ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έβγαλαν βόλτα τον νεογέννητο γιο τους στον Εθνικό Κήπο

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" το πρωί της Τετάρτης.

Όσα είπε για την μητρότητα

"Το ότι έγινα ξανά μητέρα σε μεγάλη ηλικία και μετά από τρία παιδιά, ήταν κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ, ούτε ήταν προγραμματισμένο. Με το τέταρτο παιδί, τον Παναγιώτη, στην αρχή ήμουν αγχωμένη αν θα είμαι δοσμένη με όλες μου τις αισθήσεις σε αυτή τη νέα κατάσταση. Δεν περίμενα ότι τα συναισθήματα της μητρότητας μπορούν να γεννηθούν ξανά και μάλιστα πιο συνειδητά λόγω της ωριμότητας. Είμαι ευλογημένη που έγινα ξανά μητέρα, είναι ό,τι ωραιότερο μπορεί να συμβεί ακόμη και σε αυτή την ηλικία".

Και πρόσθεσε: "Με τον μικρό τα ξαναζώ όλα από την αρχή διαφορετικά, γιατί είμαι κι εγώ διαφορετική, προσπαθώ να απολαύσω κάθε δευτερόλεπτο στην επαφή μαζί του. Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα. Το πιο σπουδαίο, σημαντικό και ουσιαστικό αποτύπωμα που μπορώ να αφήσω στον κόσμο είναι τα παιδιά μου, να τους αφήσω όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη. Νιώθω αγάπη, κατανόηση, εξέλιξη του εαυτού μου μέσα από τα παιδιά μου, από τα καλά και τα δύσκολα, δεν υπάρχει καλύτερο πανεπιστήμιο ζωής από αυτό".

Ζώντας δίπλα σε έναν πολιτικό

Η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε έπειτα στις απαιτήσεις της ζωής ενός πολιτικού, καθώς ο σύζυγός της Βασίλης Κικίλιας είναι υπουργό στο νευραλγικό μάλιστα Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

"Η ζωή ενός πολιτικού έχει αρκετές υποχρεώσεις, είναι ο άντρας μου, είμαι η σύζυγος του, έχουμε τις δουλειές μας, ένα σπίτι που αγαπάμε και ανθρώπους που αγαπάμε. Επιδιώκω να απολαμβάνω και τις κοινωνικές υποχρεώσεις και να μαθαίνω πάντα κάτι καινούργιο, γιατί αλλιώς δεν περνάει. Πράγματι δεν είναι ξέγνοιαστα τα καλοκαίρια μου, αλλά το τελευταίο που θέλει να ακούσει κάποιος είναι αν κάνω διακοπές ή όχι και σίγουρα δεν έχει καμία σημασία".

"Από τη στιγμή που δέχεσαι να βάλεις αυτό το "κουστούμι” έχει τα καλά και τα κακά του. Δεν μπορούμε να γκρινιάζουμε, αλλά να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Υπάρχω στη δημόσια σφαίρα 35 χρόνια. Όταν είσαι μικρός σε απασχολεί η γνώμη των άλλων, μεγαλώνοντας δεν μπορείς να του έχεις όλους ευχαριστημένους".

"Υπήρξε στενοχώρια, ένιωσα ότι έχουν παρεξηγηθεί τα λόγια μου. Υπήρξε μυθοπλασία για τη ζωή μου, αλλά όλα αυτά τα χρόνια δεν απαντάω. Είναι ελάχιστες οι φορές που έχω απαντήσει σε μυθοπλασίες κυρίως σε ό,τι αφορά τα παιδιά μου, την οικογένεια μου, για μένα δεν έχω σηκώσει ποτέ το γάντι. Αν εσωτερικά και ψυχικά δεν είμαι καλά και δεν έχω υπάρξει φροντιστική με τον εσωτερικό μου κόσμο, δεν μπορώ να περάσω καλά. Σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνιση, ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε με έναν τρόπο που σε άλλους αρέσω και σε άλλους δεν αρέσω, είναι υποκειμενικό", το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.