ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι κορυφαίοι ηθοποιοί των καιρών μας σε μία οθόνη. Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Wes Anderson

Η δραμεντί «French Dispatch» είναι μία ερωτική επιστολή στους δημοσιογράφους μιας φανταστικής γαλλικής πόλης του 20ου αιώνα.

Οι κορυφαίοι ηθοποιοί των καιρών μας σε μία οθόνη. Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Wes Anderson

Εραστής των φανταστικών τόπων που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από όνειρο, λάτρης των απαλών χρωμάτων αλλά και του μαύροασπρου κάδρου, ένας σκηνοθέτης που αγαπάει με πάθος τις ιστορίες που αντλούν την έμπνευση τους από κάτι βαθιά αληθινό, ο γεμάτος αναφορές Wes Andreson επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την νέα, πολυαναμενόμενη ταινία «The French Dispatch» (ο πλήρης τίτλος είναι «The French Dispatch of the Liberty, Kansas Evening Sun»).

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του σκηνοθέτη το να εξηγήσει τι ακριβώς πραγματεύεται το νέο του φιλμ είναι αρκετά δύσκολο: «Αφορά έναν Αμερικάνο δημοσιογράφο με βάση τη Γαλλία που φτιάχνει ένα περιοδικό. Είναι περισσότερο ένα πορτρέτο αυτού του δημοσιογράφου που προσπαθεί να γράψει αυτό που θέλει να γράψει. Δεν είναι μια ταινία για την ελευθερία του Τύπου. Αλλά όταν μιλάς για ρεπόρτερ μιλάς αναπόφευκτα και για όσα συμβαίνουν στον κόσμο».

Οι κορυφαίοι ηθοποιοί των καιρών μας σε μία οθόνη. Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Wes Anderson
Ένας σκηνοθέτης που αγαπάει με πάθος τις ιστορίες που αντλούν την έμπνευση τους από κάτι βαθιά αληθινό, ο γεμάτος αναφορές Wes Andreson επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την νέα, πολυαναμενόμενη ταινία «The French Dispatch».

Η ταινία, όμως, έχει συγκεντρώσει πριν καλά-καλά την κυκλοφορία της πάρα πολλά θετικά σχόλια καθώς περιλαμβάνει ένα απίστευτο all star cast, στο οποίο συμμετέχουν μερικοί από τους πλέον συζητημένους και σημαντικοί ηθοποιοί των καιρών μας. Οι Μπενίσιο Ντελ Τόρο, η Τίλντα Σουίντον, ο Άντριεν Μπρόντι, ο Τιμοτέ Σαλαμέ, ο Όουεν Γουίλσον, η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, ο Λία Σεϊντού, η Ελίζαμπεθ Μος και ο Ουίλιαμ Νταφόε είναι μόνο μερικοι από τους σούπερ σταρ του Χόλιγουντ που έχουν τον δικό τους ρόλο σε αυτό το σπονδηλωτό σενάριο που αποτελείται από 3 ξεχωριστές ιστορίες.

Η ταινία περιλαμβάνει ένα απίστευτο all star cast, στο οποίο συμμετέχουν μερικοί από τους πλέον συζητημένους και σημαντικοί ηθοποιοί των καιρών μας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Wes Anderson σκέφτηκε την ιστορία βασισμένος στην περίπτωση του περιοδικού The New Yorker, ενώ οι Roman Coppola, Jason Schwartzman, και Hugo Guinness επινόησαν αρκετούς από τους χαρακτήρες και τα γεγονότα της πλοκής αν και η ταινία βασίζεται σε αληθινά άρθρα του θρυλικού περιοδικού.

Η ιστορία της ταινίας είναι ελεύθερα βασισμένη στην περίπτωση του περιοδικού The New Yorker.

Δείτε το τρέιλερ.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

09 Ιουν 2024

Ζωρζ Σαρή: "Aπό την ώρα που άρχισα να γράφω για παιδιά συνέχισα να είμαι νέα"

Η σπουδαία συγγραφέας Ζωρζ Σαρή γεννήθηκε από Γαλλίδα μητέρα και πέθανε πέθανε σαν σήμερα, εκπληρώνοντας μια τελευταία επιθυμία της: Να "την πάρει ο Θεός" πριν από την αγαπημένη της φίλη Άλκη Ζέη.

09 Ιουν 2024

Μιμή Ντενίση - Νίκος Γαλανός σε ένα σπάνιο ρετρό κλικ

Από την τηλεοπτική σειρά "Το ταξίδι" το 1977.

Περισσότερα από

Stories

08 Ιουν 2024

"Με πήρε τηλέφωνο μία Λάσκαρη. Ξέρεις ποια είναι;"

Ο Ανδρέας Βουτσινάς μεγαλούργησε στο εξωτερικό και υπήρξε δάσκαλος της Μέριλιν Μονρόε, του Μάρλον Μπράντο και του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, πέθανε σαν σήμερα.

08 Ιουν 2024
07 Ιουν 2024

Κάτια Δανδουλάκη, Μιμή Ντενίση, Ξένια Καλογεροπούλου, Τζένη Καρέζη...σε μια επική κοινή φωτογράφιση

Ξένια Καλογεροπούλου, Τζένη Καρέζη, Μαργαρίτα Παπανδρέου, Κάτια Δανδουλάκη, Καλλιόπη Μπουρδάρα και Μιμή Ντενίση, είναι όλες τους υπέροχες.

07 Ιουν 2024

Λίαμ Νίσον: Όταν βρήκε την σύζυγό του "κλινικά νεκρή".

Έχει προταθεί για Όσκαρ, για το βραβείο της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και για Χρυσή Σφαίρα. Αλλά η ζωή του ηθοποιού που σήμερα κλείνει τα 72 δεν υπήρξε πολύ γενναιόδωρη μαζί του.

07 Ιουν 2024

Φρανζουάζ Ζιλό: H μούσα του Πικάσο, ήταν και η μόνη γυναίκα που τον εγκατέλειψε

"Νομίζεις ότι ο κόσμος θα ενδιαφεθεί για εσένα; Δεν θα ενδιαφερθούν ποτέ πραγματικά για εσένα. Θα είναι μόνο περιέργοι για εσένα επειδή άγγιξες τη δική μου ζωή" της είχε πει ο Πικάσο όταν τον εγκατέλειψε. .

07 Ιουν 2024

Ντίνο Ρίζι: Ο πατέρας της κωμωδίας αλά ιταλικά

Ο μεγάλος σκηνοθέτης που έκανε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο να αγαπήσουν την Ιταλία και την "ντόλτσε βίτα", έφυγε σαν σήμερα

06 Ιουν 2024

Ποιος είναι ο Έλληνας που έγινε εξώφυλλο στη Vogue στα 17 του και ερωτεύτηκε η Ούρσουλα Άντρες;

Τον ερωτεύτηκε η Ούρσουλα Άντρες. Διατηρούσε σχέση με τη Στεφανί του Μονακό. Έμεινε στον δρόμο. Έκανε χρόνια χρήση ναρκωτικών ουσιών. Έπασχε από διπολική διαταραχή και έπαθε κατάθλιψη.

06 Ιουν 2024
06 Ιουν 2024

"Ένας από τους δύο πρέπει να μείνει ερωτευμένος". Κάποτε η Κική Δημουλά έδωσε τον ορισμό του έρωτα

Η κορυφαία Ελληνίδα ποιήτρια που είχε υμνήσει τον έρωτα και την αγάπη όσο λίγοι, γεννήθηκε σαν σήμερα.