ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένιφερ Λόρενς:" Εύχομαι να ήμουν ανώνυμη, για να βγάζω με την ησυχία μου τα σκουπίδια, φορώντας παντόφλες"

Η σταρ του Χόλιγουντ μιλά για την αγάπη της για την κωμωδία και τη μητρότητα.

«Δεν υποφέρεται». Ο πραγματικός λόγος που η Τζένιφερ Λόρενς έχει τόσο κακή φήμη στο Χόλιγουντ

Η Τζένιφερ Λόρενς, μία από τις πιο ακομπλεξάριστες και αστείες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, λίγες μέρες πριν, συνδέθηκε στο Zoom, προκειμένου να δώσει συνέντευξη στην Κάμερον Ντίαζ. Η ηθοποιός αφού είχε κάνει ένα βήμα πίσω στην καριέρα της για ένα μικρό χρονικό διάστημα, επέστρεψε ξανά δυναμικά, πρώτα με το περσινό indie δράμα Causeway και τώρα με την κωμωδία αυτού του καλοκαιριού, No Hard Feelings.

Στην αναφορά της Ντίαζ ότι είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για το No Hard Feelings και ότι αυτό είναι μάλλον για το οποίο γεννήθηκε η Λόρενς και ότι της ταιριάζει, εκείνη απάντησε:

Ήταν μια έκρηξη. Πάντα ήθελα να κάνω κωμωδία και με έχουν ζητήσει εκατομμύρια φορές. Δεν ήμουν ποτέ εναντίον, αλλά έχουμε δει τις ταινίες που βγαίνουν. Δεν θέλω να αναφέρω τίποτα συγκεκριμένα, αλλά δεν υπήρξε κάτι τόσο αστείο. Είχα διαβάσει αυτές τις κωμωδίες και τίποτα δεν με έκανε να γελάσω δυνατά ή να με συγκινούσε πραγματικά. Μετά διάβασα αυτό το σενάριο και δεν είχα διαβάσει ποτέ κάτι τόσο αστείο. Ξέρω τον Τζιν [Στούπνιτσκι, τον σκηνοθέτη του No Hard Feelings], οπότε ξέρω πόσο αστείος είναι.

Όσον αφορά τον Τζιν Στουπνίτσκι, ο οποίος ήταν ο σεναριογράφος της πετυχημένης σειράς ''The Office'', είχε συνεργαστεί μαζί του και η Ντίαζ στην κωμωδία ''The Bad Teacher''. Και οι δύο συμφώνησαν ότι πρόκειται για έναν αρκετά κλειστό άνθρωπο, αλλά παράλληλα τον πιο αστείο που έχουν γνωρίσει.

''Σε κάνει να νιώθεις ανεπιθύμητη. Αυτό οφείλεται φαντάζομαι στο ότι ήταν Ρώσος μετανάστης και ήρθε στην Αμερική στα επτά του, νομίζω. Δεν ταίριαζε στο σχολείο γιατί δεν μπορούσε να μιλήσει τη γλώσσα. Οπότε νομίζω ότι το χιούμορ, όπως πολλά ταλέντα, ήταν μια τακτική επιβίωσης που προήλθε από πολύ πόνο'', πρόσθεσε η Λόρενς.

Με αφορμή την καριέρα, η Ντίαζ ρώτησε την 32χρονη, για το πώς αντιμετωπίζει τα νέα πρότζεκτ σε συνδυασμό με την οικογένεια, τώρα που έγινε μητέρα. "Πλέον επιλέγω τις δουλειές με βάση τον χρόνο που θα μου επιτρέπει να περνώ με το παιδί μου. Αξίζει αυτό να είμαι μακριά από το παιδί μου για μισή μέρα; Αν και είμαι τυχερή επειδή έχει τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου, δεν θέλω να λείπω πολύ από το σπίτι".

Συνέχισε και εξομολογήθηκε ότι δεν ξέρει αν θα παίζει σε 15 χρόνια. ''Δεν πρόκειται να το κάνω αυτό για πάντα. Είμαι κουρασμένη. Αυτό είναι δύσκολο. Μετά βέβαια παίρνεις μερικούς μήνες άδεια, διαβάζεις κάτι υπέροχο και λες, Θεέ μου, πρέπει να το φτιάξω αυτό. Ιδανικά θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω τη ζωή που κάνω, αλλά εύχομαι να ήμουν ανώνυμη, για να βγάζω με την ησυχία μου τα σκουπίδια, φορώντας παντόφλες''.

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.