ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Νταϊάν Κίτον αποφάσισε να γίνει μητέρα στα 50+ κι απέκτησε δύο υπέροχα παιδιά

Η επιθυμία της ηθοποιού να γίνει μητέρα ήρθε στα 50 της και φαίνεται ότι άξιζε την προσπάθεια!

Ο Ντιούκ Κίτον είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Νταϊαν Κίτον λατρεύει την μητρότητα. Η θρυλική ηθοποιός του Χόλιγουντ είναι μητέρα δύο υπέροχων παιδιών.

Η Κίτον υιοθέτησε μόνη της δύο παιδιά, τον Ντιούκ και τη μεγαλύτερη αδερφή του Ντέξτερ. Η επιθυμία της ηθοποιού να γίνει μητέρα ήρθε στα 50 της και φαίνεται ότι άξιζε την προσπάθεια! Ο ενθουσιασμός της καταγράφεται στα social media της αφού συχνά κάνει αναρτήσεις για τα παιδιά της.

H Νταϊαν Κίτον δεν έχει παντρευτεί ποτέ- παρότι είχε σχέση με ορισμένους από τους πλέον περιζήτητους άντρες του Χόλιγουντ- όπως με τον Αλ Πατσίνο (τον μεγάλο έρωτα της ζωής της), αλλά και τον καρδιοκατακτητή Γουόρεν Μπίτι. Το 2008, η σταρ είχε πει πως κάποτε ήθελε να βρίσκεται σε μια "δυνατή και ουσιαστική" σχέση για να γίνει γονιός, αλλά στα 50 της βαρέθηκε να περιμένει και αποφάσισε να βιώσει τη μητρότητα μόνη της! Είχε μάλιστα πει το 2010: "Νομίζω ότι ο λόγος που δεν παντρεύτηκα ήταν επειδή θα έπρεπε να συμβιβαστώ πάρα πολύ. Ήθελα να δοκιμάσω πιο περιπετειώδη πράγματα για τον εαυτό μου".


Η ίδια πιστεύει ότι ήταν ο θάνατος του πατέρα της που την κινητοποίησε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να γίνει μητέρα. Όταν ο Ντιουκ ήρθε στη ζωή της πέντε χρόνια μετά την υιοθεσία της κόρη της η οικογένεια ολοκληρώθηκε.

"Καλύτερα αργά παρά ποτέ" έχει πει η Κίτον για τη μητρότητα και έχει σημειώσει πως "σε βάζει σε μία κατάσταση γιατί πραγματικά σε αναγκάζει να ορθώσεις το ανάστημά σου για τα πράγματα που πιστεύεις. Ξέρεις μπορεί να κάθεσαι να μιλάς για κάτι, αλλά είναι άλλο να κάνεις πράξη όσα πιστεύεις για τη ζωή. Πρέπει να είσαι η καλύτερη εκδοχή σου, πάντα, και να είσαι ειλικρινής".

Από τις λίγες φορές που τούς έχουμε δει όλους μαζί ήταν στην τελετή προς τιμή της Νταϊάν Κίτον στο TCL Chinese Theatre in LA, εκεί που βρέθηκε για να αφήσει τα αποτυπώματα της!

Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή την συνόδευσαν βέβαια τα παιδιά της- η 27χρονη Ντέξτερ με τον σύζυγό της και ο γιός της Ντιουκ.

"Πέρασα τόσο καιρό να αγωνιώ για το αν ένας άντρας με αγαπάει ή όχι. Διαπίστωσα πως το να μεγαλώνεις ένα παιδί είναι η αγάπη που σε εξανθρωπίζει. Είναι μια αγάπη άνευ όρων" έχει πει η ίδια.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι