ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Διαχρονική ομορφιά: Πως να την αποκτήσετε ακολουθώντας το παράδειγμα της Τζούλια Ρόμπερτς

Ένας μυστικός συνδυασμός που δεν χάνει ποτέ την αξία του.

Είναι αλήθεια πως κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στις εκπληκτικές εικόνες της Τζούλια Ρόμπερτς τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και στις off camera εμφανίσεις της. Ως αυθεντικό style icon, με ιδιαίτερη αισθητική και εκλεπτυσμένο προσωπικό στιλ μαγνητίζει τα βλέμματα με την διαχρονική ομορφιά της, η οποία σαφώς παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων. Βαδίζοντας στην έκτη δεκαετία της ζωής της η πολυβραβευμένη καλλιτέχνις εμφανίζεται πιο λαμπερή από ποτέ, ενώ αποδεικνύει πως δικαίως κατέχει για πέμπτη φορά τον τίτλο της "πιο όμορφης γυναίκας" σύμφωνα με το περιοδικό People.

Η γοητεία της αυτή, βέβαια, δεν προκύπτει αποκλειστικά και μόνο από τα beauty looks αλλά και τα σύνολα ρούχων που την κολακεύουν εξαιρετικά, αλλά από την αγαπημένη της συνήθεια να ακολουθεί έναν "μυστικό" συνδυασμό στο lifestyle της, ο οποίος δεν έχασε ποτέ – ούτε και πρόκειται – την πολυσήμαντη αξία του. Ο τελευταίος δεν είναι άλλος από την ισορροπημένη διατροφή, σε συνδυασμό με την τακτική σωματική δραστηριότητα. Η 55χρονη Ρόμπερτς είναι φαν της καλής ζωής, η οποία συνάδει με την γενικότερη ευεξία σώματος και πνεύματος, φροντίζοντας να μυήσει στην επιλογή αυτή τόσο τα τρία παιδιά της, όσο και τον σύζυγό της, Ντάνιελ Μόντερ.

Ποια μορφή άσκησης ακολουθεί η Τζούλια Ρόμπερτς;

Ως πολυπράγμων, η λαμπερή ηθοποιός προφανώς και δεν θα καταπιανόταν μόνο με ένα συγκεκριμένο είδος άσκησης. Άλλωστε, το αποτέλεσμα της διαχρονικής ομορφιάς της δεν προέρχεται μόνο από μερικές ώρες προπόνησης την εβδομάδα. Η Ρόμπερτς έχει φροντίσει να ακολουθεί συνειδητά οποιαδήποτε άσκηση, γνωρίζοντας τον λόγο που το κάνει, αλλά και τον στόχο που θέλει να πετύχει μέσω αυτής. Για αυτό η yoga αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του workout plan της, καθώς μέσω αυτής όχι μόνο ασκεί το σώμα της, αλλά ταυτόχρονα εξασκεί την προσοχή και την πνευματική ηρεμία της. Λατρεύει επίσης το pilates, τις αερόβιες ασκήσεις στο νερό, το aerobic, ενώ παρακολουθεί τακτικά την μέθοδο της πλειομετρικής εκγύμνασης.

Και τι ακριβώς τρώει;

Για την σωστή επίτευξη των παραπάνω ασκήσεων απαιτείται και η κατάλληλη διατροφή. Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι πίστη θαυμάστρια του clean eating, την διατροφική τάση η οποία βασίσει την φιλοσοφία της στην επίγνωση για την προέλευση και την διαδικασία παραγωγής των τροφών που καταναλώνει. Παρόλο που δεν είναι vegan, καθώς επιλέγει πολλά ψάρια και πουλερικά μέσα στην διατροφή της, επιμένει να προσθέτει στο πιάτο της όσο το δυνατόν περισσότερες χορτοφαγικές επιλογές. Τέλος, η γεύση διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στα φαγητά που καταναλώνει η ηθοποιός, καθώς είναι λάτρης των εκλεπτυσμένων γεύσεων, το έντονων αρωμάτων αλλά και τις υψηλής γαστρονομίας.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Μαϊ 2024

Bίκυ Φλέσσα | "Οι γυναίκες είμαστε το κέντρο του κόσμου"

Συναντηθήκαμε σε καφέ της γειτονιάς της και μιλήσαμε για τη νέα της υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά άγνωστες λεπτομέρειες από την προσωπική διαδρομή της.

18 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

Stories

18 Μαϊ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη και τους γιους τους Γιάννη και Κων/νο τον Σεπτέμβριο του 1981 στο Ηρώδειο

Μία σπάνια φωτογραφία των δύο σπουδαίων κυριών του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου και των παιδιών τους.

17 Μαϊ 2024

Όταν ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ ήταν αρραβωνιασμένος με την Κλόντια Σίφερ

Πριν βρεθεί στο στόχαστρο του #MeToo, με 16 γυναίκες να τον καταγγέλουν για σεξουαλικά αδικήματα, ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, ήταν αρραβωνιασμένος με την Κλόντια Σίφερ.

17 Μαϊ 2024

Βίκυ Μοσχολιού: Σπάνια φωτογραφία από το ταξίδι της στη Βενετία

Το συγκινητικό σχόλιο της Άλκηστις Πρωτοψάλτη κάτω από την δημοσίευση.

17 Μαϊ 2024

O Βαγγέλης Παπαθανασίου (ή απλά o θρύλος Vangelis) σε σπάνιες εικόνες

Ο βραβευμένος με Όσκαρ μουσικός, ο σπουδαίος Vangelis, ήταν ένας λόγος για να νιώθουμε περήφανοι σαν Έλληνες.

16 Μαϊ 2024

Η πριγκίπισσα Σοφία νύφη στο πλευρό του Δον Χουάν - Οι τρεις γάμοι του πιο πολυσυζητημένου βασιλικού ζευγαριού

62 χρόνια πριν. Στον ορθόδοξο γάμο παρέστησαν γαλαζοαίματοι και ευγενείς από 29 χώρες.

15 Μαϊ 2024

Η σκληρή αλήθεια μιας πονεμένης ζωής- Η Καίτη Γκρέυ εξομολογείται 27 χρόνια πριν

Η υιοθεσία που την στιγμάτισε και η σύγκρουση με την θετή της μητέρα μέσα από τα λόγια της θρυλικής τραγουδίστριας.

15 Μαϊ 2024

Βίκυ Βανίτα: Ο κρυφός έρωτας για τον Σειληνό η μοναχική ζωή και ο ακόμα πιο μοναχικός θάνατος

Η όμορφη ηθοποιός γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 15 Μαΐου 1948 και "έφυγε" στις 8 Μαρτίου 2007. Αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ το μεγάλο μυστικό της ασθένειάς της.

15 Μαϊ 2024

"Η ζωή είναι σύντομη. Κάνε μια απιστία" - Το απίστευτο σκάνδαλο της διαρροής των στοιχείων χιλιάδων χρηστών της εφαρμογής για παράνομες σχέσεις

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το διάσημο app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων το 2015.

14 Μαϊ 2024

Slimane - Νίκος Αλιάγας: Όταν ο Αλιάγας βρισκόταν επί σκηνής με τον Slimane, τον Γάλλο που "μάγεψε" στη Eurovision

Ο Νίκος Αλιάγας είναι παρουσιαστής εδώ και πολλά χρόνια στο γαλλικό "The Voice: La Plus Belle Voix".

14 Μαϊ 2024

Όταν η Σαρλίζ Θερόν ζήτησε "προστασία" στα γυρίσματα του Mad Max, μετά τις απειλές του Τομ Χάρντι

Οι δύο πρωταγωνιστές βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μια σκληρή διαμάχη στα γυρίσματα της ταινίας "Mad Max: Fury Road".