ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Εντυπωσιακό πορτρέτο: Η πριγκίπισσα Βεατρίκη σε μια ασυνήθιστη φωτογράφιση

Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μαϊάμι βρέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο ο Πάολο Λιούτζο, πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας Βεατρίκης του Ηνωμένου Βασιλείου.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, που μετέδωσε εχθές για πρώτη φορά την είδηση, οι τοπικές Αρχές εκτιμούν ότι ο θάνατός του 41χρονου προέκυψε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ωστόσο η έρευνα για το συμβάν είναι ακόμα ανοιχτή και σε εξέλιξη.



Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο Λιούτζο, που "τα έφτιαξε" με την κόρη του πρίγκιπα Άντριου όταν εκείνος ήταν 23 χρονών κι εκείνη μόλις 17, αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια πρόβλημα εθισμού με τα ναρκωτικά αλλά και τον τζόγο, και ήταν καταχρεωμένος.

Η σορός του Λιούτζο μεταφέρθηκε στην την πόλη καταγωγής του, το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, και η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου.



Μιλώντας ανώνυμα στην εφημερίδα, φίλος του 41χρονου αποκάλυψε ότι πολλά άτομα από τον κύκλο του φοβόντουσαν ότι θα είχε αυτήν την κατάληξη. "Δεν τα πήγαινε καλά σε προσωπικό επίπεδο. Του άρεσε να ξεφαντώνει και να τζογάρει. Ξεκίνησε με φαρμακευτικές ουσίες αλλά μετά στράφηκε στην κοκαίνη και άλλα σκληρά ναρκωτικά. Όλοι φοβόμασταν ότι κάποτε θα πλήρωνε για τον τρόπο ζωής που είχε επιλέξει. Δανειζόταν συνεχώς χρήματα για να ξεπληρώνει χρέη. Ήταν ένας φαύλος κύκλος".

Η σχέση της Βεατρίκης με τον Πάολο Λιούτζο

Η σχέση ανάμεσα στην πριγκίπισσα και τον Πάολο Λιούτζο αποκαλύφθηκε το 2006, όταν η οικογένεια του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον τον είχε καλέσει στην έπαυλη που διέθετε στο Βερμπιέρ της Ελβετίας για να κάνουν μαζί διακοπές. Η σχέση της πριγκίπισσας με τον Αμερικανό είχε ξεκινήσει το 2005, όταν εκείνη ήταν 17 ετών και εκείνος 24.

Τέσσερα χρόνια νωρίτερα, εκείνος είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία μιας φοιτήτριας στη Μασαχουσέτη κατά τη διάρκεια καβγά και ενώ ήταν μεθυσμένος. Το κατηγορητήριο υποβαθμίστηκε σε επίθεση και ξυλοδαρμό με το δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή κοινωνικής εργασίας 100 ωρών.

Ωστόσο η προβληματική και εγκληματική συμπεριφορά του δεν σταμάτησε εκεί. Εξαιτίας των κατηγοριών του, του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος εξόδου από τις ΗΠΑ για τρία χρόνια. Εκείνος όμως τον αγνόησε και του επιβλήθηκε ποινή έξι μηνών επιπλέον.

Τότε φαίνεται πως ήταν η στιγμή που η πριγκίπισσα Βεατρική, έβαλε και τέλος στη σχέση τους. Η μητέρα της είχε αποδοκιμάσει αρχικά τη σχέση της μικρής πριγκίπισσας, ωστόσο είχε δηλώσει σχετικά με το θέμα: "Όλοι έχουμε τις προσωπικές μας περιπέτειες, η Βεατρίκη είναι ένα λογικό κορίτσι που σύντομα θα γίνει 18 ετών, με πολλούς φίλους συμπεριλαμβανομένου και του Πάολο", είχε πει η δούκισσα του York.

Όσο για τον Πάολο Λιούτζο η προβληματική συμπεριφορά του δεν σταμάτησε ποτέ τελικά. Λίγα χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα το 2009, συνελήφθη στην Αυστραλία όταν έριξε το όχημα που οδηγούσε πάνω σε φωτεινούς σηματοδότες.

Την ίδια περίοδο άφησε απλήρωτους λογαριασμούς στο ξενοδοχείο του, σε εστιατόριο και σε καζίνο. Κατηγορήθηκε για τροχαία παράβαση, απάτη και κατοχή κοκαΐνης. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επιβλήθηκε απλά πρόστιμο 2.600 λιρών.

Ο Πάολο Λιούτζο είχε κληρονομήσει μια μεγάλη περιουσία από τον Ιταλό πατέρα του Νίκο Λιούζο, επιχειρηματία, που έφυγε από τη ζωή το 2001 σε ηλικία 62 ετών.

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.