ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σούρι Κρουζ: Κλείνει τα 18, αλλά ο μπαμπάς της έχει να την δει 12 χρόνια.

Ο Τομ Κρουζ παραμένει αποξενωμένος από την κόρη του Σούρι, την κόρη που είχε αποκτήσει από τη σχέση του με την Κέιτι Χολμς.

Η Σούρι Κρουζ, υπήρξε κάποτε το πιο διάσημο μωρό στην Αμερική. Ο ερχομός της κόρης του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς στις 18 Απριλίου του 2006, προκάλεσε παγκόσμια φρενίτιδα.

Μόλις πέντε μηνών έκανε το ντεμπούτο της στο εξώφυλλο του "Vanity Fair", τυλιγμένη στην στοργική αγκαλιά των γονιών της, σε φωτογραφίες που τράβηξε η Annie Leibovitz.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο σταρ, σήμερα 61 ετών, έχει να δει πολύ καιρό την κόρη του που πλέον είναι 18 ετών.

Η Σούρι γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2006, όμως οι γονείς της χώρισαν το 2011. Η μικρή άρχισε να απομακρύνεται από τον πατέρα της μετά το διαζύγιο.

Σε έγγραφα δίκης που τον αφορούσε ο ηθοποιός είχε αναφέρει πως η Σαϊεντολογία είχε παίξει μεγάλο ρόλο στο γιατί υπάρχει απόσταση μεταξύ εκείνου και του παιδιού. Όταν είχε ερωτηθεί για το αν η Κέιτι Χολμς έφυγε και για να προστατεύσει τη Σούρι από το αμφιλεγόμενο δόγμα (όπως έκανε άλλωστε και η Νικόλ Κίντμαν) εκείνος είχε απαντήσει θετικά.

Σήμερα, η όμορφη Σούρι μεγαλώνει στο Μανχάταν, σε μεγάλο βαθμό προστατευμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, μακριά από την Εκκλησία της Σαηεντολογίας του 61 ετών πατέρα της.

Σύμφωνα με το "Page Six", ο Τομ Κρουζ έχει να δει τη Suri από το 2012. Η Κέιτι Χολμς, μάλιστα δήλωσε στο περιοδικό "Glamour" το 2023 ότι της αρέσει να "προστατεύει" τη Suri, "επειδή ήταν τόσο διάσημη σε μικρή ηλικία". "Είναι ένα απίστευτο άτομο. Είναι η καρδιά μου", ανέφερε η ηθοποιός.

Το ψεύτικο ειδύλλιο

Στις αρχές του 2005, η ηθοποιός και ο Τομ Κρουζ ξεκίνησαν ένα θυελλώδες ειδύλλιο. Σύμφωνα με το "Vanity Fair", η Εκκλησία της Σαηεντολογίας "έβαλε το χεράκι της" για αυτή τη σχέση. Μετά τις "αποτυχίες" των σχέσεών του με τη Νικόλ Κίντμαν και την Πενέλοπε Κρουζ, έπρεπε να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο. Η Κέιτι Χολμς (τότε αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό Κρις Κλάιν, πρωταγωνιστή της ταινίας American Pie, με τον οποίο έβγαινε για τρία χρόνια) δήλωνε ότι, όταν ήταν έφηβη, πίστευε ότι θα κατέληγε να παντρευτεί τον Τομ Κρουζ. Έξι μήνες αργότερα, η Χολμς χωρίζει και εμφανίζεται για πρώτα φορά στη Ρώμη με τον Τομ Κρουζ. Το φαινόμενο TomKat "γεννήθηκε", προς μεγάλη χαρά των μέσων ενημέρωσης.

Ο Κρουζ της έκανε πρόταση γάμου με ένα κίτρινο διαμαντένιο δαχτυλίδι σε ένα εστιατόριο στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο κάστρο Odescalchi, 35 χιλιόμετρα βόρεια της Ρώμης. Αυτός ο παραμυθένιος γάμος σηματοδότησε την αρχή της πτώσης της καριέρας και των δύο ηθοποιών. Όσοι πίστευαν ότι το ζευγάρι δεν είχε κοινό μέλλον έπρεπε να περιμένουν έξι χρόνια για να δικαιωθούν: τον Ιούνιο του 2012 το ζευγάρι πήρε διαζύγιο.

Παρά το γεγονός ότι πατέρας και κόρη δεν έχουν πλέον καμία σχέση, ο ηθοποιός -με περιουσία 600 εκατ. δολαρίων- συμφώνησε να πληρώνει στη Holmes 400.000 δολάρια τον χρόνο μέχρι η Suri να γίνει 18 ετών, καθώς και τα μελλοντικά έξοδά της.

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.