ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Succession: το 2ο επεισόδιο της 4ης και τελευταίας σεζόν της αριστουργηματικής σειράς χτίζει τώρα το έδαφος για τη μεγάλη έκρηξη

Ο Λόγκαν Ρόι εξακολουθεί να παίζει τη γάτα με το ποντίκι. Αυτός είναι η γάτα και τα παιδιά του "τα ποντίκια" όπως τα χαρακτηρίζει ο ίδιος.

Όλοι περιμένουμε τώρα με κομμένη την ανάσα το 2ο επεισόδιο της 4ης και τελευταίας σεζόν του σαιξπηρικού Succession. Ο πατριάρχης Λόγκαν Ρόι, μεγιστάνας των μίντια, έχει μια αδυναμία: να βασανίζει τα παιδιά του. Τα τρία από τα τέσσερα έχουν συνασπιστεί εναντίον του, στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, και έχουν βέβαια δεχθεί ήδη την πρώτη τους ήττα από τον πατέρα τους, που δεν μπορεί να δεχθεί με τίποτα τη Διαδοχή του -παρότι ήταν εκείνος που την υποσχέθηκε. Και βέβαια την πήρε πίσω. Πώς αλλιώς θα είχε πλάκα το παιχνίδι;

Έχοντας προσαρτίσει στην ομάδα του τον σύζυγο της κόρης του, έχοντας χτυπήσει τον έναν του γιο κι εξευτελίσει άπαντες ο Λόγκαν ξέρουμε καλά πως δεν θα αφήσει τίποτα και κανέναν να κλείσει τον δρόμο του και τις φιλοδοξίες του. Εξάλλου, ακόμα και τη μητέρα των παιδιών του πήρε με το μέρος του, που μεγάλη αδυναμία δεν του είχε εδώ που τα λέμε. Αυτός δεν είναι ένας ακόμη επιχειρηματικός αγώνας. Είναι οικογενειακός. Είναι υπαρξιακός. Είναι ένας αγώνας για να μπορέσουν οι πρωταγωνιστές του να δουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη χωρίς να ντρέπονται.

Τα τρία από τα τέσσερα αδέρφια (η Σιβ, ο Κένταλ κι ο Ρόμαν) σχεδιάζουν να φτιάξουν τη δική τους εταιρία, την "The Hundred" βάσει όσων τους έχουν πει οι 100 σημαντικότεροι άνθρωποι από κάθε τομέα δράσης. Μια εταιρία μ΄ένα κάπως πιο ευγενικό όραμα πασπαλισμένο μ΄ένα επιφανειακό (όπως η εποχή άλλωστε) vibe.

Ο μεγαλύτερος αδερφός τους, πιο μακάριος και από νεογέννητο, Κόνορ προσπαθεί να παντρευτεί την καλή της καρδιάς του, μια σεξεργάτρια πολυτελείας την οποία πιέζει αφόρητα να νοικοκυρευτεί μαζί του. Στο διάλειμμά του επιδιώκει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ. Γιατί; Γιατί έχει τα λεφτά και μπορεί.

Προδομένοι, ηττημένοι, αλλά ενωμένοι (ενωμένοι;) τα αδέρφια προσπαθούν να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στη σκιά του Κινγκ-Κονγκ Λόγκαν. Όμως, όσο ευφυείς και υποψιασμένοι κι αν είναι πόσο μακριά μπορούν να πάνε παιδιά που ο πατέρας τους θα τους πει "σας αγαπώ, αλλά δεν είστε σοβαροί άνθρωποι".

Γιατί ποια είναι η μόνη λύση για ένα ζόμπι της πατριαρχίας από το να προσπαθεί να αποδυναμώσει, να κονιορτοποιήσει εδώ που τα λέμε, τους άλλους; Ακόμη και αν είναι τα ίδια σου τα παιδιά; Όσο παίρνει παράταση το pampering του εγωισμού σου, τόσο μπορείς να τσουλήσεις παρακάτω. Κι ας είσαι πλέον ένα ζάμπλουτο ερπετό.

*To 2o επεισόδιο της 4ης σεζόν θα μεταδοθεί τη Μ. Παρασκευή 14/4 στις 22:00 μ.μ στο Novacinema4.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

20 Μαϊ 2024

Η Σιένα Μίλερ με τη 10χρονη κόρη της Μάρλοου: Μαμά και κόρη παραδίδουν μαθήματα κομψότητας

Η Σιένα Μίλερ σε μια ακόμη εξαιρετικά κομψή εμφάνιση μαζί με την κόρη της, Μάρλοου.

20 Μαϊ 2024

Κατερίνα Λέχου: "Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελα να κάνω παιδιά"

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την παιδεία στη σημερινή εποχή και τον λόγο που δεν έκανε παιδιά.

Περισσότερα από

News

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η Κλέλια Ανδριολάτου ήταν μια αληθινή σταρ της Κρουαζέτ

Η εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου, έκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες.

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η υπέροχη Κέιτ Μπλάνσετ με ολόχρυσο φόρεμα του οίκου Louis Vuitton

Η Κέιτ Μπλάνσετ έλαμψε -για μια ακόμη φορά-στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Louis Vuitton.

20 Μαϊ 2024
20 Μαϊ 2024

Μουσείο Μπενάκη: Τα φαντασμαγορικά κοστούμια από την ταινία Poor Things έρχονται στην Αθήνα

Το Μουσείο Μπενάκη παίρνει τη σκυτάλη από το Barbican Centre του Λονδίνου φιλοξενώντας την έκθεση με τα κοστούμια που κέρδισαν το Όσκαρ.

19 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών: Ο Κέβιν Κόστνερ μας θυμίζει στα 69 του χρόνια γιατί τον ερωτευτήκαμε στα γουέστερν

Με την τελευταία ταινία του "Horizon An American saga: Chapter 1" ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός επιστρέφει στην εποχή της Άγριας Δύσης με μια ταινία που τιμά τις γυναίκες μαχήτριες.

19 Μαϊ 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Το εντυπωσιακό δωμάτιο του Μάξιμου και της Σιέννας μοιάζει με παιδικό σταθμό!

Ο τοίχος είναι ζωγραφισμένος με όμορφα χρώματα και απεικονίζει ζωάκια και ήρωες των παραμυθιών όπως είναι η κοκκινοσκουφίτσα.

19 Μαϊ 2024
19 Μαϊ 2024

Τζον Κένεντι Τζούνιορ – Καρολάιν Μπεσέτ Κένεντι:Το πιο υπέροχο και τραγικό ζευγάρι της Αμερικής

Το βιβλίο "Once Upon a Time" που θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου στην Αμερική αναφέρεται στην λαμπερή και καταστροφική γνωριμία του υπέροχου αυτού ζευγαριού με το τραγικό τέλος.

19 Μαϊ 2024

Τζέιν Σέιμουρ: O μεγάλος έρωτας ήρθε στα 73 της έτη- "νόμιζα ότι είχα τελειώσει με τους άντρες"

Η ζωή κρύβει εκπλήξεις και ο έρωτας θα σε βρει όποτε εκείνος θέλει!

19 Μαϊ 2024

H Άντζελα Γκερέκου θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Σίσσυ σε νέα παραγωγή

Η Άντζελα Γκερέκου θα παίξει στη θεατρική παράσταση "Sissy in Heaven" στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.