ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζέιν Σέιμουρ: "Η σεξουαλική ζωή δεν χρειάζεται να τελειώσει μετά τα 60"

Η διάσημη ηθοποιός, 72 ετών, μιλά για το πώς απολαμβάνει ακόμα το σεξ με τον σύντροφο της.

Η Τζέιν Σέιμουρ αποκάλυψε ότι η σεξουαλική της ζωή με τον φίλο της Τζον Ζαμπέτι είναι καλύτερη από ποτέ.

Η πρωταγωνίστρια του Dr. Quinn, Medicine Woman εκμυσηρεύτηκε ότι κάνει το πιο "παθιασμένο" σεξ της ζωής της στα 72 της χρόνια, σε ένα άρθρο του Cosmopolitan στο πλαίσιο του αφιερώματος "Sex After 60".

"Το σεξ αυτή τη στιγμή είναι πιο υπέροχο και παθιασμένο από οτιδήποτε άλλο θυμάμαι, επειδή βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αγάπη και την εμπειρία", έγραψε η σταρ, η οποία έχει παντρευτεί τέσσερις φορές.

"Γνωρίζω πλέον τον εαυτό μου και το σώμα μου και ο Τζον έχει τις δικές του εμπειρίες στη ζωή του - δεν είναι όπως όταν είσαι νεότερος", πρόσθεσε, αναφερόμενη στον 73χρονο μουσικό The Malibooz.

"Η σεξουαλική σας ζωή δεν χρειάζεται να τελειώνει στα 60. Στο τέλος της ημέρας, όλοι αναζητούν κάτι που ανάβει σε μια συγκεκριμένη περιοχή". "Όταν το καταλάβεις εμπεδώσεις αυτό, θα είσαι ευτυχισμένη", συνέχισε.

Η Σέιμουρ είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Η ίδια εξηγεί ότι με την ηλικία το σεξ γίνεται πιο ουσιαστικό καθώς "τροφοδοτείται" από την οικειότητα και τη βαθύτερη επικοινωνία που έχεις με τον σύντροφό σου, στα πιο ώριμα χρόνια της ζωής σου. "Υποθέτω ότι μεταξύ των νεότερων γενεών, οι άνθρωποι κάνουν πρώτα σεξ και μετά λένε: 'Α, παρεμπιπτόντως, γεια σας. Τι κάνεις;"''

'Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο το σεξ βασίζεται στη συναισθηματική οικειότητα, στο ότι έχουμε μοιραστεί τα σκαμπανεβάσματα της ζωής με κάποιον - τα συναισθήματά μας, τις χαρές μας, τη λύπη μας, τα αμοιβαία πάθη και την επιθυμία μας'.

Συνέχισε αστειευόμενη ότι ένα "μπόνους" στο σεξ αργότερα στη ζωή είναι ότι δεν μπορείς να μείνεις έγκυος.

'Το τρελό είναι ότι αυτή τη στιγμή νιώθω σαν να είμαι και έμπειρη και 16 ετών ταυτόχρονα. Πραγματικά νιώθω ότι το σεξ και η οικειότητα είναι καλύτερα στην ηλικία μου από ό,τι ήταν ποτέ".

"Το εννοώ πραγματικά. Και χρειάστηκε να μείνω μόνη μετά τους γάμους μου για να μάθω ότι δεν χρειάζεται να εξαφανιστώ για να κάνει κλικ το σεξ και ο ρομαντισμός".

Η Σέιμουρ τόνισε επίσης ότι στις προηγούμενες σχέσεις της ξεχνούσε να σκέφτεται τον εαυτό της. "Έχοντας διανύσει περισσότερες από πέντε δεκαετίες σχέσεων - σε τέσσερις γάμους, μερικές μακροχρόνιες συνεργασίες και πολλά ραντεβού - είχα μια επιφοίτηση μετά τον τελευταίο μου χωρισμό: Κάθε φορά που ήμουν με κάποιον, εξαφανιζόμουν εγώ μέσα στη σχέση".

Το νέο κεφάλαιο στη ζωή της

"Η επιλογή μου να βγω με κάποιον είχε να κάνει με το "να τα έχω όλα" - την καριέρα, τη μικτή οικογένεια, τον γάμο - δεν είχε όμως ως επίκεντρο ούτε τον ρομαντισμό και ποτέ, μα ποτέ με εμένα".

"Αφού τελείωσε η τελευταία μου σχέση, είχα σκοπό να είμαι ελεύθερη και μόνη μου. Πήγα στην Ελλάδα και νοίκιασα ένα μικρό γιοτ στο Νότιο Ιόνιο Πέλαγος. Πήγα στην Ισλανδία και σκαρφάλωσα σε παγετώνες", θυμάται.

Τότε ήταν που γνώρισε τον Τζον. "Όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Τζον, με αντιμετώπιζε ως κάποια που ήταν ευτυχώς μόνη, όχι ως κάποια που διαρκώς έψαχνε σύντροφο. Εγώ ήμουν πιο ευτυχισμένη, όταν ήμουν περιτριγυρισμένη από φίλους και οικογένεια... Ο Τζον εκτέθηκε αμέσως στο ποια πραγματικά είμαι. Και έτσι, παρά την αδιαφορία μου για τον έρωτα εκείνη την εποχή, εξακολουθούσε να με εκτιμά και είχε το προνόμιο να δει πραγματικά τη ζωή μου. Τον άφησα να γίνει μέλος της παρέας".

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του τον Οκτώβριο του 2023, με την ηθοποιό να μοιράζεται φωτογραφίες τους στο instagram.

"Παρεμπιπτόντως, φιλάει πολύ καλά", είπε για τον σύντροφό της, προσθέτοντας ότι πάντα υποθέτει ότι σκύβει για ένα φιλί κάθε φορά που στρέφεται προς το μέρος του. "Ποιος μπορεί να με κατηγορήσει;" είπε και πρόσθεσε: "Αυτό είναι κάτι ξεχωριστό και είναι ένα αληθινό δώρο σε αυτή την περίοδο της ζωής μου'.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι