ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Σκάρλετ Γιόχανσον βγήκαν... συγγενείς

H σειρά του PBS Finding Your Roots επιφύλαξε εκπλήξεις για τον διάσημο ηθοποιό.

Ο Μάικλ Ντάγκλας ανακάλυψε ότι έχει μια μακρινή συγγενή στο Χόλιγουντ που δεν είναι άλλη από τη Σκάρλετ Γιόχανσον!

Στη σειρά του PBS Finding Your Roots, ο παρουσιαστής Χένρι Γκέιτς αποκάλυψε ότι η ηθοποιός είναι "ξαδέρφη DNA" του Ντάγκλας, 79 ετών.

"Αστειεύεστε;" ρώτησε εμφανώς σοκαρισμένος ο Ντάγκλας στην εκπομπή. "Ω, αυτό είναι καταπληκτικό. Εντάξει. Αυτό είναι φοβερό. Αυτό είναι τόσο τέλειο".

Σύμφωνα με τον Γκέιτς και το "βιβλίο της ζωής" του που περιέχει έρευνα από επαγγελματίες γενεαλόγους, ο Ντάγκλας και η Γιόχανσον, 39 ετών, "μοιράζονται πανομοιότυπο σχεδόν DNA σε τέσσερα διαφορετικά χρωμοσώματα".

Το κοινό μέρος του DNA των δύο ηθοποιών "εμφανίζεται στις μητρικές γραμμές της Σκάρλετ, οι οποίες ξεκινούν από τις εβραϊκές κοινότητες της Ανατολικής Ευρώπης", εξήγησε ο Γκέιτς στον Ντάγκλας.

"Αυτό είναι απίστευτο", απάντησε ο βραβευμένος με Όσκαρ. Στη συνέχεια αστειεύτηκε: "Λοιπόν, ανυπομονώ να δω τη Σκάρλετ την επόμενη φορά!"

Η Γιόχανσον και ο Ντάγκλας εμφανίστηκαν και οι δύο στη μεγαλύτερη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, τους Εκδικητές του 2019 : Endgame, ως Natasha Romanoff και Hank Pym, αντίστοιχα.

Ο Ντάγκλας είναι το πρώτο παιδί των ηθοποιών Κιρκ Ντάγκλάς και Νταϊάνα Χιλ. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες του ήταν Ρώσοι Εβραίοι που μετανάστευσαν στην Αμερική. Ο πρωταγωνιστής της μεθόδου Kominsky, ο οποίος έχει τρία παιδιά, είναι παντρεμένος με την Ουαλή ηθοποιό Κάθριν Ζέτα Τζόουνς από το 2000.

Το Finding Your Roots έχει αποκαλύψει από το 2012 γενεαλογικές εκπλήξεις για διάφορα δημόσια πρόσωπα. Ανάμεσα στις πολλές ανακαλύψεις της σειράς ήταν ο Έντουαρντ Νόρτον που έμαθε ότι αυτός και η Τζούλια Ρόμπερτς είναι "γενετικά ξαδέρφια", η Κέρι Ουάσινγκτον που συνειδητοποίησε ότι συνελήφθη από δωρητή σπέρματος, ο Μπομπ Όντενκιρκ που ανακάλυψε δεσμούς με τον βασιλιά Κάρολο και τον Νέιθαν Λέιν και η Βαιόλα Ντέιβις που ανακάλυψε ότι έχει συγγένεια με την Ανίτα Χιλ.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

News

18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.

18 Μαϊ 2024

Η Έλενα Κρίστενσεν στα 55 της χρόνια είναι μια ageless θεά

Το θρυλικό μοντέλο των 90s εντυπωσίασε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών.

17 Μαϊ 2024

Τι διαβάζουμε τώρα: 4 μυθιστορήματα που θα πάρεις και στις ανοιξιάτικες αποδράσεις

Η άνοιξη μας χαρίζει νέα φρέσκα βιβλία για να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τις βαλίτσες του καλοκαιριού.

17 Μαϊ 2024

Μαριάννα Κιμούλη: Ο Άντονι Χόπκινς, ήταν απίστευτα γενναιόδωρος, ήταν ένας από... εμάς"

Η Μαριάννα Κιμούλη μμίλησε για τους διάσημους γονείς της, για τις "Ψυχοκόρες", αλλά και για την την άγνωστη συνεργασία της με τον Άντονι Χόπκινς

17 Μαϊ 2024

Maestro: Πρεμιέρα χτες για τη 2η σεζόν- αποθεώθηκαν Γουλιώτη, Καβογιάννη, Αλεξίου στο twitter

"Δώστε ενα όσκαρ στη θεάρα" έγραψε τηλεθεατής για τη Μαρία Κακογιάννη στο Twitter.

17 Μαϊ 2024

Ο δισεκατομμυριούχος της Hermès που δίνει την περιουσία στον κηπουρό του

11 δισεκατομμύρια δολάρια θα πάρει ο τυχερός Μαροκινός κηπουρός του.

17 Μαϊ 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο δράστης μετά το καρτέρι θανάτου - "Της είχα πει ότι θα τη σκότωνα"

"Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω" λέει ο δράστης για την 40χρονη πρώην σύζυγό του. Την μαχαίρωσε 17 φορές.