ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αντζελίνα Τζολί: Η σωματική κακοποίηση από τον Μπραντ Πιτ "ξεκίνησε πολύ πριν" από το περιστατικό με το αεροπλάνο

Για να υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ του ζευγαριού, ο Πιτ φέρεται να ζήτησε από την Τζολί να υπογράψει ένα συμφωνητικό.

Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ: Όχι μόνο δεν χωρίζουν αλλά χτύπησαν και παρόμοιο τατουάζ


Η Αντζελίνα Τζολί υποστηρίζει ότι η σωματική κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ "ξεκίνησε πολύ πριν" από το περιστατικό με το αεροπλάνο το 2016 που είχε ως αποτέλεσμα να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με το Page Six, την Πέμπτη, η νομική ομάδα της διάσημης ηθοποιού έκανε τους παραπάνω ισχυρισμούς σε μια προσπάθεια να κάνει γνωστές τις επικοινωνίες που θα αποδείκνυαν ότι ο Μπραντ Πιτ αρνήθηκε να επιτρέψει στην πρώην σύζυγό του να πουλήσει το μερίδιό της στο γαλλικό οινοποιείο τους, εκτός εάν υπέγραφε μία "συμφωνία εμπιστευτικότητας".

Chateau Miraval

"Ενώ το ιστορικό σωματικής κακοποίησης της Τζολί από τον Πιτ ξεκίνησε πολύ πριν από το αεροπορικό ταξίδι της οικογένειας από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο του 2016, αυτή η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που έστρεψε τη σωματική κακοποίηση και στα παιδιά. Η Τζολί τότε τον εγκατέλειψε αμέσως" αναφέρεται στο έγγραφο.


Τι έλεγε η "συμφωνία εμπιστευτικότητας"

Σύμφωνα με την κατάθεση, η συμφωνία εμπιστευτικότητας που φέρεται να πρότεινε ο Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί, θα κάλυπτε την "προσωπική του παραβατική συμπεριφορά, είτε σχετίζεται με το Miraval είτε όχι" σε μια προσπάθεια να την εμποδίσει να μιλήσει για την υποτιθέμενη κακοποίηση.

Οι δικηγόροι της Τζολί ισχυρίστηκαν επίσης ότι ο Πιτ ήθελε να την "δεσμεύσει συμβατικά" στη σιωπή της, όταν ανακάλυψε το 2021 ότι η Τζολί υπέβαλε έναν σφραγισμένο φάκελο, αποτελούμενο από "emails, περιλήψεις των αναμενόμενων καταθέσεων της οικογένειας και άλλα στοιχεία" για να βοηθήσει στη διευθέτηση της διαφοράς τους για την επιμέλεια των παιδιών.

Εκείνη την εποχή, ο Πιτ συμφώνησε να αγοράσει τις μετοχές της Τζολί στο Chateau Miraval, αλλά φέρεται να έκανε πίσω καθώς φοβόταν μήπως τα σφραγισμένα έγγραφα της πρώην του "θα μπορούσαν τελικά να δημοσιοποιηθούν" συνεχίζουν τα έγγραφα.


"Ο Πιτ αρνήθηκε να αγοράσει το μερίδιο της Τζολί όταν εκείνη ήθελε να πατήσει τη συμφωνία εμπιστευτικότητας" ανέφερε ο δικηγόρος της Πολ Μέρφι σε δήλωσή του στο Page Six.


"Αρνούμενος να αγοράσει το μερίδιό της, και κάνοντάς της μήνυση στη συνέχεια, ο Πιτ έθεσε ευθέως επί τάπητος το λόγο για τον οποίο αυτή η συμφωνία εμπιστευτικότητας ήταν τόσο σημαντική γι’ αυτόν και γι’ αυτό που ήθελε να κρατήσει κρυφό: την κακοποίηση του σε βάρος της Τζολί και της οικογένειάς τους", συνέχισε αναφερόμενος στην αγωγή του Πιτ κατά της Τζολί το 2022 για την πώληση των μετοχών της στο οινοποιείο σε άλλον.

Η χθεσινή κατάθεση υποστηρίζει επίσης πως η Τζολί "δεν υπέβαλε ποτέ μήνυση" εναντίον του επειδή "πίστευε ότι η καλύτερη πορεία ήταν ο Πιτ να αναλάβει την ευθύνη και να βοηθήσει την οικογένεια να ανακάμψει από το μετατραυματικό στρες που προκάλεσε".

H πλευρά του Μπραντ Πιτ

Υπάρχει όμως και η αντίθετη πλευρά. Μια πηγή που γνωρίζει τον Πιτ δήλωσε στο Page Six πως "η Τζολί προσπαθεί συνεχώς να αποσπάσει την προσοχή από τις νομικές απώλειες, προσφέροντας άσχετες ή ανακριβείς πληροφορίες σε περαιτέρω δικαστικές καταθέσεις. Υπάρχει ένα μοτίβο που ακολουθεί κάθε φορά που χάνει. Δεν υπάρχει τίποτα καινούριο σε αυτή την ιστορία".

Σύμφωνα με άλλα έγγραφα που διέρρευσαν τον Ιούνιο του 2023, ο Πιτ ισχυρίστηκε ότι η "εκδικητική, πρώην σύζυγός του, πούλησε τις μετοχές της στο Château Miraval, αφού του δόθηκε η κοινή επιμέλεια των έξι παιδιών τους", αν και η απόφαση ανατράπηκε αργότερα.

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!