ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Presidential villa στη Σαντορίνη, πάνω από την Καλντέρα, ορίζει απόλυτα τον όρο lux zen

Η Presidential villa στη Σαντορίνη, δια χειρός του interior designer Αχιλλέα Κρητικού, προσφέρεται για διακοπές πολλών αστέρων.

Η Presidential villa στη Σαντορίνη, πάνω από την Καλντέρα, ορίζει απόλυτα τον όρο lux zen

Σε ένα από τα ωραιότερα -και all-time favorite- νησιά των Κυκλάδων τη Σαντορίνη, ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση και διαμόρφωση πολυτελούς βίλας, από τον αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων Αχιλλέα Κρητικό (www.theinterestingdesign.gr)

Το πολυτελές κατάλυμα, βρίσκεται στην περιοχή Ακρωτήρι στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού, πολύ κοντά στον παγκοσμίως γνωστό προϊστορικό οικισμό. Το location της βίλας, -πάνω στην Καλντέρα-, την καθιστά ιδανική τόσο για private διακοπές υψηλών προδιαγραφών όσο και για sightseeing και διασκέδαση, αφού μια επίσκεψη στα Φηρά απέχει μόλις 15 λεπτά.

Η Presidential villa στη Σαντορίνη, πάνω από την Καλντέρα, ορίζει απόλυτα τον όρο lux zen
Το πολυτελές κατάλυμα, βρίσκεται στην περιοχή Ακρωτήρι στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού, πολύ κοντά στον παγκοσμίως γνωστό προϊστορικό οικισμό.
Η presidential luxury villa, σύμφωνη με τη Θηραϊκή αρχιτεκτονική έχει έκταση 400 τ.μ. και διατίθεται ολόκληρη προς ενοικίαση.
O interior designer Αχιλλέας Κρητικός

Η presidential luxury villa, σύμφωνη με τη Θηραϊκή αρχιτεκτονική έχει έκταση 400 τ.μ. και διατίθεται ολόκληρη προς ενοικίαση, από το ‘Ambassador Aegean luxury hotel & Suites’.

Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 14 άτομα που επιθυμούν την τέλεια απόδραση στην ηρεμία και ταυτόχρονα την ανακάλυψη ενός μαγευτικού κυκλαδίτικου προορισμού.

Η εντυπωσιακή βίλα εκτείνεται σε 3 επίπεδα και περιλαμβάνει 7 master bedrooms με ατομικά μπάνια, καθιστικό και τραπεζαρία, κουζίνα, και ιδιωτική πισίνα.

Κάθε ένα από τα δωμάτια έχει σχεδιαστεί από τον Αχιλλέα Κρητικό, σε απλές και minimal γραμμές, ενώ στο σύνολό τους, είναι εξοπλισμένα με όλα τα facilities που βρίσκει κάποιος σε ένα deluxe ξενοδοχείο, (όπως 24ωρο room service, pillow menu με 6 διαφορετικές επιλογές, wireless internet access, private chef & bartender upon request και πολλά άλλα).

Το ανεπιτήδευτο, δροσερό και ταυτόχρονα φιλόξενο στυλ, ενθουσιάζει τον επισκέπτη. Το λευκό και οι απαλοί τόνοι του μπεζ κυριαρχούν στη χρωματική παλέτα της βίλας ενώ μικρές πινελιές χρώματος, δένουν αρμονικά με το ζεν ambience και την υπέροχη αισθητική που αποπνέει ο χώρος.

Η ήρεμη αύρα εκτείνεται και στον εξωτερικό χώρο της βίλας καθώς και αυτός έχει σχεδιαστεί από τον Αχιλλέα Κρητικό, με γνώμονα την κομψότητα, σε συνδυασμό με την άνεση και τη λειτουργικότητα.
Το ανεπιτήδευτο, δροσερό και ταυτόχρονα φιλόξενο στυλ, ενθουσιάζει τον επισκέπτη.
Το λευκό και οι απαλοί τόνοι του μπεζ κυριαρχούν στη χρωματική παλέτα της βίλας ενώ μικρές πινελιές χρώματος, δένουν αρμονικά με το ζεν ambience και την υπέροχη αισθητική που αποπνέει ο χώρος.

Η ήρεμη αύρα εκτείνεται και στον εξωτερικό χώρο της βίλας καθώς και αυτός έχει σχεδιαστεί από τον Αχιλλέα Κρητικό, με γνώμονα την κομψότητα, σε συνδυασμό με την άνεση και τη λειτουργικότητα. Το απολαυστικό σκηνικό είναι αφιερωμένο στους residents της βίλας αλλά και σε πιθανούς καλεσμένους τους. Ο χώρος γύρω από την πισίνα ενδείκνυται για ηλιοθεραπεία στα sunbeads και τις ξαπλώστρες ακούγοντας τον ήχο της θάλασσας, ενώ το ευρύχωρο τραπέζι -στο οποίο μπορούν να καθίσουν μέχρι 14 άτομα- και ο χώρος του lounge είναι ιδανικά για gatherings φαγητού αλλά και στιγμές χαλάρωσης, πίνοντας cocktails με θέα το ηφαίστειο και το διάσημο ηλιοβασίλεμα του νησιού. Η presidential luxury villa απευθύνεται σε όσους επιθυμούν exclusive διαμονή αστέρων υψηλής αισθητικής και service, με φόντο το ειδυλλιακό σκηνικό που προσφέρει η Σαντορίνη.

Ο χώρος γύρω από την πισίνα ενδείκνυται για ηλιοθεραπεία στα sunbeads και τις ξαπλώστρες ακούγοντας τον ήχο της θάλασσας, ενώ το ευρύχωρο τραπέζι -στο οποίο μπορούν να καθίσουν μέχρι 14 άτομα- και ο χώρος του lounge είναι ιδανικά για gatherings φαγητού αλλά και στιγμές χαλάρωσης.
Η presidential luxury villa απευθύνεται σε όσους επιθυμούν exclusive διαμονή αστέρων υψηλής αισθητικής και service, με φόντο το ειδυλλιακό σκηνικό που προσφέρει η Σαντορίνη.
Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 14 άτομα που επιθυμούν την τέλεια απόδραση στην ηρεμία και ταυτόχρονα την ανακάλυψη ενός μαγευτικού κυκλαδίτικου προορισμού.

INFO:

“The Interesting Design”

Αχιλλέας Κρητικός & Συνεργάτες

Interior Architect

+30 6944 634757

www.theinterestingdesign.gr


Read Next

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.