Δεν είναι πολλά τα μαγαζιά της τελευταίας δεκαετίας στην Αθήνα που έκαναν τόσο μεγάλο γκελ σαν τις 'Σεϋχέλλες'. Βλέπεις, το κάπου-ανάμεσα-σε-μοντέρνο-μεζεδοπωλείο-ταβέρνα-οινομαγειρείο στα πέριξ της πλατείας Αυδή, στον Κεραμεικό, κέρδισε ένα σημαντικά μεγάλο και ετερόκλητο κοινό χάρη σε συγκεκριμένα ατού, ήδη από την αφετηρία της ύπαρξής του, πίσω στα τέλη του 2013: Τη μαγειρική του προσέγγιση, τα προϊόντα από μικρούς Έλληνες παραγωγούς before it was cool, τη χαλαρή του αύρα και τα ευανάγνωστα όσο και νόστιμα πιάτα.
'Σεϋχέλλες' όπως πριν
Αυτό ακριβώς το hype αναμένεται να αναγεννήσει και πάλι, καθώς ανοίγει ξανά μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες στο ίδιο ακριβώς σημείο, υπό τους Φώτη Φωτεινόγλου (εκ των δημιουργών τους, που εν συνεχεία γνώρισες περαιτέρω στο νεοκοσμίτικο σουξέ 'ΦΙΤΑ'), Κλεομένη Ζουρνατζή ('Γκαστόνε' κ.α.) και Γιάννη Μαρκαδάκη (μεταξύ άλλων 'Vezene', 'Papillon', 'Cupola' και, ασφαλώς, 'Stellar Gastro Cinema').
Και οι τρεις προαναφερθέντες θα απαντώνται συχνά-πυκνά στην κουζίνα, εκεί που θα βρίσκονται όμως πάντοτε οι Γιάννης Αβδανάς ('Cantina' στη Σίφνο) και Θάνος Μυρμήγκος (με πρότερη θητεία μεταξύ άλλων σε 'Γκαστόνε' και 'Artisanal').
Διάβασε περισσότερα στο athinorama.gr