ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Άλλαξε την Αθήνα. Μπορείς!». Συνεργασία TheTOC και British Council

Από τις αρχές Φεβρουαρίου που αναρτήθηκε ο διαγωνισμός των TheTOC & British Council, φωτογραφίες από κάθε γωνιά της Αθήνας κατακλύζουν το Instagram. Δήλωσε συμμετοχή

«Άλλαξε την Αθήνα. Μπορείς!». Συνεργασία TheTOC και British Council

Δύο σε ένα... Βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης μέσα από τη φωτογραφία και ευκαιρία υποτροφιών που αφορούν όλους τους επαγγελματίες.

Από την 1η Φεβρουαρίου που ξεκίνησε ο διαγωνισμός «Change Athens» από το TheTOC σε συνεργασία με το British Council, ανεβαίνουν δεκάδες φωτογραφίες των ενδιαφερόμενων στο Instagram. Φωτογραφίες από διαφορετικά σημεία της Αθήνας, της πόλης που αγαπούν, με σκοπό οι 5 εξ΄αυτών που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Likes να κερδίσουν από μια υποτροφία για Business English Σεμινάριο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του British Council στις εικόνες που αναρτώνται με σταθερό ρυθμό κυριαρχούν λήψεις της Αθήνας από ψηλά. Ανάμεσα σ' αυτές μπορεί να θαυμάσει κανείς την υπέροχη θέα της πόλης και μάλιστα σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Ένας μεγάλος αριθμός φωτογραφιών, επίσης, έχει να κάνει με μνημεία της Αθήνας αλλά και με γραφικά στενά και σοκάκια - πολλές φορές αγνώριστα σχεδόν σε όλους.

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2016. O κάθε συμμετέχων μπορεί να «ανεβάζει» όσες φωτογραφίες θέλει, αυξάνοντας έτσι τις συμμετοχές του και την πιθανότητα να κερδίσει. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της πρωτοβουλίας από το British Council και όπως αναφέρεται αναλυτικά και στους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού, η διαδικασία της ανάδειξης των νικητών είναι απλή, αφού θα κερδίσουν οι πέντε συμμετέχοντες που η φωτογραφία τους θα συγκεντρώσει τα περισσότερα “Likes” στο Instagram.

Τα δύο στάδια της συμμετοχής

1. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής

2. Ανεβάστε στο Instagram μια φωτογραφία από ένα σημείο της πόλης που αγαπάς με #ChangeAthens, mention @TheTOC και μπείτε στον διαγωνισμό

Το «έπαθλο»: Πέντε δωρεάν θέσεις στο Business English Σεμινάριο

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τη διεθνή επιχειρηματική γλώσσα και να βελτιώσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας τους στον χώρο εργασίας. Κάθε δίωρο σεμινάριο περιλαμβάνει μια ποικιλία διαδραστικών ασκήσεων που αποσκοπούν στη μεγιστοποίηση της ουσιαστικής και ενεργής συμμετοχής όλων. Θα πραγματοποιηθούν 8 δίωρα σεμινάρια.

«Άλλαξε την Αθήνα. Μπορείς!». Συνεργασία TheTOC και British Council
Μπείτε στον διαγωνισμό και κερδίστε μία υποτροφία για το Business English Σεμινάριο!

Πιο συγκεκριμένα, τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν το επίπεδο επικοινωνίας τους στην αγγλική γλώσσα, να σχεδιάζουν και να πραγματοποιούν μια αποτελεσματική επαγγελματική παρουσίαση, να μάθουν τεχνικές βελτίωσης της γραφής επαγγελματικών κειμένων, να αναπτύξουν περαιτέρω τις γλωσσικές δεξιότητες που απαιτούνται για πελατειακές σχέσεις, επαγγελματικές συναντήσεις καθώς και πολλά άλλα, άκρως απαραίτητα, για τη χρήση αγγλικής γλώσσας και επικοινωνίας στο χώρο εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το πρόγραμμα του σεμιναρίου, θα βρείτε εδώ.

Όροι Συμμετοχής

Read Next

06 Μαϊ 2024

Πού έκαναν Ανάσταση οι μεγάλοι αστέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου;

Σπάνιο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του 70 από το αρχείο της ΕΡΤ.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που απέδειξε πως μπορείς να είσαι σέξι μέσα σε κουστούμι

Όταν η Μάρλεν Ντίτριχ ανέτρεψε μέσα σε μία στιγμή όλα όσα ξέραμε για τη μόδα.

Περισσότερα από

Stories

05 Μαϊ 2024

Η Άννα Παναγιωτοπούλου της ιστορικής Λιλιπούπολης των παιδικών μας χρόνων

Λίγοι γνωρίζουν την συνεργασία της Άννα Παναγιωτοπούλου με την ιστορική Λιλιπούπολη, το βαθύτατα δημοκρατικό, (αν και παιδικό) έργο, του Μάνου Χατζιδάκι στο Γ' Πρόγραμμα.

05 Μαϊ 2024

35 χρόνια πριν: Μαρινέλλα - Σταμάτης Φασουλής φίλοι για πάντα

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν μια μακροχρόνια φιλία και εδώ τους παρακολουθούμε σε έναν διαφορετικό διάλογο

05 Μαϊ 2024

Η μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα

Η Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα το μακρινό 1992.

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"