ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Μπρους Γουίλις δεν μπορεί πλέον να μιλήσει σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του Moonlighting

Ο σκηνοθέτης της αγαπημένης μας σειράς "Αυτός, αυτή και τα μυστήρια" που ανέδειξε τον Μπρους Γουίλις μίλησε για τον ηθοποιό.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την κατάσταση υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Μπρους Γουίλις που δίνει τη δική του μάχη με την άνοια. Φαίνεται πως τώρα δεν μπορεί πλέον να μιλήσει κανονικά, όπως είχαν αρχικά προβλέψει και οι γιατροί του, "μολονότι παραμένει ο εαυτός του" όπως σημείωσε ο σκηνοθέτης Γκλεν Κάρον που συναντά τον παλιό του φίλο σχεδόν κάθε μήνα.

Η είδηση έγινε γνωστή στα πλαίσια δηλώσεων του σκηνοθέτη, καθώς η θρυλική σειρά των 80's θα είναι διαθέσιμη στο παγκόσμιο κοινό από την πλαρφόρμα Hulu. Η σειρά "Αυτός, αυτή και τα μυστήρια" στάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για τον Μπρους καθώς μέσα από αυτή έγινε γνωστός κι άρχισε έπειτα και η κινηματογραφική του πορεία.

Ο Κάρον μιλώντας στην εφημερίδα The Post είπε ότι προσπαθεί να επισκέπτεται τον 68χρονο σταρ σχεδόν κάθε μήνα από τότε που διαγνώστηκε για πρώτη φορά με αφασία, και αργότερα με άνοια, τον Μάρτιο του 2022.

"Δεν είμαι πάντα τόσο συνεπής, αλλά προσπαθώ και μιλάω με τον ίδιο και τη σύζυγό του (σ.σ: Την Έμα Χέμινγκ) και να κρατώ επαφή με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του”, είπε ο σκηνοθέτης. "Έχω προσπαθήσει πολύ σκληρά να παραμείνω στη ζωή του."

"Αυτό που κάνει (την ασθένειά του) τόσο εντυπωσιακή είναι [ότι] αν είχατε ποτέ περάσει χρόνο με τον Μπρους Γουίλις, θα ξέρατε πως δεν υπήρχε άνθρωπος με μεγαλύτερη χαρά για τη ζωή από εκείνον. Λάτρευε τη ζωή, ξυπνούσε και απλώς ήθελε να ρουφήξει τη ζωή" συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης. Τώρα όμως φαίνεται πως η κατάσταση έχει αλλάξει, καθώς φαίνεται πλέον "να βλέπει τη ζωή διαφορετικά" τώρα που έχει μειωμένη ικανότητα επικοινωνίας.

"Η αίσθησή μου είναι ότι τα πρώτα ένα με τρία λεπτά ξέρει ποιος είμαι" συνέχισε ο Κάρον. "Δεν μιλάει, ήταν ένας αχόρταγος αναγνώστης -δεν ήθελε να το ξέρει κανείς αυτό- και τώρα δεν διαβάζει. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον στη διάθεσή του, κι όμως εξακολουθεί να είναι ο Μπρους".

"Όταν είσαι μαζί του ξέρεις ότι είναι ο Μπρους και είσαι ευγνώμων που είναι εκεί", σημείωσε, "αλλά η χαρά της ζωής έχει χαθεί".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

20 Μαϊ 2024

Τατιάνα Μπλάτνικ: Εξαφανίστηκε ο πατριός της στην Αμερική - η επίσημη ανακοίνωση για την εξαφάνιση μυστήριο

Μεγάλη ανησυχία για την εξαφάνιση του Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ. Την είχε συνοδεύσει ως νύφη στον γάμο της με τον Νικόλαο στη θέση του πατέρα της.

20 Μαϊ 2024

Η Σιένα Μίλερ με τη 10χρονη κόρη της Μάρλοου: Μαμά και κόρη παραδίδουν μαθήματα κομψότητας

Η Σιένα Μίλερ σε μια ακόμη εξαιρετικά κομψή εμφάνιση μαζί με την κόρη της, Μάρλοου.

Περισσότερα από

News

20 Μαϊ 2024

Κατερίνα Λέχου: "Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελα να κάνω παιδιά"

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την παιδεία στη σημερινή εποχή και τον λόγο που δεν έκανε παιδιά.

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η Κλέλια Ανδριολάτου ήταν μια αληθινή σταρ της Κρουαζέτ

Η εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου, έκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες.

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η υπέροχη Κέιτ Μπλάνσετ με ολόχρυσο φόρεμα του οίκου Louis Vuitton

Η Κέιτ Μπλάνσετ έλαμψε -για μια ακόμη φορά-στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Louis Vuitton.

20 Μαϊ 2024
20 Μαϊ 2024

Μουσείο Μπενάκη: Τα φαντασμαγορικά κοστούμια από την ταινία Poor Things έρχονται στην Αθήνα

Το Μουσείο Μπενάκη παίρνει τη σκυτάλη από το Barbican Centre του Λονδίνου φιλοξενώντας την έκθεση με τα κοστούμια που κέρδισαν το Όσκαρ.

19 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών: Ο Κέβιν Κόστνερ μας θυμίζει στα 69 του χρόνια γιατί τον ερωτευτήκαμε στα γουέστερν

Με την τελευταία ταινία του "Horizon An American saga: Chapter 1" ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός επιστρέφει στην εποχή της Άγριας Δύσης με μια ταινία που τιμά τις γυναίκες μαχήτριες.

19 Μαϊ 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Το εντυπωσιακό δωμάτιο του Μάξιμου και της Σιέννας μοιάζει με παιδικό σταθμό!

Ο τοίχος είναι ζωγραφισμένος με όμορφα χρώματα και απεικονίζει ζωάκια και ήρωες των παραμυθιών όπως είναι η κοκκινοσκουφίτσα.

19 Μαϊ 2024
19 Μαϊ 2024

Τζον Κένεντι Τζούνιορ – Καρολάιν Μπεσέτ Κένεντι: Το πιο υπέροχο και τραγικό ζευγάρι της Αμερικής

Η λαμπερή και καταστροφική γνωριμία του υπέροχου ζευγαριού με το τραγικό τέλος.

19 Μαϊ 2024

Τζέιν Σέιμουρ: O μεγάλος έρωτας ήρθε στα 73 της έτη- "νόμιζα ότι είχα τελειώσει με τους άντρες"

Η ζωή κρύβει εκπλήξεις και ο έρωτας θα σε βρει όποτε εκείνος θέλει!