ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Είσαι κακοποιητική": Μητέρα αποκαλύπτει το κόλπο για εξοικονόμηση χρημάτων όταν τρώει έξω με το παιδί της

Και το Tik Τok την αποδοκιμάζει.

Μητέρα δίχασε το διαδίκτυο όταν μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok και μίλησε για το κόλπο που κάνει για να εξοικονομήσει χρήματα όταν βγαίνει με το παιδί της σε εστιατόρια.

Η Κάρλι Σμιθ, 21, από το Οχάιο, κάνει συχνά vlog για την καθημερινή της ζωή ως μαμά δύο παιδιών στον λογαριασμό της στο TikTok. Σε πρόσφατο βίντεό της, η νεαρή μητέρα πυροδότησε αντιδράσεις, αφού αποκάλυψε ότι ετοιμάζει το δικό του γεύμα στο δίχρονο παιδί της ενώ εκείνη και η οικογένειά της τρώνε σε ένα εστιατόρια.

Αφού μοιράστηκε το κλιπ, η Kάρλι αντιμετώπισε ακραία σχόλια από τους χρήστες που παρακολούθησαν το "οικονομικό" της hack, όταν είπε ότι δεν αφήνει το παιδί της να παραγγείλει φαγητό ενώ εκείνη και η οικογένειά της δειπνούν έξω.ι

Στο viral κλιπ της 21χρονης μαμάς, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 550.000 προβολές, αποκάλυψε ότι αρνήθηκε να πληρώσει 7 $ για φιλετάκια κοτόπουλου και πατάτες από την στιγμή που το παιδί της θα κατέληγε να το πετάξει στο πάτωμα ούτως ή άλλως.

"Πες με τσιγκούνα, αποκάλεσέ με όπως θέλεις, αλλά αν πάμε σε ένα εστιατόριο, ετοιμάζω ένα γεύμα στο παιδί μου από το σπίτι", είπε στην αρχή του βίντεό της.

Η Κάρλι όπως εξήγησε ακολουθεί αυτό το hack για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Το θέμα της υγιεινής διατροφής είναι ένας από τους παράγοντες που την οδήγησε να μην αφήνει ποτέ το παιδί της να τρώει από τα γεύματα των εστιατορίων.

Ο επόμενος λόγος είναι η εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς το παιδί δεν τρώει ποτέ το φαγητό του όταν βγαίνουν έξω, σε αντίθεση με όταν είναι σπίτι τους.

"Το κάνω αυτό για πολλούς λόγους. Τα βράδια της Παρασκευής μαζευόμαστε εγώ και η οικογένειά μου και βγαίνουμε για φαγητό, ο γιος μου, όμως, δεν παίρνει γεύμα. Θέλετε να πληρώσω 6,99 δολάρια για κοτόπουλο και τηγανητές πατάτες που ο γιος μου θα πετάξει τα μισά από αυτά στο πάτωμα. Είστε τρελοί", είπε.

"Είσαι κακοποιητική": Μητέρα αποκαλύπτει το κόλπο για εξοικονόμηση χρημάτων όταν τρώει έξω με το παιδί της

Αφού οι χρήστες των social media είδαν το βίντεό της έσπευσαν να σχολιάσουν και και να μοιραστούν τις σκέψεις τους. Πολλοί επέκριναν τη μαμά, ισχυριζόμενοι ότι η πρακτική ήταν "κακοποιητική" και κατά των παραβιάσεων του κώδικα υγείας.

" Αυτό το έκανε ο πατέρας ενός φίλου μου, για να τον τιμωρεί", έγραψε ένας χρήστης. Μερικοί εναντιώθηκαν, επίσης, στο γεγονός ότι το εστιατόριο χάνει χρήματα λόγω της πρακτικής της, σχόλιο στο οποίο η 21χρονη μητέρα απάντησε: "Ποτέ δεν μου έχουν κάνει παράπονα, αφήνω ένα γενναίο φιλοδώρημα".

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Istock

Read Next

17 Μαϊ 2024

Ο δισεκατομμυριούχος της Hermès που δίνει την περιουσία στον κηπουρό του

11 δισεκατομμύρια δολάρια θα πάρει ο τυχερός Μαροκινός κηπουρός του.

17 Μαϊ 2024

Σούρι Κρουζ: Άλλαξε το επίθετό της κόβοντας κάθε σχέση με τον αδιάφορο πατέρα της

Σκυθρωπή στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση η κόρη του Τομ Κρουζ μετά την αλλαγή του ονόματός της

Περισσότερα από

News

17 Μαϊ 2024

Μαρία Τζομπανάκη: Η σπάνια εικόνα από τη ζωή της στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της

Τα τελευταία χρόνια η Μαρία Τζομπανάκη μοιράζεται τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής.

17 Μαϊ 2024

Θανάσης Μπάφας: Έφυγε ο θρύλος των ειδικών δυνάμεων - Έζησε τη φρίκη του πολέμου

Η τελευταία συνέντευξη του Θανάση Μπάφα, που διηγείται ιστορίες από επικίνδυνες αποστολές στον πόλεμο.

17 Μαϊ 2024

"Megalopolis": Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα αποκαλύπτει την πρώτη σκηνή της νέας (και προφανώς συγκλονιστικής) ταινίας του

40 χρόνια και 300 σενάρια, χρειάστηκε ο Φράνσις Φορντ Κόπολα μέχρι να τελειοποιήσει το Megalopolis. Και το πρώτο τρέιλερ της νέας του ταινίας, είναι επιτέλους εδώ.

16 Μαϊ 2024

Η κίνηση του William για να μη διαταραχτεί η ιδιωτικότητα της Kate που συνεχίζει τις θεραπείες της

H απόφαση του διαδόχου του θρόνου με σκοπό να προστατεύσει τη σύζυγό του

16 Μαϊ 2024

"Ο Διάβολος φοράει Prada": 10 πράγματα που δεν ήξερες για την κωμωδία

Η αμοιβή της Στριπ, σε ποιον βάσισε την ερμηνεία της, οι σχεδιαστές που δεν έδιναν από φόβο ρούχα τους και πολλά, πολλά ακόμη!

16 Μαϊ 2024

Διαζύγιο για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ; "Απλά δεν μπορούν να το κάνουν να δουλέψει"

Πηγή κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψε ότι πρακτικά έχουν ήδη χωρίσει.

16 Μαϊ 2024

Piano City Athens: Το πρώτο φεστιβάλ ¨δρόμου" που συμβαίνει κυριολεκτικά σε όλη την πόλη.

Mετά το πρώτο φεστιβάλ τον Μάιο 2023, το αγαπημένο φεστιβάλ δρόμου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά!16, 17, 18, 19 ΚΑΙ 20 Μαΐου όλη η Αθήνα θα γεμίσει μουσική.

16 Μαϊ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι drag queen που θα κρατήσουν την Ολυμπιακή Φλόγα

"Είναι σημαντικό για όλο τον κόσμο να δει ότι στη Γαλλία μπορείς να είσαι drag queen και να μεταφέρεις την Ολυμπιακή Φλόγα" δήλωσε η drag queen, Miss Martini.

16 Μαϊ 2024

Λένα Μαντά: "Ο πατέρας μου πέθανε με άνοια. Καθόλου δεν με ένοιαξε"

Η Λένα Μαντά μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της αλλά και τη δύσκολη σχέση με τους γονείς της.

16 Μαϊ 2024

Το καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη | Τα ωραιότερα beach looks της

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι της, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ιδιωτικά μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.