ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

40χρονη ζητάει επιστροφή χρημάτων γιατί η πισίνα ήταν 6 βαθμούς πιο κάτω από όσο της υποσχέθηκαν

O ιδιοκτήτης της βίλας δίνει, όμως, μία άλλη εκδοχή της ιστορίας!

Η Γκουλνάρα Αντομένε ξέσπασε και ζήτησε επιστροφή χρημάτων, όταν ανακάλυψε πως η θερμοκρασία της πισίνας της είναι 6 βαθμούς χαμηλότερη από αυτή που ζήτησε. Η Αγγλίδα κάτοικος αποφάσισε να επισκεφθεί μαζί με τα παιδιά της μία πολυτελή βίλα στο νησί Λανθαρότε της Ισπανίας και έκλεισε μέσω Booking την διαμονή τους.

Όπως δηλώνει η 40χρονη μητέρα, η θερμαινόμενη πισίνα ήταν ανάμεσα στους βασικούς λόγους που επέλεξε την συγκεκριμένη βίλα, αφού τα παιδιά της λατρεύουν τα παιχνίδια στο νερό.

"Βρήκα την βίλα Casa Dak στο Booking.com, κοίταξα τις φωτογραφίες και την τιμή και έστειλα μερικές ερωτήσεις στον ιδιοκτήτη της βίλας ρωτώντας τι θερμοκρασία είναι η πισίνα. Μου έστειλε μια απάντηση λέγοντας "30-32" βαθμούς. Τον εμπιστεύτηκα και επέλεξα τη βίλα του", δηλώνει η κ. Αντομένε.

Παρά την διαβεβαίωση του ιδιοκτήτη της βίλας ότι η πισίνα φτάνει τους 30-32 βαθμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας, η 40χρονη Αγγλίδα ισχυρίζεται ότι παρέμεινε έξι βαθμούς χαμηλότερη από το αναμενόμενο για όλη τη διαμονή τους.

"Φτάσαμε εκεί γύρω στις εννιά το βράδυ και ο ιδιοκτήτης ήταν εκεί. Μου έδειξε την βίλα και την πισίνα. Έφτασα στην πισίνα και ένιωσα ότι ήταν λίγο κρύα. Τον ρώτησα "Πόση είναι η συγκεκριμένη θερμοκρασία;" και είπε ότι ήταν 26 ή 25, αλλά ότι την ημέρα θα έφτανε τα 30 με 32. Τον εμπιστεύτηκα νομίζοντας ότι έκανε κρύο επειδή ήταν βράδυ. Την επόμενη μέρα ξύπνησα και υπήρχαν μερικά θέματα".

Όταν η οικογένεια προσπάθησε να μπει το πρωί στην πισίνα, η απογοήτευσή τους ήταν μεγάλη: "Άνοιξα το κάλυμμα και η εννιάχρονη κόρη μου πήδηξε μέσα, αλλά έμεινε μόνο για δέκα λεπτά. Βγήκε τουρτουρίζοντας. Τα άλλα παιδιά προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να μπουν μέσα".

Η γυναίκα κάλεσε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος την διαβεβαίωσε ότι θα διορθώσει το πρόβλημα την επόμενη ημέρα. Ωστόσο, ο μηχανικός της πισίνας πήγε την 3η ημέρα της διαμονής τους, ισχυρίζεται η 40χρονη Αγγλίδα. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να αλλάξει κατάλυμα, ωστόσο ήταν υπερβολικά αγχωμένη κατά την διάρκεια των διακοπών της, καθώς δεν ήξερε αν θα λάβει αποζημίωση. Ένιωθε, επίσης, απόρριψη και από την Booking.

"Επικοινώνησα με την πλατφόρμα και μου έλεγαν συνέχεια ότι έπρεπε να επικοινωνήσω με τον ιδιοκτήτη για επιστροφή χρημάτων. Εμπιστεύτηκα την πλατφόρμα τους και σκέφτηκα ότι ο πελάτης θα προστατεύεται ".

Βέβαια, ο ιδιοκτήτης της βίλας δίνει μια άλλη εκδοχή της ιστορίας: " Λυπάμαι για το πρόβλημα, αλλά είναι η ίδια που το δημιούργησε. Δεν έκλεισε το κάλυμμα της πισίνας το βράδυ. Της έστειλα δύο συνεχόμενες ημέρες μηχανικό. Μου έστειλε 80 μηνύματα μέσα σε 3 ημέρες".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάλη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.