ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βιτόριο Ασσάφ: Ο 64χρονος ιδιοκτήτης εστιατορίων και ο έρωτας με 21χρονo μοντέλο

Το ζευγάρι είναι talk of the town.

Η Αόκι Λι Σίμονς και ο ιδιοκτήτης εστιατορίων, Βιτόριο Ασσάφ έκαναν το ντεμπούτο τους ως ζευγάρι, καθώς μοιράστηκαν δημόσια φιλιά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο St. Barts.

Το 21χρονο μοντέλο, και ο 64χρονος εθεάθησαν να φιλιούνται σε μια όμορφη παραλία της Καραϊβικής, σύμφωνα με φωτογραφίες που εξασφάλισε το Page Six. Ο συνιδιοκτήτης των περίφημων εστιατορίων " Serafina" προκάλεσε την κοινή γνώμη με την εμφάνιση της κατά 40 χρόνια νεότερης συντρόφου του.


Μια πηγή επιβεβαίωσε τη σχέση του ζευγαριού στο περιοδικό People, λέγοντας ότι "απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου".

Η Αόκι είναι η νεότερη κόρη του μοντέλου και επιχειρηματία Kimora Lee Simmons, 48 ​​ετών, και του επιχειρηματία Russell Simmons, 66. Ο Βιτόριο Ασσάφ από την πλευρά του, κατάγεται από το Μιλάνο της Ιταλίας και είναι βασικός παράγοντας στον κόσμο των εστιατορίων της Νέας Υόρκης από τότε που ίδρυσε το Serafina Restaurant Group.


"Στα 12 μου, η γιαγιά μου μεγάλωνε και ανέλαβα μόνος μου το καθήκον να μαγειρεύω για όλους τους καλεσμένους. Από εκεί, ήταν εύκολο να αποκτήσεις τη γνώση του γαστρονομικού κόσμου", είχε δηλώσει ο γνωστός επιχειρηματίας.

Μετά την επιτυχία του πρώτου τους εστιατορίου Serafina, επέκτεινε τη μάρκα Serafina σε τρεις ηπείρους, με δεκάδες εστιατόρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, και από την πλευρά της η 21χρονη καλλονή σύντροφος του, εκτός από την ανερχόμενη καριέρα της στο μόντελινγκ, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ σε ηλικία μόλις 20 ετών. Για να γιορτάσει το επίτευγμα - καθώς και τα 21α γενέθλιά της και το ντεμπούτο της στην Εφηβική Vogue - η μαμά της Aόκι, Kimora, έκανε ένα πλούσιο πάρτι στην κόρη της στο Soho Grand's Club Room στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

21 Μαϊ 2024

"Δεν βγαίνω από το αυτοκίνητο πλέον, ό,τι και αν συμβεί": Γιατί έχουμε γίνει πιο επιθετικοί πίσω από το τιμόνι; Πανικός στους δρόμους της Ελλάδας

Έρευνα επιβεβαιώνει αυτό που αισθανόμαστε όλοι οδηγώντας: τα πράγματα έχουν ξεφύγει με την επιθετικότητα των ανθρώπων να έχει χτυπήσει κόκκινο.

21 Μαϊ 2024

Άννα Χατζησοφιά: "Διαφωνώ με το να επιλέγονται μη ηθοποιοί για ρόλους αξιώσεων"

Η σκληρή ανάρτηση της σεναριογράφου για τις υποψηφιότητες στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας.

Περισσότερα από

News

20 Μαϊ 2024

Υπάρχει λόγος που η ταινία "Rumours" με την Κέιτ Μπλάνσετ πήρε τον τίτλο της από το άλμπουμ των Fleetwood Mac

Η νέα παράδοξη πολιτική κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστεί η μεγάλη σταρ, έχει πολλά να πει για τις σχέσεις στην πολιτική.

20 Μαϊ 2024

Ιζαμπέλ Ιπέρ: Στα 71 της χρόνια, τολμά την πιο avant-garde εμφάνιση στις Κάννες

H εμφάνιση της Ιζαμπέλ Ιπέρ με μια λευκή faux fur δημιουργία του οίκου Balenciaga, ήταν από τις πιο τολμηρές στο Φεστιβάλ των Καννών.

20 Μαϊ 2024

"Γονάτισε η Τούμπα": Πώς πανηγύρισε η Φιλαρέτη Κομνηνού τη νίκη του ΠΑΟΚ - Η φωτογραφία που δεν περίμενε κανείς

Η ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού... εμφανώς υποστηρίζει τον "δικέφαλο του Βορρά".

20 Μαϊ 2024

8 χρόνια πριν, η Ράνια Τζίμα φόρεσε το ονειρεμένο minimal νυφικό που είναι ιδανικό για τις νύφες που παντρεύονται με πολιτικό γάμο

Το εντυπωσιακό bridal look της Ράνιας Τζίμα τοι 2016 αποτελεί έμπνευση για τις σύγχρονες νύφες.

20 Μαϊ 2024
20 Μαϊ 2024

"Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου φέτος ήταν η στάση της ΕΡΤ": Η Δάφνη Μπόκοτα σχολιάζει τη φετινή Eurovision:

Η "ιέρεια της Eurovision", Δάφνη Μπόκοτα, είχε πολλά να πει για τη φετινή διοργάνωση.

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Ποιος απειλεί τον Λάνθιμο για το Χρυσό Φοίνικα;

Η ταινία outsider που είναι μέχρι στιγμής το φαβορί στο φετινό φεστιβάλ των Καννών.

20 Μαϊ 2024

Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη μεγάλωσε πολύ

Ψηλή, όμορφη με καστανόξανθα μαλλιά, η Εύα μας δείχνει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει.