ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε τα mules του καλοκαιριού: Με την πιο πολυτελή λεπτομέρεια

Η φωτογράφισή της για την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι ’21 ENVIE SHOES μάς ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά και μας δίνει στιλιστικά tips.

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε τα mules του καλοκαιριού: Με την πιο πολυτελή λεπτομέρεια

Το νέο #EnvieGirl της αγαπημένης ελληνικής εταιρείας υποδημάτων ENVIE SHOES είναι η εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού. Η φωτογράφιση της καμπάνιας για τη νέα κολεξιόν του brand, Άνοιξη-Καλοκαίρι ’21, μάς ταξιδεύει σε ένα μαγευτικό καλοκαιρινό τοπίο, με τη Δούκισσα Νομικού να ποζάρει στο φακό του Δημήτρη Βέργη φορώντας μερικά από τα πιο hot σχέδια της σεζόν.

Ανάμεσα στις αγαπημένες μας φωτογραφίες είναι αυτή όπου ποζάρει με ένα ζευγάρι ταμπά mules με «πλεκτή» υφή και block heel. Η «πλεκτή» υφή, άρρηκτα συνδεδεμένη με τη δεξιοτεχνία και την ποιότητα του χειροποίητου, προσθέτει αυτομάτως μια πινελιά πολυτέλειας σε κάθε λουκ, είτε τη συναντάμε σε παπούτσια είτε σε τσάντες είτε σε άλλα αξεσουάρ ή ρούχα. Στο συγκεκριμένο σχέδιο, μάλιστα, το χοντρό τακούνι πολλαπλασιάζει την άνεση. Μπορεί να φορεθεί ακόμα και από γυναίκες που προτιμούν τα φλατ.

Η φωτογράφιση της καμπάνιας για τη νέα κολεξιόν του brand, Άνοιξη-Καλοκαίρι ’21, μάς ταξιδεύει σε ένα μαγευτικό καλοκαιρινό τοπίο, με τη Δούκισσα Νομικού να ποζάρει στο φακό του Δημήτρη Βέργη

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε τα mules του καλοκαιριού: Με την πιο πολυτελή λεπτομέρεια
Ανάμεσα στις αγαπημένες μας φωτογραφίες είναι αυτή όπου η Δούκισσα Νομικού ποζάρει με ένα ζευγάρι ταμπά mules με «πλεκτή» υφή και block heel. Η «πλεκτή» υφή, άρρηκτα συνδεδεμένη με τη δεξιοτεχνία και την ποιότητα του χειροποίητου, προσθέτει αυτομάτως μια πινελιά πολυτέλειας

Αν και για να είμαστε ειλικρινείς, δεν ξέρουμε ποιο σχέδιο να πρωτοφορέσουμε από τη νέα συλλογή ENVIE SHOES. Οι χαρούμενες παστέλ και οι έντονες φλούο αποχρώσεις, αλλά και οι ξεχωριστές λεπτομέρειες αρκούν για να ενισχύσουν με έντονη δόση καλοκαιρινής ανεμελιάς την γκαρνταρόμπα μας από το πρωί εώς το βράδυ.

mules, η μεγαλύτερη ίσως καλοκαιρινή τάση, έχουν δυναμική παρουσία σε αυτή την κολεξιόν. Με τακούνι λεπτό, block heel ή και φλατ, και σε μια ατελείωτη παλέτα από παλ μέχρι γήινα, αλλά και τολμηρά χρώματα, θα τα συνδυάσουμε με φορέματα, δροσερά σορτς και αέρινες παντελόνες.

Όπως κάθε καλοκαίρι, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι εσπαντρίγιες, το αξεσουάρ που έχει κερδίσει μία σταθερή θέση στην ντουλάπα κάθε σύγχρονης γυναίκας που θέλει να παραμένει αβίαστα στιλάτη κάθε στιγμή της ημέρας. Ανακαλύψαμε μοναδικά σχέδια σε πολλά χρώματα και διαφορετικά ύψη τακουνιού για να μας συντροφεύσουν κατάλληλα στην πόλη και στις διακοπές.

Tα mules, η μεγαλύτερη ίσως καλοκαιρινή τάση, έχουν δυναμική παρουσία σε αυτή την κολεξιόν.

Οι χαρούμενες παστέλ και οι έντονες φλούο αποχρώσεις, αλλά και οι ξεχωριστές λεπτομέρειες αρκούν για να ενισχύσουν με έντονη δόση καλοκαιρινής ανεμελιάς την γκαρνταρόμπα μας από το πρωί εώς το βράδυ.

Την ίδια στιγμή, τα πολυγαπημένα μας φλατ είναι μια κλασική επιλογή και το μυστικό για τις πιο άνετες καλοκαιρινές βόλτες μας στα σοκάκια των νησιών. Είναι κατάλληλα να απογειώσουν μια εμφάνιση με το αγαπημένο μας καφτάνι, αλλά και να δώσουν το απαραίτητο twist σε ένα casual λουκ με βερμούδα ή τζιν. Στη νέα συλλογή θα δούμε από σανδάλια τύπου gladiator και παντόφλες με λαμπερές λεπτομέρειες μέχρι lace up ρομαντικές μπαλαρίνες που δίνουν αυτό το πολυπόθητο je ne sais quoi των Γαλλίδων. Όσο για τα βολικά και διαχρονικά sneakers και loafers σε ανοιξιάτικα σχέδια και χρώματα, θα δώσουν μια έξτρα ώθηση στο περπάτημά μας.

Ας μην κρυβόμαστε, όμως. Τα ψηλοτάκουνα είναι αυτά που στ’ αλήθεια λατρεύουμε. Οι υπέροχες γόβες και τα μοδάτα πέδιλα με την τετράγωνη μύτη ντύνονται με ζωηρές αποχρώσεις -όπως burnt orange, φούξια, γαλάζιο, λιλά και πράσινο λαχανί- και γίνονται ανάρπαστες.

Δείτε περισσότερα σχέδια από τη νέα συλλογή ENVIE SHOES Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021:

Info

Αναζητήστε τώρα όλα τα σχέδια της συλλογής ENVIE SHOES Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και online στο EnvieShoes.gr.

Facebook: @envieshoes, Instagram: @envieshoes

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Read Next

17 Μαϊ 2024

Αυτά είναι τα παπούτσια που θα χαρίσουν στιλ στις εμφανίσεις μας την άνοιξη και το καλοκαίρι

Τα πιο stylish και κομψά ζευγάρια παπουτσιών τα βρήκαμε στην EXE SS'24 collection.

16 Μαϊ 2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Φόρεσε το πιο must φόρεμα της σεζόν με animal print

Αυτό το φόρεμα σίγουρα θα πρέπει να το βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Περισσότερα από

Μόδα

15 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024 | Οι celebrities που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί της πρώτης μέρας

Οι celebrities που κέρδισαν μία θέση στη λίστα με τις "Best Dressed" στο Φεστιβάλ Καννών.

15 Μαϊ 2024

Η 74χρονη Μαρία Αλιφέρη παραδίδει μαθήματα κομψότητας

Η δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό που μας απέδειξε για μια ακόμη μια φορά πως η κομψοτητα δεν έχει ηλικία.

10 Μαϊ 2024

Δήμητρα Ματσούκα: Το χαλαρό french-style της στο θέατρο

Η Δήμητρα Ματσούκα το έκανε όπως τα French girls.

10 Μαϊ 2024

Ottolinger: Το βερολινέζικο brand που ντύνει την Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024

Ποιος είναι ο Bερολινέζικος οίκος μόδας που είναι γνωστός για τα avant garde ρούχα του;

08 Μαϊ 2024

"Vivienne Westwood: Η Προσωπική Συλλογή": Η ιδιαίτερη γκαρνταρόμπα της εμβληματικής σχεδιάστριας βγαίνει σε δημοπρασία

Η δημοπρασία που αποτίει φόρο τιμής σε μία από τις πιο επιδραστικές σχεδιάστριες μόδας και ακτιβίστριες για το περιβάλλον.

07 Μαϊ 2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου με μαύρο μαγιό και ροζ γυαλιά στο πιο καλοκαιρινό fashion combo

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με μαύρο μαγιό στο Instagram βάζει τους followers σε καλοκαιρινό mood

06 Μαϊ 2024
06 Μαϊ 2024
03 Μαϊ 2024
02 Μαϊ 2024

Η Adele επαναφέρει τις απόλυτες γόβες των 80s

Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αυτήν την εποχή.