ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπριζίτ Μακρόν: O "απαγορευμένος έρωτας" και ο λόγος που καθυστέρησε 10 χρόνια τον γάμο τους

Η Μπριζίτ γνώρισε τον Μακρόν,όταν αυτός ήταν 15 ετών και αυτή 40 παντρεμένη με παιδιά.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Paris Match πώς ανέβαλε να παντρευτεί τον Εμμανουέλ για να αποφύγει να "καταστρέψει" η ζωή των παιδιών της. Σε μια σπάνια προσωπική συνέντευξη, η 70χρονη δήλωσε ότι καθυστέρησε για δέκα χρόνια τον γάμο με τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, 45 ετών, για χάρη των τριών παιδιών της, που είναι περίπου στην ίδια ηλικία με τον μικρότερο σύντροφό της.

Όταν ο Μακρόν ερωτεύτηκε την Μπριζίτ ήταν 15 και 40 ετών αντίστοιχα, ενώ η Μπριζίτ ήταν παντρεμένη τότε με τον Μπριζίτ Οζιέρ. Γνωρίστηκαν όταν αυτή εργαζόταν ως δασκάλα του θεάτρου στο Καθολικό Σχολείο Πρόβιντενς στην Αμιέν, στη βόρεια Γαλλία, όπου και η κόρη της, Λόρενς, ήταν συμμαθήτρια του Μακρόν.

Το ειδύλλιό τους άνθισε και προκάλεσε σκάνδαλο στην επαρχία. Οι γονείς του Μακρόν τον έστειλαν στη συνέχεια στο Παρίσι για να πάει σε άλλο σχολείο, αλλά η επιθυμία του να είναι με τη δασκάλα του παράμενε ζωντανή. " Πίστευα ότι θα 'ερωτευόταν κάποια της ηλικίας του', αλλά αυτό δεν συνέβη", δήλωσε στο Paris Match.

Η Μπριζίτ εγκατέλειψε τη δουλειά της, αλλά είπε ότι τα "μόνα εμπόδια" στον έρωτά τους ήταν τα παιδιά της, καθώς δεν ήθελε να "καταστρέψει τη ζωή τους". "Αυτό κράτησε δέκα χρόνια. Μπορείτε να φανταστείτε τι άκουγαν. Αλλά δεν ήθελα να χάσω και τη ζωή μου", είπε στην αποκλειστική συνέντευξη η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Ο γιος της είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από τον Μακρόν και οι κόρες της, τώρα 46 και 39 ετών, έχουν παρόμοια ηλικία με τον δεύτερο σύζυγό της. Πρόσθεσε, επίσης, ότι δεν ξέρει τι θα έλεγαν οι γονείς της για τον γάμο της με τον πρώην μαθητή της, αλλά σημείωσε ότι τα αδέρφια της μερικές φορές αστειεύονταν για τα κουτσομπολιά γύρω από τη σχέση της με τον Μακρόν. Τελικά παντρεύτηκε τον Μακρόν -έναν δημόσιο υπάλληλο γύρω στα είκοσι τότε- το 2007, αφού χώρισε από τον εν διαστάσει σύζυγό της τον προηγούμενο χρόνο.

Η Πρώτη Κυρία μοιράστηκε λίγες περισσότερες πληροφορίες για την έγγαμη ζωή τους για την οποία συνήθως μένει κλειστή. Παρά το γεγονός ότι είναι ήδη παντρεμένοι για 16 χρόνια, η Μπριζίτ είπε ότι ο σύζυγός της καταφέρνει ακόμα να την εκπλήσσει με την εντυπωσιακή μνήμη και την εξυπνάδα του. "Είχα πολλούς λαμπρούς μαθητές και κανένας δεν είχε τις ικανότητές του. Πάντα τον θαύμαζα", εξήγησε. Το ζευγάρι απολαμβάνει μια ήσυχη ζωή μαζί στο παλάτι των Ηλυσίων, όταν ο πρόεδρος επιστρέφει στο σπίτι γύρω στις 10 και 11 μ.μ., με την Μπριζίτ να του μαγειρεύει πρωινό και μερικές φορές δείπνο.

Ενώ ο σύζυγός της αφιερώνει τη μέρα του επικεντρωμένος σε πολιτικά θέματα, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας διδάσκει σε ενήλικες για φιλανθρωπικό σκοπό. Είναι συνηθισμένη στην κριτική που ήρθε με το δημόσιο αξίωμακαι δέχεται σχόλια για πράγματα όπως τα ρούχα της και την ηλικία της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.