ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βίκυ Φλέσσα: "Όταν νηστεύω μπορώ να φάω μια φέτα ψωμί - Κάθε Κυριακή πηγαίνω στην εκκλησία και κοινωνώ"

Η 57χρονη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής " Σὲ Προσκυνῶ, Γλώσσα" πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα.

vikyy flessa ndp

Η Βίκυ Φλέσσα έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή " Happy Day" και τη δημοσιογράφο, Τίνα Μεσσαροπούλου. Από το 2020, η δημοσιογράφος παρουσιάζει μαζί με τον Γεώργιο Μπαμπινιώτη την εκπομπή Σε Προσκυνῶ, Γλώσσα , η οποία προβάλλεται από το κανάλι της Βουλής, και όπως δήλωσε είναι " η μοναδική εκπομπή για την ελληνική γλώσσα", ενώ το 2019 ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής

"H εκπομπή Στα Άκρα είναι η μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων, ξεκίνησε το 2002. Είναι η ταυτότητά μου, τώρα δεν προβάλλεται, γίνεται αναδιοργάνωση στην ΕΡΤ, ελπίζω να τη συνεχίσω. Μπορεί κάποιοι να σκέφτονται "γιατί αυτή να κάνει δύο εκπομπές και να αμείβεται”. Δεν αμείβομαι στην εκπομπή αυτή, παρέχω αμισθί τις υπηρεσίες μου στην ΕΡΤ. Μου έχουν πει ότι θα ανανεωθεί και θα αρχίσει να προβάλλεται", είπε αρχικά η 57χρονη δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί προτάσεις από ιδιωτικά κανάλια, τις οποίες αρνήθηκε. " Είχα προτάσεις από την ιδιωτική τηλεόραση. Ριάλιτι, να παρουσιάσω. Υπό την έννοια ότι κάνω πολύ ωραίες συνεντεύξεις. Δύο φορές έχω δεχτεί πρόταση. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν μετάνιωσα που είπα όχι. Δεν θεωρώ ότι η δουλειά που κάνω είναι μέσο να κερδίζω χρήματα", δήλωσε στη Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η Βίκυ Φλέσσα είναι, πλέον, και " περήφανη" γιαγιά και δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της. "Ο γιος μου είναι 37 ετών, έχω την τιμή να έχω έναν εγγονό 15 μηνών. Είμαι γεννηθείσα το 1966. Παντρεύτηκα στα 18 και στα 20 απέκτησα τον γιο μου. Τώρα έχουμε τον Λεωνίδα που κάνει τα πρώτα του βήματα και κάθε απόγευμα είμαι εγγονοϋπάλληλος πλήρους απασχολήσεως. Φυσικά θα με αποκαλεί γιαγιά. Μου δείχνει το μάτι του και του λέω "οφθαλμός”. Ο γιος μου μού λέει "είσαι υπερβολική”. Πρέπει διαρκώς να μιλάμε στα παιδιά, να τους διαβάζουμε παραμύθια, να μην τα αφήνουμε σε ησυχία. Η νύφη μου είναι η κόρη που δεν είχα", δήλωσε στη κάμερα της εκπομπής " Happy Day".

Τέλος, αποκάλυψε ότι πηγαίνει κάθε Κυριακή στην εκκλησία διότι μόνο εκεί ακούει "Ελληνικά που χαϊδεύουν τα αφτιά σου" ενώ προσπαθεί να νηστεύει Τετάρτη και Παρασκευή για να κοινωνεί τις Κυριακές. Μάλιστα, δήλωσε ότι όταν νηστεύει μπορεί να φάει μόνο μια φέτα ψωμί.

Βίκυ Φλέσσα: "Όταν νηστεύω μπορώ να φάω μια φέτα ψωμί - Κάθε Κυριακή πηγαίνω στην εκκλησία και κοινωνώ"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.