ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα Lild αναδημοσίευσαν τη διαφήμιση της AB Βασιλόπουλος με τον μακιγιαρισμένο μπαμπά

 «Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί».

Τα Lild αναδημοσίευσαν τη διαφήμιση της AB Βασιλόπουλος με τον μακιγιαρισμένο μπαμπά

Σε μια πρωτόγνωρη κίνηση, τα Lild αναδημοσίευσαν τη διαφήμιση της AB Βασιλόπουλος με θέμα τη Γιορτή του Πατέρα, μεταφέροντας ένα ισχυρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

«Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί». Με αυτό το λιτό, αλλά δυνατό μήνυμα, τα Lidl δείχνουν εμπράκτως της στήριξή τους και αναδημοσίευσαν στα social media την ανάρτηση της «ΑΒ Βασιλόπουλος» για τη Γιορτή του Πατέρα. Ο λόγος για την ανάρτηση της «ΑΒ Βασιλόπουλος» που συγκίνησε και συγκέντρωσε χιλιάδες likes, αλλά και κάποιες επιθετικές αντιδράσεις.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ένα κοριτσάκι χαρίζει την πιο γλυκιά αγκαλιά και ένα φιλί στον πατέρα της, που είναι βαμμένος και φορά τσιμπιδάκια στα μαλλιά, παίζοντας μαζί της. «Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμη περισσότερα. Χρόνια Πολλά», ανέφερε η ανάρτηση που έκανε την Κυριακή η «ΑΒ Βασιλόπουλος» και την οποία αναδημοσίευσε σήμερα η Lidl Ελλάς.

Παρά το τρυφερό μήνυμα, κάποιοι αντέδρασαν. Ανάμεσά τους ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας, που επιτέθηκε στην εταιρεία, χαρακτηρίζοντας «χυδαία και απαξιωτική» την ανάρτηση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Η τοποθέτηση του πρώην ποδοσφαιριστή προκάλεσε αρνητικές, κατά κύριο λόγο, αντιδράσεις, ενώ ίσως μία από τις καλύτερες απαντήσεις ήρθε από τον Νεοπτόλεμο Δημουλά, πατέρα του χορευτή Στέφανου Δημουλά.

«Αγαπητέ κ. Τσιάρτα, με αφορμή την οργή που σας προκάλεσε μία διαφήμιση των σούπερ μάρκετ ΑΒ για την παγκόσμια ημέρα του πατέρα, θα ήθελα να σας αφιερώσω την φωτογραφία με τον γιο μου Στέφανο, όπως δημοσιεύθηκε στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου ΛΟΑΤΚΙ περιοδικού της Μεγάλης Βρετανίας, το Attitude Magazine, για τη στήριξη του Pride κινήματος 2019», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δημουλάς, σε ανάρτηση που έκανε απευθυνόμενος στον κ. Τσιάρτα.

«Όπως λέει και ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ, ένα εξώφυλλο, το οποίο βρίσκεται κορνιζαρισμένο σε πολλούς τοίχους στο σπίτι μας και το οποίο γκρέμισε πολλούς περισσότερους τοίχους ανασφάλειας μέσα του.

ΥΓ.: Εγώ, σε αντίθεση μ'εσάς, από δω και στο εξής, θα κάνω τα ψώνια μου μόνο στη συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΥΓ.: Σας διαβεβαιώ πως ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ δεν αισθάνεται λιγότερο άντρας από εσάς.

ΥΓ.: Αν και φαίνεστε ανεπίδεκτος μαθήσεως, σας διαβεβαιώ, επίσης, πως η σεξουαλική προτίμηση δεν είναι ανωμαλία», έγραψε ακόμη ο πατέρας του Στέφανου Δημουλά.

Πηγή: businessnews.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

Περισσότερα από

Stories

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"

04 Μαϊ 2024

"Την εσπέραν του Μεγάλου Σαββάτου του έτους 1889 περί ώραν ενάτην..."

Πάσχα Ρωμέικο. Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

04 Μαϊ 2024

"Δεν ένιωσα ποτέ icon. Απλά πάντα έκανα τη δουλειά μου": Η μοναδική φινέτσα της Όντρεϊ Χέπμπορν

Με συµµετοχή στην Αντίσταση στο Β’ Παγκόσµιο Πόλεµο και πρέσβειρα της UNICEF, η πορσελάνινη ηθοποιός υπήρξε πολλά περισσότερα από µια θρυλική φιγούρα σε ένα LBD.

03 Μαϊ 2024

"Μα βγαίνοντας από την εκκλησιά ο Επιτάφιος τράβηξε πρώτα πλάγια, χώθηκε μέσα στις γειτονιές"

Σεφέρης, Ελύτης, Καζαντζάκης: Θρησκευόμενοι ή μη, παλαιότεροι και πλέον σύγχρονοι, οι λογοτέχνες συγκλονίζονται από το Θείο Δράμα και την "της φύσεως άνοιξη".

03 Μαϊ 2024

Ο Θανάσης Βέγγος με την οικογένειά του μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό κλικ

Ο ηθοποιός της καρδιάς μας έφυγε στις 3 Μαΐου του 2011. Ο φακός τον απαθανατίζει σε μία όμορφη οικογενειακή στιγμή.

03 Μαϊ 2024

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς;

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και η πιο εμβληματική σειρά του Πάσχα επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες.