ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H ιστορία των δίδυμων Βρετανίδων που κατασκεύασαν το μαγικό προϊόν ανόρθωσης στήθους των celebrities

Σήμερα κερδίζουν περίπου 1 εκατομμύριο λίρες τον χρόνο χάρη στην πρωτοποριακή τους ιδέα την οποία χρησιμοποιούν μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο.

H ιστορία των δίδυμων Βρετανίδων που κατασκεύασαν το μαγικό προϊόν ανόρθωσης στήθους των celebrities

Τι συμβαίνει όταν έχεις μεγάλο στήθος, θέλεις να φορέσεις ένα φόρεμα χωρίς σουτιέν και δεν βρίσκεις πουθενά τις κατάλληλες ταινίες ανόρθωσης που θα σου επιτρέψουν να κάνεις την επιθυμία σου πραγματικότητα; Συνεχίζεις να ψάχνεις για τις σωστές ταινίες ή απλά δημιουργείς μόνη σου το κατάλληλο προϊόν το οποίο θα βοηθήσει και εσένα αλλά και άλλες γυναίκες να φορέσουν ρούχα που μέχρι πρότινος ήταν απαγορευτικά.

Αυτό είναι και το μυστικό της ξαφνικής επιτυχίας δύο δίδυμων αδελφών από την Μεγάλη Βρετανία, της Σαμάνθα και της Σάρλοτ Ράιντερ, οι οποίες φτάνοντας στα 24 τους χρόνια αντιμέτωπες με το παραπάνω αδιέξοδο αποφάσισαν να φτιάξουν την δική τους εταιρία με σκοπό να δημιουργήσουν το τέλειο αξεσουάρ στήθους, εκείνο που θα βοηθήσει τις γυναίκες να αποκτήσουν το στήθος των ονείρων τους χωρίς επέμβαση ανόρθωσης ή άλλες επεμβάσεις.

Ήταν η Σαμάνθα, η οποία φοράει cup E, ήθελε να βάλει ένα συγκεκριμένο ρούχο χωρίς σουτιέν, αλλά δεν μπορούσε να βρει πουθενά ταινίες ανόρθωσης που να εξυπηρετούν το νούμερο της. Και κάπως έτσι η ιδέα για το πρόζτεκτ Perky Bear γεννήθηκε, κάπου μέσα στο 2015, το πρότζεκτ παρουσίασε αμέσως ενδιαφέρον και εξελίχθηκε σε μία ολόκληρη επιχείρηση που σήμερα αποδίδει στις δύο αδελφές περίπου ένα εκατομμύριο λίρες κάθε χρόνο.

Το προϊόν το οποίο πουλάνε δεν είναι ουσιαστικά τίποτα περισσότερο από δύο αυτοκόλλητα μαξιλαράκια που πιάνουν με μία ταινία γύρω από τον λαιμό και συγκρατούν ψηλά το στήθος χωρίς την βοήθεια περαιτέρω ενίσχυσης. Τα μαγικά τους μαξιλαράκια έρχονται σε διαφορετικές κατηγορίες προκειμένου να εξυπηρετήσουν διαφορετικές ανάγκες, κοστίζουν μόλις 13 λίρες (δηλαδή 15 ευρώ) και έχουν γίνει ο μεγάλος πόθος των celebrities ανά τον κόσμο, οι οποίες πίνουν νερό στο όνομα τους.

H ιστορία των δίδυμων Βρετανίδων που κατασκεύασαν το μαγικό προϊόν ανόρθωσης στήθους των celebrities
Ήταν η Σαμάνθα, η οποία φοράει cup E, ήθελε να βάλει ένα συγκεκριμένο ρούχο χωρίς σουτιέν, αλλά δεν μπορούσε να βρει πουθενά ταινίες ανόρθωσης που να εξυπηρετούν το νούμερο της. Και κάπως έτσι η ιδέα για το πρόζτεκτ Perky Bear γεννήθηκε.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως ούτε η Σαμάνθα αλλά ούτε και η Σάρλοτ είχαν την οποιαδήποτε σχέση με τη μόδα ή την επιχειρηματικότητα. Όμως η πρώτη είχε σπουδάσει τέχνη και σχέδιο γεγονός που την βοήθησε πολύ στον σχεδιασμό του προϊόντος, το οποίο πλέον κυκλοφορεί σε πολλά νούμερα και καλύπτει τις απαιτήσεις όλων των γυναικών. Όσο για την Σάρλοτ, οι σπουδές της στη Νομική την βοήθησαν να χειριστεί άψογα τα διαδικαστικά θέματα της εταιρίας και εξομολογείται ότι το να πάρουν τα αποκλειστικά δικαιώματα του ονόματος και να λύσουν όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση.

Όπως πάντως παραδέχονται και οι δύο το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας τους οφείλεται στη δύναμη των social media. «Είχαμε δημιουργήσει όλα τα προφίλ μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περίπου 6 μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμα της εταιρίας μας στο διαδίκτυο και εστιάσαμε στο να χτίσουμε ένα μεγάλο κοινό. Έτσι ο ερχομός του σάιτ συνοδεύτηκε από μεγάλο hype στο facebook και στο instagram κάτι που μας βοήθησε να γίνουμε γνωστές ακόμα και σε ανθρώπους που υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα μας είχαν ανακαλύψει ποτέ».

Τα μαγικά τους μαξιλαράκια έρχονται σε διαφορετικές κατηγορίες προκειμένου να εξυπηρετήσουν διαφορετικές ανάγκες, κοστίζουν μόλις 13 λίρες (δηλαδή 15 ευρώ) και έχουν γίνει ο μεγάλος πόθος των celebrities ανά τον κόσμο, οι οποίες πίνουν νερό στο όνομα τους.

Σήμερα η Σάρλοτ και η Σαμάνθα κερδίζουν ένα εκατομμύριο λίρες ετησίως και ετοιμάζουν την επέκταση της εταιρίας τους στην Αμερική, η οποία, όπως υπολογίζουν, ότι θα τους αποφέρει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.

Όπως πάντως παραδέχονται και οι δύο το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας τους οφείλεται στη δύναμη των social media. «Είχαμε δημιουργήσει όλα τα προφίλ μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περίπου 6 μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμα της εταιρίας μας στο διαδίκτυο.

Με πληροφορίες από τη DailyMail.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

Περισσότερα από

Stories

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"

04 Μαϊ 2024

"Την εσπέραν του Μεγάλου Σαββάτου του έτους 1889 περί ώραν ενάτην..."

Πάσχα Ρωμέικο. Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

04 Μαϊ 2024

"Δεν ένιωσα ποτέ icon. Απλά πάντα έκανα τη δουλειά μου": Η μοναδική φινέτσα της Όντρεϊ Χέπμπορν

Με συµµετοχή στην Αντίσταση στο Β’ Παγκόσµιο Πόλεµο και πρέσβειρα της UNICEF, η πορσελάνινη ηθοποιός υπήρξε πολλά περισσότερα από µια θρυλική φιγούρα σε ένα LBD.

03 Μαϊ 2024

"Μα βγαίνοντας από την εκκλησιά ο Επιτάφιος τράβηξε πρώτα πλάγια, χώθηκε μέσα στις γειτονιές"

Σεφέρης, Ελύτης, Καζαντζάκης: Θρησκευόμενοι ή μη, παλαιότεροι και πλέον σύγχρονοι, οι λογοτέχνες συγκλονίζονται από το Θείο Δράμα και την "της φύσεως άνοιξη".

03 Μαϊ 2024

Ο Θανάσης Βέγγος με την οικογένειά του μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό κλικ

Ο ηθοποιός της καρδιάς μας έφυγε στις 3 Μαΐου του 2011. Ο φακός τον απαθανατίζει σε μία όμορφη οικογενειακή στιγμή.

03 Μαϊ 2024

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς;

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και η πιο εμβληματική σειρά του Πάσχα επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες.