ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Χιου Τζάκμαν: Πώς θα μοιράσει την περιουσία αξίας 290 εκατομμυρίων με την πρώην σύζυγό του

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να μοιράσει την κοινή περιουσία τους μετά την ανακοίνωση του διαζυγιού τους.

Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα-Λι Φαρνές ξάφνιασαν τους θαυμαστές τους με την ανακοίνωση του διαζυγίου τους και μπήκαν - δυστυχώς- στην μεγάλη λίστα με τα ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ που παίρνουν χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 27 ολόκληρα χρόνια, και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο ηθοποιός εκδήλωνε δημόσια την αγάπη του για την 67χρονη σύντροφό του. Πριν μερικές μέρες, ωστόσο, ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους στο περιοδικό PEOPLE:

"Είμαστε ευλογημένοι που μοιραζόμαστε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη".

Μπορεί το διαζύγιο τους να είναι συνεναιτικό, αλλά υπάρχει ανάμεσα τους μία κοινή περιουσία αξίας 290.000.000 δολαρίων που απέκτησαν μαζί. Σύμφωνα με πηγές κοντά στο διάσημο ζευγάρι, οι δυο τους έχουν ξεκινήσει την διαδικασία διαχωρισμού της τεράστιας περιουσίας τους, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια συλλογή από πολυτελείς κατοικίες στην Αυστραλία και τις Η.Π.Α. Το ζευγάρι αγόρασε το πρώτο τους ακίνητο μαζί για 240.000 δολάρια το 1997, ένα χρόνο μετά τον γάμο τους, και έκτοτε έχουν κάνει πολλές κοινές επενδύσεις.

Το σπίτι τους στη Νέα Υόρκη είχε αρχικά τιμή πώλησης 40 εκατομμύρια δολάρια, αλλά ο Χιου κατάφερε να το αγοράσει για μόλις 21 εκατομμύρια δολάρια. Το πολυτελές διαμέρισμα προσφέρει μία απαράμιλλη θέα στον ποταμό Hudson. Ο Χιου και η Ντέμπορα έχουν επίσης ένα ακίνητο στο Σίδνεϊ, όπου περνούν αρκετούς μήνες το χρόνο.

"Η κατάθεση διαζυγίου θα επισημοποιηθεί στο επόμενο διάστημα, αλλά πριν συμβεί αυτό, ο στόχος τους είναι να καταλήξουν σε συμφωνία. Είναι αποφασισμένοι να το κάνουν όσο πιο φιλικά γίνεται", είπε πηγή στο περιοδικό US Weekly.

Χιου Τζάκμαν: Πώς θα μοιράσει την περιουσία αξίας 290 εκατομμυρίων με την πρώην σύζυγό του

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Μαϊ 2024

Slimane: Ο δίσκος του έγινε "Χρυσός" στην Ελλάδα και ευχαριστεί τους Έλληνες

To τραγούδι του Mon Amour, κέρδισε τις καρδιές των Ελλήνων που του χάρισαν τον πρώτο του χρυσό δίσκο.

28 Μαϊ 2024

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Ξαπλωμένη με φουσκωμένη κοιλίτσα

Μία ιδιαίτερη φωτογραφία μοιράστηκε η Μαρκέλλα Γιαννάτου

Περισσότερα από

News

28 Μαϊ 2024

Οι Κάννες έχουν τη νέα τους βασίλισσα. Και ονομάζεται Ντέμι Μουρ

Η Ντέμι Μουρ, μετά από 27 χρόνια επέστρεψε στις Κάννες και ανακυρήχθηκε ως η νέα "βασίλισσα της Κρουαζέτ". Τα 5 υπέροχα look της "μιλούν" από μόνα τους.

28 Μαϊ 2024

Σάκης Ρουβάς: Τα παιδικά του τραύματα και η "εποχή Ψινάκη"

'Ήμουν δυσλεκτικός και είχα μεγάλο πρόβλημα με το σχολείο και τα μαθήματα. Δεν με ενδιέφερε καθόλου το σχολείο, ταξίδευε το μυαλό μου αλλού".

28 Μαϊ 2024
28 Μαϊ 2024

Σελίν Ντιόν: "Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω"

Μόνον η λέξη "συγκλονιστικό" ταιριάζει για να περιγράψει το πρώτο επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ "I Am: Celine Dion", για τη ζωή της σπουδαίας ερμηνεύτριας, που έρχεται στις 25 Ιουνίου στο Prime.

28 Μαϊ 2024

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο κυκλοφόρησε σε βινύλιο, cd και dvd

H συναυλία για τα 50 χρόνια πορείας του καλλιτέχνη τώρα και σε έκδοση διπλού βινυλίου, διπλού cd και σε dvd.

28 Μαϊ 2024
28 Μαϊ 2024

Κώστας Σλούκας: Τα καυτά φιλιά με την έγκυο σύζυγό του

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Κώστας Σλούκας με τον Παναθηναϊκό

28 Μαϊ 2024