ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η αντισυμβατική θετή κόρη της Κάμαλα Χάρις. Το μόντελινγκ, η capsulle συλλογή που ξεπούλησε σε 1 ώρα

Η 21χρονη Έλλα με τα χαρακτηριστικά στρογγυλά γυαλιά μυωπίας, η οποία λατρεύει να πλέκει unisex ρούχα, έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Η αντισυμβατική θετή κόρη της Κάμαλα Χάρις. Το μόντελινγκ, η capsulle συλλογή που ξεπούλησε σε 1 ώρα

Στη ζωή της Κάμαλα Χάρις, της πρώτης γυναίκας και ασιατικής καταγωγής αντιπροέδρου των ΗΠΑ, τίποτα δεν μοιάζει συμβατικό. Ούτε στη μεικτή, υπόδειγμα ευτυχίας οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Ντάγκλας Έμχοφ, και τα δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο του, τους Κόουλ και Έλλα, που ενάντια στο στερεότυπο της «κακιάς μητριάς» φαίνεται να υπεραγαπούν τη σύντροφο του πατέρα τους, την οποία μάλιστα αποκαλούν «Μομάλα», γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα της πολιτικού, «συμφωνήσαμε όλοι ότι δεν μας αρέσει ο χαρακτηρισμός “θετή μητέρα”».

«Είναι έξυπνα, ταλαντούχα, διασκεδαστικά παιδιά που εξελίχθηκαν σε αξιόλογους ενήλικες» έγραψε η Χάρις στο περιοδικό ELLE και, για του λόγου το αληθές, η θετή κόρη της, Έλλα, εξελίσσεται σε μια εναλλακτική influencer, στον αντίποδα των αψεγάδιαστων προτύπων ομορφιάς που συνεχίζουν να κυριαρχούν όχι μόνο στα παραδοσιακά αλλά και στα social media.

Η θετή κόρη της, Έλλα, εξελίσσεται σε μια εναλλακτική influencer, στον αντίποδα των αψεγάδιαστων προτύπων ομορφιάς που συνεχίζουν να κυριαρχούν όχι μόνο στα παραδοσιακά αλλά και στα social media.

Το κορίτσι με τα χαρακτηριστικά στρογγυλά γυαλιά μυωπίας και το μποέμ λουκ, που απολαμβάνει να ντύνεται με τις πλεκτές, πολύχρωμες, unisex δημιουργίες του, όταν εμφανίστηκε στην τελετή ορκομωσίας των Μπάιντεν και Χάρις με ένα διακοσμημένο με κρύσταλλα παλτό Miu Miu, οι διαδικτυακές αναζητήσεις του τελευταίου αυξήθηκαν, σύμφωνα με στοιχεία της Lyst, κατά 455%.

Μετά την ορκωμοσία, η 21χρονη Έλλα υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG Models, που εκπροσωπεί, μεταξύ άλλων, τις Ζιζέλ Μπούντχεν, Κάρλι Κλος, Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ. Μόλις έκανε μάλιστα το ντεμπούτο της στη διαδικτυακή φέτος Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, για λογαριασμό του οίκου Proenza Schouler. Μια εμπειρία που, όπως παραδέχτηκε δημοσίως, τη γέμισε με ενθουσιασμό αλλά και στρες: «Σίγουρα έχασα τον ύπνο μου το προηγούμενο βράδυ» δήλωσε, προσθέτοντας: «Για πρώτη φορά βρέθηκα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον… η πρώτη εμπειρία μου από τον κόσμο της μόδας ήταν για μένα επική».

«Για πρώτη φορά βρέθηκα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον… η πρώτη εμπειρία μου από τον κόσμο της μόδας ήταν για μένα επική».

Η Έλλα, που έχει σπουδάσει σχέδιο στη Σχολή Πάρσονς στη Νέα Υόρκη, φαίνεται πως μόλις έχει αρχίσει να κατακτά αυτόν τον κόσμο. Το μεγαλύτερο όνειρό της είναι να γίνει designer. Ήδη εδώ και δεκατρία χρόνια ασχολείται με το πλέξιμο, σε δημιουργίες που οραματίζεται να φορεθούν και από γυναίκες και από άντρες: «Θέλω να δω αγόρια, κορίτσια, όλους να φορούν τα πολύχρωμα ριγέ παντελόνια ή τα φορέματά μου. Αυτό πιστεύω ότι θα ήταν φανταστικό» έχει πει.

Το λανσάρισμα μιας capsule collection στα χρώματα των ζαχαρωτών, στο e-shop Mall NYC, το οποίο έχει ως βασική επιδίωξη να προωθήσει «το έργο ανεξάρτητων σχεδιαστών που δεν γνωρίζουμε ήδη», τη φέρνει πιο κοντά στο όνειρό της. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα πέντε κομμάτια της ξεπούλησαν μόλις σε μία ώρα.

Δείτε την Έλλα Έμχοφ στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη:

Η αντισυμβατική θετή κόρη της Κάμαλα Χάρις. Το μόντελινγκ, η capsulle συλλογή που ξεπούλησε σε 1 ώρα
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε την Έλλα Εμχοφ στο Instagram:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

17 Μαϊ 2024

Αυτά είναι τα παπούτσια που θα χαρίσουν στιλ στις εμφανίσεις μας την άνοιξη και το καλοκαίρι

Τα πιο stylish και κομψά ζευγάρια παπουτσιών τα βρήκαμε στην EXE SS'24 collection.

16 Μαϊ 2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Φόρεσε το πιο must φόρεμα της σεζόν με animal print

Αυτό το φόρεμα σίγουρα θα πρέπει να το βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Περισσότερα από

Μόδα

15 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024 | Οι celebrities που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί της πρώτης μέρας

Οι celebrities που κέρδισαν μία θέση στη λίστα με τις "Best Dressed" στο Φεστιβάλ Καννών.

15 Μαϊ 2024

Η 74χρονη Μαρία Αλιφέρη παραδίδει μαθήματα κομψότητας

Η δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό που μας απέδειξε για μια ακόμη μια φορά πως η κομψοτητα δεν έχει ηλικία.

10 Μαϊ 2024

Δήμητρα Ματσούκα: Το χαλαρό french-style της στο θέατρο

Η Δήμητρα Ματσούκα το έκανε όπως τα French girls.

10 Μαϊ 2024

Ottolinger: Το βερολινέζικο brand που ντύνει την Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024

Ποιος είναι ο Bερολινέζικος οίκος μόδας που είναι γνωστός για τα avant garde ρούχα του;

08 Μαϊ 2024

"Vivienne Westwood: Η Προσωπική Συλλογή": Η ιδιαίτερη γκαρνταρόμπα της εμβληματικής σχεδιάστριας βγαίνει σε δημοπρασία

Η δημοπρασία που αποτίει φόρο τιμής σε μία από τις πιο επιδραστικές σχεδιάστριες μόδας και ακτιβίστριες για το περιβάλλον.

07 Μαϊ 2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου με μαύρο μαγιό και ροζ γυαλιά στο πιο καλοκαιρινό fashion combo

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με μαύρο μαγιό στο Instagram βάζει τους followers σε καλοκαιρινό mood

06 Μαϊ 2024
06 Μαϊ 2024
03 Μαϊ 2024
02 Μαϊ 2024

Η Adele επαναφέρει τις απόλυτες γόβες των 80s

Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αυτήν την εποχή.