ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Love story: Tι πήγε λάθος στον γάμο του Μικ Τζάγκερ με τη Μπιάνκα;

Ένα από τα πιο ταιριαστά, εκρηκτικά και συναρπαστικά ζευγάρια της σόου μπιζ δεν μπόρεσε να μείνει μαζί.

Ο Μικ Τζάγκερ είχε ήδη αρχίσει να διαγράφει τη συγκλονιστική πορεία του στη μουσική βιομηχανία, όταν γνώρισε την καλλονή από τη Νικαράγουα, την Μπιάνκα, μετά από μια συναυλία του, το 1970. Το μοντέλο είχε ζητήσει επίμονα από έναν κοινό τους φίλο να της γνωρίσει τον Βρετανό γόη που έσπαγε τις κοριτσίστικες καρδιές. Την πήρε λοιπόν μαζί του στο πάρτυ μετά τη συναυλία του γκρουπ στο Παρίσι και της γνώρισε τον Μικ αμέσως μόλις μπήκε στον χώρο. "Εσείς οι δυο θα ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα" της είπε ο φίλος της "είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον".

Και μάλλον δεν είχε άδικο. Και οι δύο ήταν νέοι, ωραίοι, επιτυχημένοι, λαμπεροί και ροκ. Το 1971 οι Rolling Stones αποφασίζουν να μετακομίσουν στη Γαλλία και διασκορπίζονται μες στη χώρα. Ο Μικ επιλέγει το Παρίσι, αφού εκεί ζούσε η Μπιάνκα. Μέσα σε δύο μήνες αποφασίζουν να παντρευτούν.

Όμως, εκείνη την ημέρα, την ημέρα του γάμου τους δηλαδή, έρχονται αντιμέτωποι με το πρώτο εμπόδιο της κοινής τους πορείας: σύμφωνα με νόμο της Γαλλίας, έπρεπε να δηλώσουν την κοινή περιουσία που θα είχαν. Τότε ο Μικ (ο οποίος έχει σπουδάσει οικονομικά στο London School of Economics) συνέταξε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο 28 σελίδων για να το υπογράψει το μοντέλο, πριν τον γάμο.

Η Μπιάνκα δεν πολυχάρηκε για το πώς αντιλαμβανόταν την κοινή περιουσία ο Μικ και μάλιστα έκανε το μεγαλύτερο λάθος: ξέσπασε μπροστά στα άλλα μέλη του γκρουπ. Αφού τελικά κουβέντιασε το ζευγάρι αποφάσισε να συνεχίσει και να κάνει τον γάμο, όμως στον γάμο υπήρχε εκνευρισμός, και λόγω του γεγονός βέβαια ότι είχαν κατακλύσει τους δρόμους και την αίθουσα φανς του Μικ. "Σας αγαπώ, αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό έτσι" έλεγε ο νεαρός τότε Μικ. Ενώ, αργότερα η Μπιάνκα θα έλεγε πως "ο γάμος μου τελείωσε την ημέρα του γάμου".

Η Μπιάνκα ήταν ήδη έγκυος 4 μηνών, κάτι που δεν είχε ανακοινωθεί, έτσι δεν έμεινε πολύ στο πάρτι του γάμου. Μετά τη γέννα του πρώτου τους παιδιού, της Τζέιντ, ο Τζάγκερ έμεινε στο πλευρό της Μπιάνκα και του μωρού για 8 μήνες, πριν ξεκινήσει την περιοδεία των Stones στην Αμερική.

Στο μεταξύ, η Μπιάνκα άρχισε να γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της νυχτερινής ζωής στη Νέα Υόρκη και το όνομα της είναι συνυφασμένο με το Studio 54 και τα ξέφρενα πάρτυ του. Μάλιστα, έχουν μείνει στην ισορία τα 30α της γενέθλια, όταν μπήκε στο κλαμπ πάνω σ΄ένα λευκό άλογο φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα. Λέγεται πως δεν άρεσε πολύ στον Τζάγκερ το γεγονός ότι αποκτούσε τη δική της φήμη και διαμόρφωνε τη δική της περσόνα.

Παράλληλα, άρχισαν και οι φήμες για απιστία ένθεν κι ένθεν. Ο Τζάγκερ είχε εξωσυζυγική σχέση με την Τζέρι Χολ, μοντέλο από την Αμερική, ενώ εκείνη λέγεται ότι είχε σχέση με τον γιο του Τζέραλντ Φορντ, Τζακ, τον οποίο γνώρισε μέσω του Άντι Γουόρχολ. Καμία όμως σχέση της Μπιάνκα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Το 1978 ήταν εκείνη που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ροκ σταρ. Και πήρε 1 εκ. ευρώ από την περιουσία του.

Το χιούμορ του ήταν ένας από τους λόγους που έμεινε μαζί του για επτά ολόκληρα χρόνια το μοντέλο. "Μπορεί να με μαχαίρωνε στην πλάτη, αλλά με έκανε και να γελάω καθώς έκανε ακόμα και αυτό" έχει πει για εκείνον.

Η Μπιάνκα έχει δηλώσει μάλιστα πως για να επιτύχει ένας γάμος τότε με έναν ροκ σταρ υπήρχε ένα μόνο πράγμα που θα έπρεπε να κάνει μια γυναίκα: να υποταχθεί γιατί ο κόσμος της σόου μπιζ είναι ο πλέον σεξιστικός. Η ίδια επέλεξε έκτοτε να μην ξαναπαντρευτεί, ενώ δεν έχουν έρθει ποτέ στο φως της δημοσιότητας οι άλλες τις σχέσεις.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

20 Μαϊ 2024

Τατιάνα Μπλάτνικ: Εξαφανίστηκε ο πατριός της στην Αμερική - η επίσημη ανακοίνωση για την εξαφάνιση μυστήριο

Μεγάλη ανησυχία για την εξαφάνιση του Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ. Την είχε συνοδεύσει ως νύφη στον γάμο της με τον Νικόλαο στη θέση του πατέρα της.

20 Μαϊ 2024

Η Σιένα Μίλερ με τη 10χρονη κόρη της Μάρλοου: Μαμά και κόρη παραδίδουν μαθήματα κομψότητας

Η Σιένα Μίλερ σε μια ακόμη εξαιρετικά κομψή εμφάνιση μαζί με την κόρη της, Μάρλοου.

Περισσότερα από

News

20 Μαϊ 2024

Κατερίνα Λέχου: "Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελα να κάνω παιδιά"

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την παιδεία στη σημερινή εποχή και τον λόγο που δεν έκανε παιδιά.

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η Κλέλια Ανδριολάτου ήταν μια αληθινή σταρ της Κρουαζέτ

Η εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου, έκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες.

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η υπέροχη Κέιτ Μπλάνσετ με ολόχρυσο φόρεμα του οίκου Louis Vuitton

Η Κέιτ Μπλάνσετ έλαμψε -για μια ακόμη φορά-στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Louis Vuitton.

20 Μαϊ 2024
20 Μαϊ 2024

Μουσείο Μπενάκη: Τα φαντασμαγορικά κοστούμια από την ταινία Poor Things έρχονται στην Αθήνα

Το Μουσείο Μπενάκη παίρνει τη σκυτάλη από το Barbican Centre του Λονδίνου φιλοξενώντας την έκθεση με τα κοστούμια που κέρδισαν το Όσκαρ.

19 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών: Ο Κέβιν Κόστνερ μας θυμίζει στα 69 του χρόνια γιατί τον ερωτευτήκαμε στα γουέστερν

Με την τελευταία ταινία του "Horizon An American saga: Chapter 1" ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός επιστρέφει στην εποχή της Άγριας Δύσης με μια ταινία που τιμά τις γυναίκες μαχήτριες.

19 Μαϊ 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Το εντυπωσιακό δωμάτιο του Μάξιμου και της Σιέννας μοιάζει με παιδικό σταθμό!

Ο τοίχος είναι ζωγραφισμένος με όμορφα χρώματα και απεικονίζει ζωάκια και ήρωες των παραμυθιών όπως είναι η κοκκινοσκουφίτσα.

19 Μαϊ 2024
19 Μαϊ 2024

Τζον Κένεντι Τζούνιορ – Καρολάιν Μπεσέτ Κένεντι: Το πιο υπέροχο και τραγικό ζευγάρι της Αμερικής

Η λαμπερή και καταστροφική γνωριμία του υπέροχου ζευγαριού με το τραγικό τέλος.

19 Μαϊ 2024

Τζέιν Σέιμουρ: O μεγάλος έρωτας ήρθε στα 73 της έτη- "νόμιζα ότι είχα τελειώσει με τους άντρες"

Η ζωή κρύβει εκπλήξεις και ο έρωτας θα σε βρει όποτε εκείνος θέλει!