ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

O Ρόμπερτ Πάτινσον με πλισέ φούστα Dior

Γοήτευσε στην επίδειξη του Dior ο ηθοποιός.

Την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, ο Ρόμπερτ Πάτινσον προκάλεσε αίσθηση στην επίδειξη του Dior Homme φθινόπωρο/χειμώνας 2023-2024 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Ο ηθοποιός του Batman έδειχνε πολύ κομψός συνδυάζοντας το καφέ και με το γκρι χρώμα, καθώς επέλεξε ένα χνουδωτό μπουφάν με φερμουάρ σε υφή fleece πάνω από ένα ζιβάγκο στην ίδια απόχρωση.

Από κάτω φορούσε μια πλισέ, navy tweed φούστα που αποκάλυπτε τις μαύρες μπότες του μέχρι το γόνατο. Τα μαλλιά του έμοιαζαν σχεδόν βρεγμένα, με απαλές μπούκλες να πέφτουν στο μέτωπό του. Ο Πάτινσον συνεργάζεται με τον Dior εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια και είναι πρεσβευτής του αρώματος Dior, συνεργαζόμενος με τον οίκο μόδας καθώς επαναλανσάρει το Dior Homme Sport.

Η εκδήλωση του Dior έλαβε χώρα μόλις μία ημέρα αφότου μίλησε για "ύπουλα" πρότυπα σώματος που αντιμετωπίζουν οι άνδρες σε συνέντευξή του και για τα μέτρα που έχει λάβει ο ίδιος προκειμένου να επιτύχει μια συγκεκριμένη εμφάνιση.

"Ακόμα και αν απλά προσέχεις την πρόσληψη θερμίδων, είναι εξαιρετικά εθιστικό", δήλωσε στο περιοδικό ES Magazine σε ένα εξώφυλλο που δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου. "Και δεν συνειδητοποιείς ακριβώς πόσο ύπουλο είναι μέχρι να είναι πολύ αργά". Ο ίδιος έχει δοκιμάσει διάφορες διατροφικές συνήθειες. Κάποτε έτρωγε μόνο βραστές πατάτες ως αποτοξίνωση για δύο εβδομάδες, ενώ ήταν έτοιμος να ακολουθήσει και την Keto διατροφή. Να τρως μόνο τυριά και αλλαντικά; Σούπερ. Μόνο που ξέχασε πως δεν μπορεί να τα συνοδεύει με μπύρα και κάπου εκεί τέλειωσε το πείραμα για εκείνον.

Ο Πάτινσον είναι ένας ακόμη αστέρας του Χόλιγουντ που τόλμησε να φορέσει φούστα σε επίσημη εκδήλωση. Λίγους μήνες πριν είχαμε δει και τον Μπραντ Πιτ ν φοράει με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση. Άλλωστε, ζούμε στη μεταμοντέρνα εποχή.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.