ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μικρό, κομψό και πρακτικό: Πώς ένα smartphone βελτίωσε την καθημερινότητά μου

Η εμπειρία μου από το Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Μικρό, κομψό και πρακτικό: Πώς ένα smartphone βελτίωσε την καθημερινότητά μου

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Το βασικό ζητούμενο της εποχής είναι ο συνδυασμός του design και της πρακτικότητας. Οι ρυθμοί είναι γρήγοροι, οι υποχρεώσεις πολλές και αυτό που έχουμε ανάγκη, είναι αντικείμενα ή gadgets που θα κάνουν την καθημερινότητά μας ευκολότερη, πιο ενδιαφέρουσα και σίγουρα πολύχρωμη. Και κάπου εδώ, εγώ θα πω ότι ένα από αυτά τα αντικείμενα είναι τα smartphones.

Mέσα σε μία 20ετία το κινητό κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο απαραίτητα αντικείμενα της καθημερινότητας του ανθρώπου και να μετατραπεί με συνοπτικές διαδικασίες σε ατζέντα, ξυπνητήρι, φωτογραφικό άλμπουμ και όλα αυτά καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο. Όσο τα χρόνια περνούν, ο χώρος αυτός γίνεται όλο και μικρότερος. Ήρθε η ώρα να σας συστήσω το νέο smartphone της Samsung το νέο Galaxy Z Flip3 5G το οποίο είναι τόσο εντυπωσιακό όσο και το όνομά του.

Θα είμαι ειλικρινής: Μεγάλη φαν της τεχνολογίας δεν είμαι, αλλά η δουλειά και η ζωή μου, απαιτούν άμεση και καθημερινή επαφή μαζί της. Η ιδέα ή μάλλον η ανάγκη να έχω στα χέρια μου ένα κινητό το οποίο θα έχει πολλαπλές χρήσεις και παράλληλα θα χωράει παντού*, μου γεννήθηκε λίγο καιρό πριν, και να που τελικά, η Samsung απάντησε στις επιθυμίες μου. Το Samsung Galaxy Z Flip3 5G είναι χωρίς υπερβολή το νέο μου αγαπημένο gadget, γιατί πολύ απλά όλη μου η ζωή βρίσκεται εκεί μέσα.

H αναδιπλούμενη οθόνη και το υπέροχο cream χρώμα του είναι τα δύο στοιχεία που μου τράβηξαν την προσοχή. Σε περίπτωση που είσαι αδέξια σαν εμένα και συνήθως την πληρώνει το κινητό σου, η αναδιπλούμενη οθόνη ήρθε για να σου λύσει τα χέρια και– κυρίως – να προστατεύσει το πολύπαθο μπροστινό μέρος του κινητού σου που περνάει τόσες δοκιμασίες καθημερινά. Και μπορεί εμένα η cream απόχρωση να με ενθουσίασε, υπάρχει ωστόσο μία τεράστια ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξεις την αγαπημένη σου – έχει και lavender να ξέρεις!

Μικρό, κομψό και πρακτικό: Πώς ένα smartphone βελτίωσε την καθημερινότητά μου

Κάτι άλλο πολύ πρακτικό, είναι η μικρή οθόνη στην εξωτερική πλευρά της συσκευής, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να τσεκάρεις τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις σου, χωρίς καν να χρειαστεί να ανοίξεις το κινητό σου!

Extra bonus: Υπάρχει και κάμερα για να τραβάς φωτογραφίες ακόμα και αν η συσκευή είναι διπλωμένη! Και μιας και είπα κάμερα, ας πάμε και στις λατρεμένες μας φωτογραφίες, οι οποίες ιδίως αν έχεις μικρά παιδιά ή κατοικίδια, είναι στο καθημερινό σου μενού. Με ανάλυση κύριας κάμερας 12 + 12 MP οι φωτογραφίες σου θα μοιάζουν με έργα τέχνης, ενώ μπορείς να βγάλεις selfie με μία μόνο κίνηση του χεριού, χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις απολύτως τίποτα – και χαλάς και την πόζα -. Παράλληλα, η αναδιπλούμενη οθόνη δίνει τη δυνατότητα για τις γνωστές και πολύ δημοφιλείς selfies με φόντο το γαλάζιο του ουρανού.

Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω φυσικά, τις αγαπημένες μου mirror selfies οι οποίες έχουν γίνει ακόμα πιο απολαυστικές και fun, όχι μόνο γιατί το Samsung Galaxy Z Flip3 5G έχει εκπληκτική κάμερα, αλλά γιατί είναι τόσο κομψό και στιλάτο, που αυτόματα αναβαθμίζει τη φωτογραφία μου – και αυξάνει και τα likes μου στα social media -

Κράτησα το καλύτερο και το πιο εντυπωσιακό για το τέλος: Το Samsung Galaxy Z Flip3 5G είναι ανθεκτικό στο νερό**!!! Νομίζω πως ερωτεύτηκα…

Μάθε περισσότερα εδώ.

*Λόγω του γεγονότος ότι η συσκευή περιέχει μαγνήτες, θα πρέπει να κρατήσετε απόσταση ασφαλείας από εμφυτεύσιμες ιατρικές συσκευές και άλλες, που μπορεί να επηρεαστούν από μαγνήτες

**Το Galaxy Z Flip3 5G έχει πιστοποίηση IPX8. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 m και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικό κατά της σκόνης.

Πηγή: MadameFigaro

Read Next

06 Μαϊ 2024

Πού έκαναν Ανάσταση οι μεγάλοι αστέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου;

Σπάνιο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του 70 από το αρχείο της ΕΡΤ.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που απέδειξε πως μπορείς να είσαι σέξι μέσα σε κουστούμι

Όταν η Μάρλεν Ντίτριχ ανέτρεψε μέσα σε μία στιγμή όλα όσα ξέραμε για τη μόδα.

Περισσότερα από

Stories

05 Μαϊ 2024

Η Άννα Παναγιωτοπούλου της ιστορικής Λιλιπούπολης των παιδικών μας χρόνων

Λίγοι γνωρίζουν την συνεργασία της Άννα Παναγιωτοπούλου με την ιστορική Λιλιπούπολη, το βαθύτατα δημοκρατικό, (αν και παιδικό) έργο, του Μάνου Χατζιδάκι στο Γ' Πρόγραμμα.

05 Μαϊ 2024

35 χρόνια πριν: Μαρινέλλα - Σταμάτης Φασουλής φίλοι για πάντα

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν μια μακροχρόνια φιλία και εδώ τους παρακολουθούμε σε έναν διαφορετικό διάλογο

05 Μαϊ 2024

Η μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα

Η Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα το μακρινό 1992.

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"