ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δεν είπα στους γονείς μου για τον καρκίνο». Η νέα, συγκλονιστική εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη

Ο ηθοποιός μίλησε για τη γενναία μάχη του με την λευχαιμία και για τη διαφορά του να σκέφτεσαι πως μπορεί να αρρωστήσεις με το να είσαι πραγματικά άρρωστος.

«Δεν είπα στους γονείς μου για τον καρκίνο». Η νέα, συγκλονιστική εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά, για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Μία μάχη που από την πρώτη στιγμή, δε δίστασε να γνωστοποιήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα σόσιαλ μίντια.

«Πήγα έκανα κάποιες εξετάσεις, οι οποίες οδήγησαν σε κάποιες άλλες εξετάσεις και εκείνες σε κάποιες άλλες εξετάσεις από τις οποίες διαγνώστηκα με λέμφωμα» » ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πάντα με το μυαλό μου βάζω το κακό, οπότε το ένιωθα. Κάτι θα ακούσω πoυ δεν θα ‘ναι πολύ βολικό. Όταν πήρα τα αποτελέσματα ήμουν μόνος. Το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν πως πρέπει να δω τι θα κάνω» είπε, ο ηθοποιός και συνέχισε. «Σαφώς υπήρχε πολύς φόβος, γιατί είναι ένα άγνωστο πεδίο πολύ. Είναι αλλιώς να το σκέφτεσαι και αλλιώς να είσαι άρρωστος».

«Έκανα προσπάθεια να κατεβάσω τον φόβο, την αγωνία και να γίνω πιο πραγματιστής. Είχα να διαχειριστώ τους πόνους μου. Πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν, τέτοιου είδους πόνοι. Να θες να ξαπλώσεις και να πονάει το κεφάλι στο μαξιλάρι. Αναθεώρησα πολλά πράγματα, τότε. Θύμωσα με τον εαυτό μου που μέχρι τότε με απασχολούσαν ανούσια πράγματα και όχι σημαντικά θέματα της ζωής. Είχα παραμελήσει πολύ τον εαυτό μου. Στους γονείς μου είπα για τον καρκίνο πριν την τελευταία χημειοθεραπεία. Μέχρι τότε είχα βρει μια πολύ ωραία δικαιολογία, ότι ξύρισα το κεφάλι μου για κάποιο ρόλο στο θέατρο και όχι για τις χημειοθεραπείες» πρόσθεσε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Δέχθηκα χλευαστικά μηνύματα για το ξυρισμένο μου κεφάλι»

«Δέχθηκα και αρνητικά μηνύματα για το ξυρισμένο κεφάλι μου από ανθρώπους που δεν ήξεραν. Αυτή η απόφασή μου να μην αποσυρθώ γενικότερα, έπρεπε να περιφέρω μια καινούργια εικόνα στον κόσμο η οποία εικόνα δεν ήταν απαραίτητα αρεστή. Δέχθηκα χλευαστικά μηνύματα για το ξυρισμένο μου κεφάλι. Ένιωσα συμπόνια για την κοπέλα που μου ευχήθηκε να πεθάνω. Υπήρχαν, όμως άνθρωποι που όταν δημοσιοποίησα την ασθένειά μου κάποιοι ταυτίστηκαν μαζί μου. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μένα» είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση των τηλεθεατών στα social media, όπου δήλωναν την συμπαράσταση και τον θαυμασμό τους στο πρόσωπό του και τη μάχη την οποία δίνει.

Αυτήν την περίοδο ο Αντίνοος Αλμπάνης πρωταγωνιστεί στον μονόλογο «Φινιστρίνι» του Βασίλη Ρίσβα, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, στο Από Μηχανής Θέατρο, ενώ παίζει στον «Αρχιμάστορα Σόλνες» του Χένρικ Ίψεν στο πλευρό του Γρηγόρη Βαλτινού με της Κατερίνας Λέχου στο Θέατρο Ιλίσια.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

Περισσότερα από

Stories

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"

04 Μαϊ 2024

"Την εσπέραν του Μεγάλου Σαββάτου του έτους 1889 περί ώραν ενάτην..."

Πάσχα Ρωμέικο. Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

04 Μαϊ 2024

"Δεν ένιωσα ποτέ icon. Απλά πάντα έκανα τη δουλειά μου": Η μοναδική φινέτσα της Όντρεϊ Χέπμπορν

Με συµµετοχή στην Αντίσταση στο Β’ Παγκόσµιο Πόλεµο και πρέσβειρα της UNICEF, η πορσελάνινη ηθοποιός υπήρξε πολλά περισσότερα από µια θρυλική φιγούρα σε ένα LBD.

03 Μαϊ 2024

"Μα βγαίνοντας από την εκκλησιά ο Επιτάφιος τράβηξε πρώτα πλάγια, χώθηκε μέσα στις γειτονιές"

Σεφέρης, Ελύτης, Καζαντζάκης: Θρησκευόμενοι ή μη, παλαιότεροι και πλέον σύγχρονοι, οι λογοτέχνες συγκλονίζονται από το Θείο Δράμα και την "της φύσεως άνοιξη".

03 Μαϊ 2024

Ο Θανάσης Βέγγος με την οικογένειά του μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό κλικ

Ο ηθοποιός της καρδιάς μας έφυγε στις 3 Μαΐου του 2011. Ο φακός τον απαθανατίζει σε μία όμορφη οικογενειακή στιγμή.

03 Μαϊ 2024

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς;

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και η πιο εμβληματική σειρά του Πάσχα επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες.