ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ζάχος Χατζηφωτίου: "Όταν παντρεύτηκα την Καρέζη, η Αλίκη έλεγε "θα της τον φάω"

"Εγώ στην πραγματικότητα δεν ήθελα σχέσεις με Ελληνίδες ηθοποιούς".

Υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς και περιζήτητους άντρες της εποχής του. Ο Ζάχος Χατζηφωτίου ο οποίος και απεβίωσε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2022, παντρεύτηκε πέντε φορές, ενώ από τη ζωή του έχουν περάσει πολλές διάσημες γυναίκες, γαλαζοαίματες και λαμπερές σταρ. Ανάμεσα του και η Τζένη Καρέζη με την οποία παντρεύτηκε το 1962 μετά από μόλις 4 μήνες σχέσεις.

Σε συνέντευξη του ο γνωστός δημοσιογράφος είχε σχολιάσει και τον γάμο του με την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό αποκαλύπτοντας μία πολύ πικάντικη, άγνωστη λεπτομέρεια.

Συγκεκριμένα, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τις πολυάριθμες σχέσεις και τον γάμο του με την Καρέζη εκείνος απάντησε:

"Δεν ήθελα καθόλου να παντρευτώ την Τζένη Καρέζη, γιατί δεν ήθελα να έχω "σχέση" με τις Ελληνίδες ηθοποιούς. Ούτε με αυτήν ούτε με την άλλη (σ.σ. Αλίκη Βουγιουκλάκη). Μόλις παντρεύτηκα την Καρέζη, έλεγε "θα της τον φάω, θα της τον φάω". Γυναικείες δουλειές της συμφοράς".

Ένα παλαιότερο βίντεο από μία κοινή συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στον Ζάχο Χατζηφωτίου:

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου αποκάλυψε ακόμη ότι αυτή την περίοδο, λόγω κορωνοϊού, είναι αυτοπεριορισμένος. "Δεν πολυβγαίνω", τόνισε. Σε ερώτηση για το αν βλέπει τηλεόραση, ήταν ξεκάθαρος: "Δεν μου αρέσει τίποτα. Η τηλεόραση κάνει προσπάθειες για να ανακάμψει, αλλά δεν έχει τα μέσα". Με χιούμορ απάντησε και για την Μαρία Κίτσου. Δηλώνοντας ότι δεν βλέπει Αγριες Μέλισσες και αναρωτώμενος για το ποιοι παίζουν στη σειρά, ο Ζάχος Χατζηφωτίου απάντησε γελώντας: "Δεν την γνωρίζω την μαντάμ (σσ την Μαρία Κίτσου). Αυτές είναι καινούργιες. Εγώ έζησα 100 χρόνια πριν και ξέρω τις λίγο πιο παλιές".

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

06 Μαϊ 2024

Πού έκαναν Ανάσταση οι μεγάλοι αστέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου;

Σπάνιο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του 70 από το αρχείο της ΕΡΤ.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που απέδειξε πως μπορείς να είσαι σέξι μέσα σε κουστούμι

Όταν η Μάρλεν Ντίτριχ ανέτρεψε μέσα σε μία στιγμή όλα όσα ξέραμε για τη μόδα.

Περισσότερα από

Stories

05 Μαϊ 2024

Η Άννα Παναγιωτοπούλου της ιστορικής Λιλιπούπολης των παιδικών μας χρόνων

Λίγοι γνωρίζουν την συνεργασία της Άννα Παναγιωτοπούλου με την ιστορική Λιλιπούπολη, το βαθύτατα δημοκρατικό, (αν και παιδικό) έργο, του Μάνου Χατζιδάκι στο Γ' Πρόγραμμα.

05 Μαϊ 2024

35 χρόνια πριν: Μαρινέλλα - Σταμάτης Φασουλής φίλοι για πάντα

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν μια μακροχρόνια φιλία και εδώ τους παρακολουθούμε σε έναν διαφορετικό διάλογο

05 Μαϊ 2024

Η μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα

Η Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα το μακρινό 1992.

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"