ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο "άγνωστος" πρώτος σύζυγος της Αντζελίνα Τζολί αποκαλύπτει

Γνωρίζετε το πρώτο σύζυγο της 48χρονης σταρ που πρωταγωνίστησε στο " The Crown";

Η Αντζελίνα Τζολί έζησε μια ταραχώδης και έντονη προσωπική ζωή, αφού από τα 14 της συζούσε με το πρώτο της αγόρι. Όπως δήλωσε στο παρελθόν, αυτή η σχέση έμοιαζε με γάμο και όταν χώρισαν αφοσιώθηκε πλήρως στην καριέρα της. Τότε, η καλλονή σταρ ήταν μόλις 16 ετών.

Ωστόσο, ο πρώτος επίσημος γάμος δεν άργησε να έρθει, καθώς η Αντζελίνα γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο τέσσερα χρόνια μετά. Ήταν στις αρχές του 1995, όταν ο νεαρός ηθοποιός Τζόνι Λι Μίλερ συμπρωταγωνίστησε με την Αντζελίνα στην ταινία " Hackers". Οι δυο τους δεν κράτησαν επαφή μετά το τέλος των γυρισμάτων, αλλά τελικά επανασυνδέθηκαν και παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 1996.

Η 21χρονη τότε ηθοποιός παρευρέθηκε στο γάμο της με μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ένα λευκό μπλουζάκι, πάνω στο οποίο είχε γράψει το όνομα του Τζόνι Λι με το αίμα της.

Ο γάμος τους απασχόλησε τον Αμερικανικό Τύπο, αφού έμοιαζε με ένα κλασικό σενάριο ρομαντικής ταινίας. Ωστόσο, ο έρωτας δεν κράτησε πολύ και 18 μήνες μετά την ιδιαίτερη τελετή, όπου μοναδικοί καλεσμένοι ήταν η μητέρα της και ένας φίλος του, η Αντζελίνα Τζολί και ο Τζόνι Λι Μίλερ παίρνουν διαζύγιο (1999).

Η σχέση μετά το διαζύγιο και το δείπνο στο Λονδίνο

Παρά τον χωρισμό τους, η ατίθαση σταρ έχει μιλήσει με αγάπη για τον Μίλερ όλα αυτά τα χρόνια. Το 2003, τον αποκάλεσε "ολοκληρωμένο άνθρωπο και σταθερό φίλο". Δύο χρόνια αργότερα, εντοπίστηκε μαζί του σε δείπνο από τους παπαράτσι στο Λονδίνο. "Υπήρχε πολύ γέλιο", είπε πηγή στο PEOPLE εκείνη την εποχή. "Το απολάμβαναν ξεκάθαρα. Θα μπορούσατε να πείτε (αυτή) και ο Τζόνι εξακολουθούν να είναι πολύ καλοί φίλοι."

Και πράγματι, το πρώην ζευγάρι διατήρησε μία δυνατή φιλία που επιβεβαιώθηκε το 2011, όταν ο ηθοποιός έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας της "In The Land of Blood and Honey".

Πλέον, οι δυο σταρ έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή, ενώ ο Τζόνι Λι έχει λάβει μεγάλη αναγνώριση μέσα από τον ρόλο του στο " The Crown". Ο 51χρονος ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στο Radio X και αποκάλυψε μερικά " άγνωστα" κομμάτια της ερωτικής του ζωής, τα οποία, μάλιστα, αφορούν την πασίγνωστη πρώην σύζυγό του.

Τζόνι Λι Μίλερ: " Πήδηξα από αεροπλάνο. Μου το ζήτησε..."

Η συζήτησή τους ξεκίνησε όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε "πράγματα που έχεις κάνει για αγάπη". Τότε, ο Τζόνι Λι απάντησε: " Έχω πηδήξει από αεροπλάνο", με τον συνοικοδεσπότη να απαντά " δεν ήταν η απάντηση που περίμενα".

" Γιατί να το κάνεις αυτό;", ρώτησε ο παρουσιαστής με τον 51χρονο ηθοποιό να εξηγεί: "Ήμουν ραντεβού με μια νεαρή κυρία που την έλεγαν Αντζελίνα. Και μου είπε, "Ας κάνουμε κάτι συναρπαστικό αυτό το Σαββατοκύριακο".

Η ηθοποιός έπεισε τον Μίλερ να ταξιδέψει στο Hemet, μια πόλη λίγο έξω από το Λος Άντζελες, και να πηδήξουν μαζί από ένα αεροπλάνο, όπως και έγινε. " Είναι κουλ, είναι ατρόμητη αυτή η γυναίκα", δήλωσε στο Radio X για την πρώην σύζυγό του.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!