ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Άντρεα Τζιανμπρούνo: Ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Τζόρτζια Μελόνι βρίσκεται στο κρεβάτι της

Και είναι ο σύντροφός της, Άντρεα Τζιανμπρούνο, δημοσιογράφος που ψηφίζει αριστερά και έχει μαζί της μια κόρη.

Δημοσιογράφος στο Mediaset, εταιρία του Μπερλουσκόνι, ο Άντρεα Τζιανμπρούνο είναι ο σύντροφος της Τζόρτζια Μελόνι εδώ και επτά χρόνια και είναι πατέρας του παιδιού της, χωρίς ωστόσο να έχουν σκοπό να παντρευτούν.

"Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου- τον Αντρέα, την κόρη μου, την αδερφή μου και τη μητέρα μου. Όλους αυτούς για τους οποίους δεν ήμουν τόσο εκεί, όσο εκείνοι για εμένα" δήλωσε η Τζόρτζια Μελόνι μετά τη χθεσινή νίκη του κόμματός της στις εκλογές της Ιταλίας. Ένα κόμμα ακροδεξιό και λαϊκό που προκάλεσε την παγωμένη αντίδραση της Ευρώπης.

Ποιος είναι όμως ο Άντρεα Τζιανμπρούνο που ανήκει μάλιστα στην αριστερά;

Είναι δημοσιογράφος, 41 ετών κι εργάζεται σε τηλεοπτικό σταθμό. Σπούδασε φιλοσοφία στο Καθολικό Πανεπιστήμιο του Μιλάνο και αφού παρουσίασε διάφορες εκπομπές στην ιταλική τηλεόραση έγινε ο κεντρικός παρουσιαστής του Studio Aperto. Ο ίδιος είναι πολύ διακριτικός, δεν έχει social media κι έτσι οι μόνες του φωτογραφίες υπάρχουν στον λογαριασμό της συντρόφου του.

Άντρεα Τζιανμπρούνo: Ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Τζόρτζια Μελόνι βρίσκεται στο κρεβάτι της

Η Μελόνι έχει δηλώσει πως ο σύζυγός της έχει διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις και πως δεν συμφωνούν σε όλα. "Δεν σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο" δήλωσε εκείνη σε εκπομπή λέγοντας πως "ο σύντροφός μου ανήκει στην αριστερά, τώρα όμως πιστεύω πως θα με ψηφίσει στις εκλογές".

Η πρώτη τους συνάντηση

Ήταν ανατρεπτική. Μολονότι εκείνος αποφεύγει να μιλάει πολύ για τη σχέση τους μοιράστηκε το πώς γνωρίστηκαν και το πρώτο τους ραντεβού σε συνέντευξή του την εποχή που είχε κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία της "Είμαι η Τζόρτζια". "Η διάσημη είναι η Τζόρτζια, όχι εγώ. Εγώ είμαι ο κύριος Μελόνι και είμαι περήφανος για αυτό" είχε πει ο Giambruno.

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε στο Μιλάνο, ένα απόγευμα στα στούντιο της Mediaset, καθώς η Μελόνι ήταν καλεσμένη σε εκπομπή με την οποία συνεργαζόταν εκείνος. "Φτάνεις ξέπνοος και λες στη βοηθό σου Τζοβάνα "δεν έχω φάει τίποτα, θα λιποθυμήσω". Κι εκείνη μου είπε "μα έχουμε μόνο μία μπανάνα', 'τότε δώσε μου την μπανάνα'. Εκείνος λοιπόν την έφαγε, αλλά κρατούσε ακόμα τη φλούδα της μπανάνας όταν γνώρισε τη Μελόνι.

Η πρώτη έξοδος έγινε σε εστιατόριο του Μιλάνο, όπου εκείνη έφτασε φορώντας ένα μίντι μαύρο φόρεμα, μπότες και δερμάτινο μπουφάν. Ήταν το βράδυ του πρώτου φιλιού και από τότε δεν έχουν χωρίσει ποτέ. Ερωτηθείς είπε πως τα δύο πιο εκνευριστικά της ελαττώματα είναι "το πάθος της με την τάξη" και πως "συνέχεια αργεί στα ραντεβού".

Οικογένεια πλέον

Το 2016 το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί, την Τζινέβρα. Έπειτα, προσπάθησαν να κάνουν και δεύτερο παιδί, αλλά δεν μπόρεσαν. Μια πραγματικότητα που η Μελόνι έπρεπε να αποδεχθεί. "Προσπάθησα, αλλά δεν προέκυψε. Αισθάνομαι ενοχές για την Τζινέβρα γιατί δεν θα μπορέσω να της δώσω τον δεσμό που μοιράζομαι με τη δική μου αδερφή" έχει δηλώσει η πολιτικός.

Επίσης έχει σημειώσει: "δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία που μας δίνει την ψευδαίσθηση πως είμαστε νέοι για πάντα και πως μπορούμε να αναβάλουμε τις επιλογές μας, αλλά αυτό είναι ένα ψέμα. Γι' αυτό και θα πρέπει οι γυναίκες να ενημερώνονται από νωρίς σχετικά με ζητήματα γονιμότητας".

Μελόνι

Σχετικά με τον σύντροφό της έχει πει: "Είναι φανταστικός πατέρας, είναι παρών. Πρέπει να απουσιάζει για μία εβδομάδα στο Μιλάνο κάθε μήνα, όμως όταν είναι εδώ κάνει τα πάντα για την Τζενίβα. Επιλέγει να δουλεύει το βράδυ για να περνάει την ημέρα μαζί της. Κάνουμε εναλλάξ δουλειές και βοηθάμε ο ένας τον άλλον". Στο σπίτι, όπως είπε, προσπαθούν να αποφεύγουν συζητήσεις με πολιτικό περιεχόμενο, προκειμένου να αποφορτίζεται και η ίδια.

Δεν είναι παντρεμένοι και δεν έχουν τέτοια σχέδια προς το παρόν. Είναι διαρκώς μαζί ως ζευγάρι και μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram


Read Next

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.