ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γνωστή influencer έκανε επέμβαση στον εγκέφαλο μένοντας ξύπνια και μίλησε για την εμπειρία

«Υπήρχαν δύο χειρουργοί και ο ένας μου έγνεφε».

Γνωστή influencer έκανε επέμβαση στον εγκέφαλο μένοντας ξύπνια και μίλησε για την εμπειρία

Ένα γνωστό μοντέλο και influencer από την Αυστραλία, η Έμιλι Σίαρς, μοιράστηκε στο ίνσταγκραμ την εμπειρία της από κάτι που ακούγεται πραγματικά δύσκολο και αρκετά τρομακτικό. Μία επέμβαση στον εγκέφαλο χωρίς ολική νάρκωση.

Η Σίαρς που διαγνώστηκε με σπηλαιώδη δυσπλασία, ένα σοβαρό σύμπλεγμα ανώμαλων αιμοφόρων αγγείων στον εγκέφαλο το οποίο προκαλεί έντονες επιληπτικές κρίσεις, έκανε εγχείρηση στο κεφάλι, παραμένοντας ξύπνια ζώντας έτσι ολόκληρη την εμπειρία.

Η 35χρονη έκανε μία δυνατή ανάρτηση στο ίνσταγκραμ, μετά την ολοκλήρωση του χειρουργείου, στην οποία μίλησε για το πόσο τρελό και σουρεαλιστικό ήταν αυτό που πέρασε.

«Ολόκληρη η ζωή μου τέθηκε σε αναμονή από εκείνο το σημείο. Από την επαγγελματική μου ζωή έως στην κοινωνική μου ζωή, τη σχέση με το σώμα μου και την ταυτότητά μου», έγραψε η Σίαρς.

«Το προηγούμενο έτος υπήρξαν πολλές επιληπτικές κρίσεις, παρενέργειες των δοκιμών φαρμάκων», ανέφερε μεταξύ άλλων αναρτώντας στα social media μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου μετά την επέμβαση στο κεφάλι.

Η Σίαρς, δήλωσε ότι ενώ υποβλήθηκε σε κρανιοτομή παρότι υπήρχε ο κίνδυνος να χάσει την ομιλία της, σημειώνοντας ότι «οι επιλογές μου ήταν είτε να ζήσω με φάρμακα για το υπόλοιπο της ζωή μου, έχοντας την πιθανότητα να ξανά παθαίνω επιληπτικές κρίσεις - είτε να συνεχίσω με τη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Το μοντέλο υπενθύμισε ότι έμεινε ξύπνια κατά τη διάρκεια της επέμβασης, αναφέροντας ότι, «υπήρχαν δύο χειρουργοί και ο ένας μου έγνεφε, ήταν τόσο παράξενο και σουρεαλιστικό όσο ακούγεται».

«Πλέον έχω βαθύτερο σεβασμό για το ανθρώπινο σώμα, το ανθρώπινο μυαλό και την ανθρώπινη ψυχή». Είμαι ταπεινά ευγνώμων για την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, για το γεγονός ότι η κατάστασή μου είχε μια θεραπεία και για την υποστήριξη των φίλων μου, της οικογένειας, των συνομηλίκων μου και για τον απίστευτο άντρα μου που έχω δίπλα μου όλη την ώρα.

Δείτε την ανάρτηση της.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

Περισσότερα από

Stories

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"

04 Μαϊ 2024

"Την εσπέραν του Μεγάλου Σαββάτου του έτους 1889 περί ώραν ενάτην..."

Πάσχα Ρωμέικο. Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

04 Μαϊ 2024

"Δεν ένιωσα ποτέ icon. Απλά πάντα έκανα τη δουλειά μου": Η μοναδική φινέτσα της Όντρεϊ Χέπμπορν

Με συµµετοχή στην Αντίσταση στο Β’ Παγκόσµιο Πόλεµο και πρέσβειρα της UNICEF, η πορσελάνινη ηθοποιός υπήρξε πολλά περισσότερα από µια θρυλική φιγούρα σε ένα LBD.

03 Μαϊ 2024

"Μα βγαίνοντας από την εκκλησιά ο Επιτάφιος τράβηξε πρώτα πλάγια, χώθηκε μέσα στις γειτονιές"

Σεφέρης, Ελύτης, Καζαντζάκης: Θρησκευόμενοι ή μη, παλαιότεροι και πλέον σύγχρονοι, οι λογοτέχνες συγκλονίζονται από το Θείο Δράμα και την "της φύσεως άνοιξη".

03 Μαϊ 2024

Ο Θανάσης Βέγγος με την οικογένειά του μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό κλικ

Ο ηθοποιός της καρδιάς μας έφυγε στις 3 Μαΐου του 2011. Ο φακός τον απαθανατίζει σε μία όμορφη οικογενειακή στιγμή.

03 Μαϊ 2024

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς;

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και η πιο εμβληματική σειρά του Πάσχα επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες.