ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

‘The Sympathizer’: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του HBO

O Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα υποδύεται πολλαπλούς ρόλους, ενώ η Σάντρα Ο ξεκαθαρίζει πως δεν θα παίξει ξανά στο Grey's Anatomy.

Bασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Viet Thanh Nguyen (βραβευμένο με Πούλιτζερ), η σειρά The Sympathizer κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 14 Απριλίου στις 21:00. Στη σειρά των επτά επεισοδίων πρωταγωνιστούν οι Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Phanxine, Vy Le, Ky Duyen, Kieu Chinh, Duy Nguyen, Alan Trong, Sandra Oh (Grace Anatomy, Killing Eve) και ο Robert Downey Jr. που υποδύεται πολλαπλούς ρόλους.

Το "The Sympathizer" είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ και μια διαπολιτισμική σάτιρα για τους αγώνες ενός μισού Γάλλου, μισού Βιετναμέζου κομμουνιστή κατασκόπου κατά τις τελευταίες ημέρες του πολέμου του Βιετνάμ και τη νέα του ζωή ως πρόσφυγα στο Λος Άντζελες, όπου μαθαίνει ότι οι μέρες του ως κατάσκοπος δεν έχουν τελειώσει.

Ο Park Chan-wook είναι συν-προγραμματιστής, εκτελεστικός παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης (επεισόδια 1-3). Ο Don McKellar είναι συμπαραγωγός, εκτελεστικός παραγωγός και σεναριογράφος. Άλλοι EPs είναι οι A24, Downey Jr., Susan Downey, Amanda Burrell για την Team Downey, Niv Fichman για την Rhombus Media, Kim Ly, Ron Schmidt, Nguyen και Jisun Back για την Moho Film.

Σκηνοθέτες είναι ο Fernando Meirelles (επεισόδιο 4) και ο Marc Munden (επεισόδια 5-7). Σεναριογράφοι είναι οι Mark Richard, Naomi Iizuka, Maegan Houang, Anchuli Felicia King και Tea Ho.

Το The Sympathizer είναι μια συμπαραγωγή μεταξύ των HBO, A24 και Rhombus Media, σε συνεργασία με τις Moho Film και Cinetic Media.

Η Καναδή πρωταγωνίστρια Σάντρα Ο που θα συμπρωταγωνιστεί δηλώνει πως είναι ευγνώμων για τους θαυμαστές του "Grey's Anatomy" που εξακολουθούν να ελπίζουν ότι ο ρόλος της ως Dr. Cristina Yang, θα επιστρέψει κάποια στιγμή στη σειρά. Ωστόσο, εκείνη απαντά αρνητικά.

Σε ερώτηση του ET αν θα κάνει κάποια εμφάνιση στη σειρά εκείνη ανέφερε: "Λατρεύω που με ρωτήσατε αυτό, επειδή η Cristina Yang είναι φυσικά, μέσα μου και αγαπητή στην καρδιά μου. [Αλλά] θα πω όχι σύντομα", είπε η σταρ.

Η σειρά-φαινόμενο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 20η σεζόν της ενώ το ABC ανακοίνωσε ότι μόλις ανανεώθηκε για την 21η. Ωστόσο, η Σάντρα Ο, αισθάνεται ότι ολοκλήρωσε την ιστορία που έπρεπε να αφηγηθεί ο χαρακτήρας της.

"Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει ότι έκανα τη δουλειά μου, δηλαδή ότι ζωντάνεψα έναν χαρακτήρα που είχε μια ανάπτυξη σε 10 σεζόν και ότι ήταν αληθινή", συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια, η οποία ήταν μέλος του αρχικού καστ όταν η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2005. "Ήταν έτοιμη να προχωρήσει, και το ίδιο έκανα κι εγώ".

*Το "The Sympathizer" θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram


Read Next

20 Μαϊ 2024

"Γονάτισε η Τούμπα": Πώς πανηγύρισε η Φιλαρέτη Κομνηνού τη νίκη του ΠΑΟΚ - Η φωτογραφία που δεν περίμενε κανείς

Η ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού... εμφανώς υποστηρίζει τον "δικέφαλο του Βορρά".

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Ποιος απειλεί τον Λάνθιμο για το Χρυσό Φοίνικα;

Η ταινία outsider που είναι μέχρι στιγμής το φαβορί στο φετινό φεστιβάλ των Καννών.

Περισσότερα από

News

20 Μαϊ 2024

Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη μεγάλωσε πολύ

Ψηλή, όμορφη με καστανόξανθα μαλλιά, η Εύα μας δείχνει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει.

20 Μαϊ 2024

Η Σιένα Μίλερ με τη 10χρονη κόρη της Μάρλοου: Μαμά και κόρη παραδίδουν μαθήματα κομψότητας

Η Σιένα Μίλερ σε μια ακόμη εξαιρετικά κομψή εμφάνιση μαζί με την κόρη της, Μάρλοου.

20 Μαϊ 2024

Κατερίνα Λέχου: "Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελα να κάνω παιδιά"

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την παιδεία στη σημερινή εποχή και τον λόγο που δεν έκανε παιδιά.

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η Κλέλια Ανδριολάτου ήταν μια αληθινή σταρ της Κρουαζέτ

Η εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου, έκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες.

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η υπέροχη Κέιτ Μπλάνσετ με ολόχρυσο φόρεμα του οίκου Louis Vuitton

Η Κέιτ Μπλάνσετ έλαμψε -για μια ακόμη φορά-στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Louis Vuitton.

20 Μαϊ 2024
20 Μαϊ 2024

Μουσείο Μπενάκη: Τα φαντασμαγορικά κοστούμια από την ταινία Poor Things έρχονται στην Αθήνα

Το Μουσείο Μπενάκη παίρνει τη σκυτάλη από το Barbican Centre του Λονδίνου φιλοξενώντας την έκθεση με τα κοστούμια που κέρδισαν το Όσκαρ.

19 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών: Ο Κέβιν Κόστνερ μας θυμίζει στα 69 του χρόνια γιατί τον ερωτευτήκαμε στα γουέστερν

Με την τελευταία ταινία του "Horizon An American saga: Chapter 1" ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός επιστρέφει στην εποχή της Άγριας Δύσης με μια ταινία που τιμά τις γυναίκες μαχήτριες.

19 Μαϊ 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Το εντυπωσιακό δωμάτιο του Μάξιμου και της Σιέννας μοιάζει με παιδικό σταθμό!

Ο τοίχος είναι ζωγραφισμένος με όμορφα χρώματα και απεικονίζει ζωάκια και ήρωες των παραμυθιών όπως είναι η κοκκινοσκουφίτσα.