ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κρίσι Τέιγκεν: Έγινε για τέταρτη φορά μαμά μέσω παρένθετης μητέρας και περιγράφει το ''ταξίδι''

Η Κρίσι Τέιγκεν και ο Τζον Λέτζεντ έγιναν για τέταρτη φορά γονείς.

Η Αμερικανίδα μοντέλο και τηλεοπτική προσωπικότητα Κρίσι Τέιγκεν, απέκτησε το 4ο παιδί με τον Τζον Λέτζεντ, μέσω παρένθετης μητέρας και μοιράστηκε αυτό το ταξίδι, μέσω μίας ανάρτησης της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, πέντε μήνες αφού γέννησε την κόρη τους, Έστι, η Κρίσι Τέιγκεν ανακοίνωσε ότι η οικογένεια απέκτησε νέο μέλος, τον Ρεν Αλεξάντερ Στίβενς, που το όνομά του είναι εμπνευσμένο από την παρένθετη μητέρα που τον έφερε στον κόσμο.

"Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για αυτό το απίστευτο δώρο που μας έδωσες, Αλεξάνδρα. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που μπορούμε να πούμε στον κόσμο ότι είναι εδώ, με ένα όνομα που θα συνδέεται για πάντα μαζί σου, το Ρεν Αλεξάντερ Στίβενς. Οι καρδιές μας, και το σπίτι μας, είναι επίσημα γεμάτα".

Συνέχισε λέγοντας: "Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα ήθελα τέσσερα παιδιά. Όταν έχασα τον Τζακ, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κυοφορήσω άλλα μωρά", έγραψε, αναφερόμενη στην αποβολή που είχε το 2020.

Για το λόγο αυτό συνέχισε, άτομα από τον περίγυρος της, το 2021, άρχισαν να εξερευνούν τη λύση της παρένθετης μητρότητας. "Νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να κυοφορήσω ξανά ένα μωρό, θυμάμαι τους ανθρώπους εκείνους που ήθελαν να βεβαιωθούν, ότι δεν θα βιώσω ξανά τέτοιον πόνο και τέτοια απώλεια".

Παρόλα αυτά, ανέφερε ότι, ήθελε να ξαναπροσπαθήσει μετά την ψυχοθεραπεία να κυοφορήσει ακόμα μία φορά. ''Δεν θα μπορούσα να αναρωτιέμαι για μια ζωή αν θα έπρεπε να δοκιμάσω ξανά''. Έτσι ξεκίνησε την εξωσωματική γονιμοποίηση και έμεινε έγκυος στην Έστι.

"Την ίδια εποχή συναντήσαμε την πιο απίστευτη, τρυφερή, συμπονετική παρένθετη μητέρα που θα μπορούσαμε να φανταστούμε, την Αλεξάντρα'', συνέχισε. "Καθώς μπαίναμε στη "ζώνη ασφαλείας” για τη δική μου εγκυμοσύνη, με ενθουσιασμό μάθαμε ότι η Αλεξάντρα είχε μείνει έγκυος και περίμενε αγοράκι. Το δικό μας αγοράκι".

"Λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της 19ης Ιουνίου είχα την ευκαιρία να δω την πιο όμορφη γυναίκα, τη φίλη μου, την παρένθετή μας, να γεννά εν μέσω κάποιου χάους αλλά με δύναμη, χαρά και αγάπη".

Κλείνοντας τόνισε ότι: "Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για αυτό το απίστευτο δώρο που μας έκανες Αλεξάντρα. Οι καρδιές μας, το σπίτι μας, είναι επισήμως γεμάτα".

Read Next

17 Μαϊ 2024

Ο δισεκατομμυριούχος της Hermès που δίνει την περιουσία στον κηπουρό του

11 δισεκατομμύρια δολάρια θα πάρει ο τυχερός Μαροκινός κηπουρός του.

17 Μαϊ 2024

Σούρι Κρουζ: Άλλαξε το επίθετό της κόβοντας κάθε σχέση με τον αδιάφορο πατέρα της

Σκυθρωπή στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση η κόρη του Τομ Κρουζ μετά την αλλαγή του ονόματός της

Περισσότερα από

News

17 Μαϊ 2024

Μαρία Τζομπανάκη: Η σπάνια εικόνα από τη ζωή της στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της

Τα τελευταία χρόνια η Μαρία Τζομπανάκη μοιράζεται τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής.

17 Μαϊ 2024

Θανάσης Μπάφας: Έφυγε ο θρύλος των ειδικών δυνάμεων - Έζησε τη φρίκη του πολέμου

Η τελευταία συνέντευξη του Θανάση Μπάφα, που διηγείται ιστορίες από επικίνδυνες αποστολές στον πόλεμο.

17 Μαϊ 2024

"Megalopolis": Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα αποκαλύπτει την πρώτη σκηνή της νέας (και προφανώς συγκλονιστικής) ταινίας του

40 χρόνια και 300 σενάρια, χρειάστηκε ο Φράνσις Φορντ Κόπολα μέχρι να τελειοποιήσει το Megalopolis. Και το πρώτο τρέιλερ της νέας του ταινίας, είναι επιτέλους εδώ.

16 Μαϊ 2024

Η κίνηση του William για να μη διαταραχτεί η ιδιωτικότητα της Kate που συνεχίζει τις θεραπείες της

H απόφαση του διαδόχου του θρόνου με σκοπό να προστατεύσει τη σύζυγό του

16 Μαϊ 2024

"Ο Διάβολος φοράει Prada": 10 πράγματα που δεν ήξερες για την κωμωδία

Η αμοιβή της Στριπ, σε ποιον βάσισε την ερμηνεία της, οι σχεδιαστές που δεν έδιναν από φόβο ρούχα τους και πολλά, πολλά ακόμη!

16 Μαϊ 2024

Διαζύγιο για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ; "Απλά δεν μπορούν να το κάνουν να δουλέψει"

Πηγή κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψε ότι πρακτικά έχουν ήδη χωρίσει.

16 Μαϊ 2024

Piano City Athens: Το πρώτο φεστιβάλ ¨δρόμου" που συμβαίνει κυριολεκτικά σε όλη την πόλη.

Mετά το πρώτο φεστιβάλ τον Μάιο 2023, το αγαπημένο φεστιβάλ δρόμου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά!16, 17, 18, 19 ΚΑΙ 20 Μαΐου όλη η Αθήνα θα γεμίσει μουσική.

16 Μαϊ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι drag queen που θα κρατήσουν την Ολυμπιακή Φλόγα

"Είναι σημαντικό για όλο τον κόσμο να δει ότι στη Γαλλία μπορείς να είσαι drag queen και να μεταφέρεις την Ολυμπιακή Φλόγα" δήλωσε η drag queen, Miss Martini.

16 Μαϊ 2024

Λένα Μαντά: "Ο πατέρας μου πέθανε με άνοια. Καθόλου δεν με ένοιαξε"

Η Λένα Μαντά μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της αλλά και τη δύσκολη σχέση με τους γονείς της.