ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κέλι ΜακΓκίλις: Το "κορίτσι" του Τομ Κρουζ, η μάχη της με τη βουλιμία και η απώλεια 50 κιλών

Η μάχη με τις διατροφικές διαταραχές και η μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της της 66χρονης ηθοποιού.

Όλοι θυμούνται την ξανθιά καλλονή εν ονόματι " Τσάρλι¨ που βρέθηκε στο πλευρό του Τομ Κρουζ στην ταινία Top Gun το 1986. H Κέλι ΜακΓκίλις έγινε ευρώς γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως το κορίτσι του Τομ Κρουζ, αλλά όπως με πολλούς σταρ του Χόλιγουντ μετά την κορυφή ακολούθησε μία καθοδική πορεία στην επαγγελματική της καριέρα της Κέλι.

Όπως έχει παραδεχτεί η ηθοποιός, αντιμετώπιζε προβλήματα με την εικόνα και το βάρος της, και σε ένα μέρος όπως το Χόλιγουντ αυτό μπορεί να σε αποδομήσει ολοκληρωτικά. Και έτσι έγινε με την Κέλι ΜακΓκίλις! Μετά την μεγάλη επιτυχία του Top Gun, ακολούθησε μία δεκαετία μέσα στην οποία η ηθοποιός απείχε χωρίς την θέληση της από τα δρώμενα.

Πώς και γιατί όμως η Κέλι πήρε τόσο βάρος; Συνέβη λόγω της υπερφαγίας, γνωστής και ως συναισθηματικής διατροφής, η οποία επηρέασε σημαντικά και αύξησε το βάρος της. Για να αντιμετωπίσουν αυτά τα προβλήματα του σώματος, οι άνθρωποι συχνά πέφτουν θύματα διατροφικών διαταραχών όπως η νευρική ανορεξία, η νευρική βουλιμία ή η υπερφαγία. Και αυτό ακριβώς συνέβη με την Κέλι ΜακΓκίλις που την έκανε να βάλει αυτά τα περιττά κιλά.

Το βάρος της άρχισε να αλλάζει δραματικά, και η Κέλι αντιμετώπιζε ήδη τους ψυχικούς και διατροφικούς της "δαίμονες". Υπέφερε από αυτά τα προβλήματα για πολλά χρόνια, μέχρι που αποφάσισε να αναλάβει τα ηνία και να κάνει μια αλλαγή.

Η διαστρεβλωμένη εικόνα του σώματός της σε συνδυασμό με την πίεση να παραμείνει αδύνατη για να μπει ξανά στο παιχνίδι οδήγησαν την ηθοποιό σε μία μεγάλη απώλεια κιλών. Η μεταμόρφωση του σώματός της έγινε πρωτοσέλιδο, καθώς έπεσε από το μέγεθος 16 στο μέγεθος 4 και κατάφερε να χάσει 50 κιλά μέσα σε λίγους μήνες.

Η Κέλι δεν ακολούθησε μία αυστηρή δίαιτα, αλλά υιοθέτησε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ενώ ο παραγοντας που έκανε την διαφορά στην απώλεια του βάρους της είναι ότι δημιούργησε ένα σταθερό έλλειμμα θερμίδων στο σώμα της για να μειώσει το λίπος. Το διατροφικό της σχέδιο βασίστηκε στην ιδέα ότι θα έχανε περισσότερο βάρος εάν κατανάλωνε λιγότερες θερμίδες από αυτές που έκαιγε το σώμα της.

Η διαφορά βάρους μεταξύ της Κέλι ΜακΓκίλις τότε και τώρα είναι τεράστια, καθώς η ηθοποιός έχασε περίπου 50 κιλά. Παρόλο που έβαλε επιπλέον βάρος κατά τη διάρκεια μιας φθίνουσας περιόδου στην υποκριτική της καριέρα, η γλυκιά " Τσάρλι" δεν το έβαλε κάτω και έκανε την μεγάλη αλλαγή στο σώμα, αλλά και την ζωή της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.