ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Διεθνής κατακραυγή: YouTuber θανάτωσε τον σκύλο που είχε 9 χρόνια, όταν δάγκωσε τον γιο της

«Προσεύχομαι να μην αποκτήσεις ποτέ άλλο ζώο» ήταν ανάμεσα στα σχόλια που έκαναν στη Νίκι Φιλίπι, με πάνω από 1 εκατομμύριο συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube.

Διεθνής κατακραυγή: YouTuber θανάτωσε τον σκύλο που είχε 9 χρόνια, όταν δάγκωσε τον γιο της

Μια influencer με 1,3 εκ. συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube, όπου ανεβάζει βίντεο με λαϊφστάιλ και οικογενειακά θέματα, η Νίκι Φιλίπι, βρέθηκε τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο της διεθνούς δημοσιότητας για μια απόφαση που θεωρήθηκε από πολλούς εξοργιστική: Όταν ο σκύλος που είχε για 9 χρόνια, και με τον οποίο φωτογραφιζόταν συχνά, δάγκωσε τον γιο της, τον θανάτωσε.

«Ο Μπάουζερ είχε μια επιθετική πλευρά που μέσα στα χρόνια είχε εκδηλωθεί με άσχημο τρόπο… και πρόσφατα δάγκωσε τον Λόγκαν [τον γιο της]» έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram. «Μετά από πολλές συζητήσεις, αποφασίσαμε ότι είχε έρθει η στιγμή να τον κοιμίσουμε γαλήνια».

«Ειλικρινά, αυτή ήταν μια από τις πιο θλιβερές μέρες της ζωής μου. Είμαι όμως ευγνώμων που είχαμε την ευκαιρία να τον αγκαλιάσουμε και να τον φιλήσουμε ενώ έφευγε...».

«Ειλικρινά, αυτή ήταν μια από τις πιο θλιβερές μέρες της ζωής μου. Είμαι όμως ευγνώμων που είχαμε την ευκαιρία να τον αγκαλιάσουμε και να τον φιλήσουμε ενώ έφευγε...».

Η ανακοίνωσή της προκάλεσε την οργή πολλών από τους followers της. Ανάμεσα στα σχόλια που της έγραψαν ήταν, χαρακτηριστικά: «Ντροπή σου», «Κάποια σκυλιά δεν μπορούν να συνυπάρξουν με παιδιά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν το δικαίωμα να ζουν», «Το πιο αηδιαστικό κομμάτι ήταν η φωτογράφιση πριν από την ευθανασία του σκύλου. Ευτυχώς δηλαδή που είχατε το κουράγιο να ανεβάσετε και content!», «Δεν ξέρω τι με αναστατώνει περισσότερο… το γεγονός ότι σκοτώσατε τον σκύλο σας αντί να τον εκπαιδεύσετε, να του βρείτε ένα καινούριο σπίτι ή να δημιουργήσετε όρια με το μικρό παιδί… ή το γεγονός ότι κραδαίνετε ένα καρότο σαν αυτό για να εξοργίσετε τον κόσμο και μετά το χρησιμοποιείτε για να βγάλετε χρήματα με το βίντεό σας στο YouTube», «Προσεύχομαι να μην ξαναπάρετε ζώο».

«Το πιο αηδιαστικό κομμάτι ήταν η φωτογράφιση πριν από την ευθανασία του σκύλου. Ευτυχώς δηλαδή που είχατε το κουράγιο να ανεβάσετε και content!»

Πώς διαχειριζόμαστε την επιθετικότητα των ζώων, σύμφωνα με μια ειδικό; Η Λιβ Χέιγκεν, ειδικός στη συμπεριφορά των ζώων στο καταφύγιο της Animal Humane Society, σχολίασε στο Insider.com πως όταν μιλάμε για την επιθετικότητα ενός σκύλου, πρέπει να δούμε τι την πυροδοτεί και να αποφασίσουμε αν μπορούμε να διαχειριστούμε τα συγκεκριμένα ερεθίσματα και την ανταπόκριση του σκύλου σε αυτά. «Αν έχετε έναν επιθετικό σκύλο, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό» πρόσθεσε, καταλήγοντας ωστόσο πως δεν μπορούσε να αποφανθεί σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δείτε τη YouTuber και τον σύντροφό τους να ανακοινώνουν την είδηση σε ένα βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

Read Next

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

Περισσότερα από

Stories

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"

04 Μαϊ 2024

"Την εσπέραν του Μεγάλου Σαββάτου του έτους 1889 περί ώραν ενάτην..."

Πάσχα Ρωμέικο. Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

04 Μαϊ 2024

"Δεν ένιωσα ποτέ icon. Απλά πάντα έκανα τη δουλειά μου": Η μοναδική φινέτσα της Όντρεϊ Χέπμπορν

Με συµµετοχή στην Αντίσταση στο Β’ Παγκόσµιο Πόλεµο και πρέσβειρα της UNICEF, η πορσελάνινη ηθοποιός υπήρξε πολλά περισσότερα από µια θρυλική φιγούρα σε ένα LBD.

03 Μαϊ 2024

"Μα βγαίνοντας από την εκκλησιά ο Επιτάφιος τράβηξε πρώτα πλάγια, χώθηκε μέσα στις γειτονιές"

Σεφέρης, Ελύτης, Καζαντζάκης: Θρησκευόμενοι ή μη, παλαιότεροι και πλέον σύγχρονοι, οι λογοτέχνες συγκλονίζονται από το Θείο Δράμα και την "της φύσεως άνοιξη".

03 Μαϊ 2024

Ο Θανάσης Βέγγος με την οικογένειά του μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό κλικ

Ο ηθοποιός της καρδιάς μας έφυγε στις 3 Μαΐου του 2011. Ο φακός τον απαθανατίζει σε μία όμορφη οικογενειακή στιγμή.

03 Μαϊ 2024

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς;

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και η πιο εμβληματική σειρά του Πάσχα επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες.