ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι πέρασε πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό-Οι πρώτες δηλώσεις

Η Μαρίνα Σάττι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχωρούν οι 10 χώρες του ημιτελικού που προκρίνονται στον τελικό.

Η Μαρίνα Σάττι κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision, καθώς με την εμφάνισή της στον Β΄ ημιτελικό του διαγωνισμού, εντυπωσίασε το κοινό. Το "Zari" της αγαπημένης καλλιτέχνιδας θα παρουσιαστεί και πάλι το βράδυ του Σαββάτου 11/5, στο Μάλμο της Σουηδίας.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το λαιμό της, καθώς οι πληροφορίες θέλουν την Μαρίνα Σάττι να περνάει φαρυγγίτιδα και μάλιστα με πυρετό, ανέβηκε στη σκηνή του 68ου Διαγωνισμού της Eurovision.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι:

Η σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής ήταν πολύ δυναμική με τη χορογραφία να έχει αρκετές εναλλαγές, όπως ακριβώς είναι και το στυλ του τραγουδιού.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι

"Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να εμφανιστούμε με τον τρόπο μας, τη γλώσσα μας και να μοιραστούμε τον πολιτισμό και τους χορούς μας. Χαιρόμαστε που η Ευρώπη χόρεψε μαζί μας", είπε η Μαρίνα Σάττι, που σάρωσε στη σκηνή του Β’ ημιτελικού της Eurovision και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου.

Νιώθω αγχωμένη αλλά και ενθουσιασμένη

"Αυτό που κάνουμε εδώ είναι πιο αγχωτικό από το να είσαι επάνω στη σκηνή, νιώθω ότι πρέπει να πω κάτι έξυπνο", είπε αρχικά με χιούμορ η Μαρίνα Σάττι και πρόσθεσε: "Νιώθω αγχωμένη αλλά και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα για το τι πρόκειται να συμβεί. Εάν μας είδατε στα παρασκήνια, χορεύαμε σαν τρελοί. Θα βρούμε τον χρόνο να αποφορτιστούμε".

"Αγαπάμε την Τουρκία. Είχα έναν δάσκαλο που μου μάθαινε τραγούδια από την Ανατολή, από την Τουρκία, το Ιράν, το Αζερμπαϊτζάν… και αναρωτιόμουν πώς γίνεται να έχουν τόσες ομοιότητες με την ελληνική μουσική. Και τότε ο δάσκαλος μου είπε κάτι που δεν θα το ξεχάσω: Ότι η ηλικία αυτών των πολιτισμών είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη των συνόρων ανάμεσα στις χώρες αυτές", απάντησε η Μαρίνα Σάττι σε ερώτηση που της έκανε Τούρκος δημοσιογράφος.

"Θέλαμε να δείξουμε με χιούμορ τα στερεότυπα που κυριαρχούν γύρω από την εικόνα της Ελλάδας. Για μένα είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία που βρίσκομαι εδώ για να αναδείξω και την άλλη μας πλευρά", είπε ακόμα στις δηλώσεις της μετά την πρόκριση στον τελικό της Euronvision 2024 η Μαρίνα Σάττι.

Read Next

Περισσότερα από

News

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Ποιος απειλεί τον Λάνθιμο για το Χρυσό Φοίνικα;

Η ταινία outsider που είναι μέχρι στιγμής το φαβορί στο φετινό φεστιβάλ των Καννών.

20 Μαϊ 2024

Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη μεγάλωσε πολύ

Ψηλή, όμορφη με καστανόξανθα μαλλιά, η Εύα μας δείχνει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει.

20 Μαϊ 2024

Η Σιένα Μίλερ με τη 10χρονη κόρη της Μάρλοου: Μαμά και κόρη παραδίδουν μαθήματα κομψότητας

Η Σιένα Μίλερ σε μια ακόμη εξαιρετικά κομψή εμφάνιση μαζί με την κόρη της, Μάρλοου.

20 Μαϊ 2024

Κατερίνα Λέχου: "Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελα να κάνω παιδιά"

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την παιδεία στη σημερινή εποχή και τον λόγο που δεν έκανε παιδιά.

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η Κλέλια Ανδριολάτου ήταν μια αληθινή σταρ της Κρουαζέτ

Η εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου, έκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες.

20 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η υπέροχη Κέιτ Μπλάνσετ με ολόχρυσο φόρεμα του οίκου Louis Vuitton

Η Κέιτ Μπλάνσετ έλαμψε -για μια ακόμη φορά-στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Louis Vuitton.

20 Μαϊ 2024
20 Μαϊ 2024

Μουσείο Μπενάκη: Τα φαντασμαγορικά κοστούμια από την ταινία Poor Things έρχονται στην Αθήνα

Το Μουσείο Μπενάκη παίρνει τη σκυτάλη από το Barbican Centre του Λονδίνου φιλοξενώντας την έκθεση με τα κοστούμια που κέρδισαν το Όσκαρ.

19 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών: Ο Κέβιν Κόστνερ μας θυμίζει στα 69 του χρόνια γιατί τον ερωτευτήκαμε στα γουέστερν

Με την τελευταία ταινία του "Horizon An American saga: Chapter 1" ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός επιστρέφει στην εποχή της Άγριας Δύσης με μια ταινία που τιμά τις γυναίκες μαχήτριες.