εμπιστεύεται το παλάτι. Για να ετοιμαστεί το μενού θα χρειαστούν 15 σεφ, ενώ το κόστος ανά άτομο εκτιμάται στα 237 ευρώ! Φυσικά, εκτός από το κρασί, θα υπάρχει και άφθονη σαμπάνια, με τους καλεσμένους να εκτιμάται πως θα καταναλώσουν 233 μπουκάλια, αξίας 11.000 ευρώ.

Αναπόσπαστο στοιχείο της δεξίωσης είναι η γαμήλια τούρτα, που θα κοστίσει περίπου 3.000 ευρώ, ενώ για την μουσική επένδυση της βραδιάς θα δαπανηθούν 9.700 ευρώ.

Πριν πληρώσουν όλα τα παραπάνω, οι μελλόνυμφοι έχουν ξοδέψει ήδη πολλά για τα προσκλητήρια, που ετοίμασε το Mount Street Printers και κόστισαν 13 ευρώ το καθένα και μοιράστηκαν σε 370 καλεσμένους.

Read Next

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.