ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Λίλιμπετ Νταϊάνα: Αυτή είναι η κοκκινομάλλα κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Το πάρτι γενεθλίων της Λίλιμπετ στον κήπο με μπαλόνια, τούρτα και face painting, η άβαφη Μέγκαν και το μπλόκο από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

lilibet

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, Λίλιμπετ το περασμένο Σάββατο και λίγες μέρες αργότερα μοιράστηκαν στα social media την πρώτη φωτογραφία της μικρής.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ κάλεσαν στενούς φίλους και την οικογένεια και συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στο σπίτι τους στο Frogmore Cottage.

Στη φωτογραφία βλέπουμε η κοκκινομάλλα Λίλιμπετ να χαμογελά καθώς παίζει στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας.

Φοράει ένα γαλάζιο φόρεμα και ένα λευκό φιόγκο από δαντέλα στα μαλλιά της.

O Bρετανός φωτογράφος, επιχειρηματίας και κοινωνικός ακτιβιστής Μίσαν Χάριμαν, ο οποίος ήταν καλεσμένoς στο πάρτι της μικρής με τη σύζυγο και τα παιδιά του, και φωτογράφησε την μικρή Λίλι ενώ έπαιζε στο γρασίδι. Ο ίδιος δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία όπου βλέπουμε τη Μέγκαν εντελώς απλή και άβαφη να κρατάει την κόρη της στην αγκαλιά της. Μαζί της είναι η φίλη της και σύζυγος του φωτογράφου μαζί με τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Daily Mail, οι χαρούμενοι γονείς διοργάνωσαν ένα "χαλαρό" πάρτι στον κήπο το Σάββατο για τη μικρή Λίλιμπετ στο κτήμα του Γουίνσδορ με τούρτα γενεθλίων, μπαλόνια, face painting και σνακ για πικνίκ.

Δεδομένου ότι τα γενέθλια της μικρής συνέπεσαν με το τετραήμερο πάρτι της βασίλισσας Ελισάβετ, το ζευγάρι δημοσίευσε λίγες μέρες αργότερα την φωτογραφία της Λίλιμπετ, για να μην "κλέψει" τα φώτα από τη γιορτή της προγιαγιάς της.

Η γνωριμία και το μπλόκο από τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την μικρότερη δισέγγονή της, αφού ο Χάρι και η Μέγκαν αποφάσισαν να την τιμήσουν με την παρουσία τους στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Το ζευγάρι έκανε μόνο μία δημόσια εμφάνιση στη λειτουργία της Παρασκευής και δεν παρακολούθησε ούτε τη συναυλία του Σαββάτου ούτε την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής. Η Πέμπτη, ήταν η ημέρα που η 96χρονη γνώρισε την κόρη του Χάρι και της Μέγκαν και σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι είχε μαζί τους τον φωτογράφο για να απαθανατίσει την πρώτη συνάντηση της Λίλιμπετ με την προγιαγιά της.

Όπως αναφέρει η Sun, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έφεραν τον φωτογράφο για να απαθανατίσει τη στιγμή που η κόρη τους γνώρισε τη συνονόματή της. Ωστόσο, φέρεται να τους απάντησαν ότι "δεν υπάρχει καμία περίπτωση" επειδή ήταν μια "ιδιωτική οικογενειακή συνάντηση".

Τα μέλη του παλατιού ενδεχομένως να ανησυχούσαν ότι τυχόν φωτογραφίες που θα τραβούσαν ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα ήταν για προσωπική τους χρήση και θα κοινοποιούνταν στα τηλεοπτικά δίκτυα στις ΗΠΑ.

Πηγή: Thetoc.gr

Read Next

20 Μαϊ 2024

"Γονάτισε η Τούμπα": Πώς πανηγύρισε η Φιλαρέτη Κομνηνού τη νίκη του ΠΑΟΚ - Η φωτογραφία που δεν περίμενε κανείς

Η ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού... εμφανώς υποστηρίζει τον "δικέφαλο του Βορρά".

20 Μαϊ 2024

8 χρόνια πριν, η Ράνια Τζίμα φόρεσε το ονειρεμένο minimal νυφικό που είναι ιδανικό για τις νύφες που παντρεύονται με πολιτικό γάμο

Το εντυπωσιακό bridal look της Ράνιας Τζίμα τοι 2016 αποτελεί έμπνευση για τις σύγχρονες νύφες.

Περισσότερα από

News

20 Μαϊ 2024
20 Μαϊ 2024

"Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου φέτος ήταν η στάση της ΕΡΤ": Η Δάφνη Μπόκοτα σχολιάζει τη φετινή Eurovision:

Η "ιέρεια της Eurovision", Δάφνη Μπόκοτα, είχε πολλά να πει για τη φετινή διοργάνωση.

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Ποιος απειλεί τον Λάνθιμο για το Χρυσό Φοίνικα;

Η ταινία outsider που είναι μέχρι στιγμής το φαβορί στο φετινό φεστιβάλ των Καννών.

20 Μαϊ 2024

Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη μεγάλωσε πολύ

Ψηλή, όμορφη με καστανόξανθα μαλλιά, η Εύα μας δείχνει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει.

20 Μαϊ 2024

Η Σιένα Μίλερ με τη 10χρονη κόρη της Μάρλοου: Μαμά και κόρη παραδίδουν μαθήματα κομψότητας

Η Σιένα Μίλερ σε μια ακόμη εξαιρετικά κομψή εμφάνιση μαζί με την κόρη της, Μάρλοου.

20 Μαϊ 2024

Κατερίνα Λέχου: "Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελα να κάνω παιδιά"

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την παιδεία στη σημερινή εποχή και τον λόγο που δεν έκανε παιδιά.

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η Κλέλια Ανδριολάτου ήταν μια αληθινή σταρ της Κρουαζέτ

Η εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου, έκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες.

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η υπέροχη Κέιτ Μπλάνσετ με ολόχρυσο φόρεμα του οίκου Louis Vuitton

Η Κέιτ Μπλάνσετ έλαμψε -για μια ακόμη φορά-στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Louis Vuitton.