ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μάργκοτ Ρόμπι: Η απάντησή της για τον "αποκλεισμό" της από τα Όσκαρ

Η "Barbie" Μάργκοτ Ρόμπι "απάντησε" στα Όσκαρ που δεν της έδωσαν υποψηφιότητα Α’ γυναικείου ρόλου

Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων στα φετινά βραβεία Όσκαρ – και τον σάλο που προκάλεσε ο αποκλεισμός της "Barbie" Μάργκοτ Ρόμπι παρόλο που η ταινία σαρώνει και έχει την αποδοχή ακόμα και του Ολιβερ Στόουν - η ηθοποιός έλυσε την σιωπή της για το πώς νιώθει.

"Δεν υπάρχει λόγος να λυπάσαι όταν ξέρεις ότι είσαι τόσο ευλογημένος" δήλωσε η Ρόμπι κατά τη διάρκεια ειδικής προβολής της ταινίας "Barbie" από το Screen Actors Guild, σύμφωνα με το Deadline.

Επίσης, η ηθοποιός μίλησε και για την απουσία από τις υποψηφιότητες καλύτερης σκηνοθεσίας της Γκρέτα Γκέργουιγκ, σκηνοθέτιδα της ταινίας.

"Προφανώς πιστεύω ότι η Γκρέτα θα έπρεπε να είναι υποψήφια για Kαλύτερη Σκηνοθεσία, γιατί αυτό που έκανε είναι κάτι που γίνεται μια φορά στην καριέρα σου, μια φορά στη ζωή, αυτό που έφτιαξε είναι πραγματικό. Αλλά ήταν μια απίστευτη χρονιά για όλες τις ταινίες", συνέχισε η Ρόμπι.

Συνολικά, η ταινία "Barbie" είναι υποψήφια σε 8 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της Kαλύτερης Tαινίας και Β' Γυναικείoυ Ρόλου.

Η ηθοποιός η οποία διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο ως παραγωγός και η Γκρέτα Γκέργουιγκ για το καλύτερο διασκευασμένο σενάριο, υπογράμμισε ότι είναι "εξαιρετικά ενθουσιασμένη που έχουμε οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ".

Σημειώνεται ότι η "Barbie" έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις για το 2023 αφού απέφερε 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

"Ξεκινήσαμε να κάνουμε κάτι που θα αλλάξει την κουλτούρα, θα επηρεάσει τον πολιτισμό, απλώς να έχει κάποιο είδος επίδρασης", ανέφερε επίσης η διάσημη ηθοποιός και πρόσθεσε. "Και έχει ήδη γίνει αυτό, και έγινε κάτι πολύ περισσότερο από ό,τι ονειρευόμασταν ποτέ. Και αυτή είναι πραγματικά η μεγαλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσε να προκύψει από όλο αυτό".

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος κέρδισε υποψηφιότητα καλύτερου Β' ανδρικού ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία, σε δήλωσή του είπε ότι ήταν "απογοητευμένος" που οι δύο συνεργάτιδές του έμειναν εκτός των αντίστοιχων κατηγοριών, ένα συναίσθημα που συμμερίζεται και η υποψήφια του, Αμέρικα Φερέρα. "Το έργο τους θα έπρεπε να αναγνωριστεί μαζί με τους άλλους πολύ άξιους υποψηφίους", είπε ο Ράιαν Γκόσλινγκ

Read Next

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

News

18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.

18 Μαϊ 2024

Η Έλενα Κρίστενσεν στα 55 της χρόνια είναι μια ageless θεά

Το θρυλικό μοντέλο των 90s εντυπωσίασε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών.

17 Μαϊ 2024

Τι διαβάζουμε τώρα: 4 μυθιστορήματα που θα πάρεις και στις ανοιξιάτικες αποδράσεις

Η άνοιξη μας χαρίζει νέα φρέσκα βιβλία για να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τις βαλίτσες του καλοκαιριού.

17 Μαϊ 2024

Μαριάννα Κιμούλη: Ο Άντονι Χόπκινς, ήταν απίστευτα γενναιόδωρος, ήταν ένας από... εμάς"

Η Μαριάννα Κιμούλη μμίλησε για τους διάσημους γονείς της, για τις "Ψυχοκόρες", αλλά και για την την άγνωστη συνεργασία της με τον Άντονι Χόπκινς

17 Μαϊ 2024

Maestro: Πρεμιέρα χτες για τη 2η σεζόν- αποθεώθηκαν Γουλιώτη, Καβογιάννη, Αλεξίου στο twitter

"Δώστε ενα όσκαρ στη θεάρα" έγραψε τηλεθεατής για τη Μαρία Κακογιάννη στο Twitter.

17 Μαϊ 2024

Ο δισεκατομμυριούχος της Hermès που δίνει την περιουσία στον κηπουρό του

11 δισεκατομμύρια δολάρια θα πάρει ο τυχερός Μαροκινός κηπουρός του.

17 Μαϊ 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο δράστης μετά το καρτέρι θανάτου - "Της είχα πει ότι θα τη σκότωνα"

"Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω" λέει ο δράστης για την 40χρονη πρώην σύζυγό του. Την μαχαίρωσε 17 φορές.