ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

TheTOC Merrython: Το όραμα που έγινε θεσμός κλείνει τα 5

Save the Date: Κυριακή 9 Δεκεμβρίου το επετειακό TheTOC Merrython 2018, θα είναι πιο μεγάλο και πιο κεφάτο από ποτέ.

TheTOC Merrython: Το όραμα που έγινε θεσμός κλείνει τα 5

Το TheTOC Merrython γίνεται φέτος 5 ετών και περιμένει τους χιλιάδες φίλους του να συγκεντρωθούν για μία ακόμα φορά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και να τρέξουν όχι μόνο για να νιώσουν ευεξία αλλά και για να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους.

Οι εγγραφές για το TheTOC Merrython 2018 άνοιξαν

Αυτό άλλωστε ήταν και το όραμα της Έλλης Στάη, όταν, το 2014, μαζί με τα πρώτα βήματα του ειδησεογραφικού site TheTOC.gr, διοργάνωσε και το πρώτο TheTOC Merrython.

TheTOC Merrython: Το όραμα που έγινε θεσμός κλείνει τα 5
Όλα ξεκίνησαν το 2014! Με ένα όραμα και διπλό σκοπό. Άθληση και προσφορά!
Το 2015 είχε έντονο χρώμα και πολύ κέφι! Τόσο στα μπλουζάκια του όσο και στις συμμετοχές

Πέντε χρόνια αργότερα, το TheTOC Merrython με τους αγώνες δρόμου των 5 και 10 χιλιομέτρων, αποτελεί αθηναϊκό δρομικό θεσμό αλλά και θεσμό προσφοράς, συνδιοργανώνεται με την Δήμο Αθηναίων και συνεχίζει σταθερά να υποστηρίζει το ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων), που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια με επιτυχία τα προβλήματα στέγασης, σίτισης, υγείας και επανένταξης των αστέγων, καθώς και τους πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Τα μετάλλια του TheTOC Merrython 2016
To 2017 οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από ποτέ. Φέτος στοχεύουμε ψηλότερα!

Στα χρόνια που πέρασαν, με την βοήθεια των χιλιάδων φίλων-δρομέων, το TheTOC Merrython, έχει παραδώσει τόνους τροφίμων στη δομή αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων και τον Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη για την στήριξη των συνανθρώπων μας.

Η παράδοση των εσόδων από τις συμμετοχές του TheTOC Merrython στον ΚΥΑΔΑ

Αυτή τη μοναδική εμπειρία ευεξίας και προσφοράς του TheTOC Merrython, έζησαν αυτά τα χρόνια περισσότεροι από 8000 πολίτες. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς, οικογένειες, παιδιά, ακόμα και βρέφη σε καρότσια, που διένυσαν την απαλλαγμένη από αυτοκίνητα διαδρομή του αγώνα στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, αποκομίζοντας μαγικές γιορτινές εικόνες και συνδυάζοντας άθληση και αλληλεγγύη.

Μαζί, προσφέρουμε περισσότερο!

Μαζί τους, στάθηκαν δίπλα στον αγώνα και οι μεγάλοι χορηγοί και υποστηρικτές που χωρίς αυτούς, η πραγματοποίηση του TheTOC Merrython δεν θα ήταν εφικτή. Επιχειρήσεις που έχουν την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, στο DNA τους και στήριξαν τον θεσμό του αγώνα από τα πρώτα του βήματα.

2016: Το TheTOC Merython "ξεναγεί" τους συμμετέχοντες στην ομορφότερη διαδρομή της πρωτεύουσας

Φέτος, 5η χρονιά του TheTOC Merrython, ο στόχος είναι η συμμετοχή να είναι μεγαλύτερη από ποτέ και η προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη, το ίδιο.

Στο TheTOC Merrython μετράει η νίκη αλλά και η συμμετοχή.

Φέτος, στις 9 Δεκεμβρίου 2018, σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε τα 5 χρόνια του TheTOC Merrython με ξεχωριστά events και να τρέξουμε μαζί στην πιο όμορφη δρομική διαδρομή που έχει σχεδιαστεί!

Σας περιμένουμε στις 9 Δεκεμβρίου!

Οι εγγραφές άνοιξαν.

Read Next

03 Μαϊ 2024

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς;

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και η πιο εμβληματική σειρά του Πάσχα επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες.

03 Μαϊ 2024

Φαμπερζέ: Η ιστορία των πολυτιμότερων αυγών του κόσμου και όσα δεν ξέρεις για αυτά

Το πρώτο αυγό ("η Κότα") το παρήγγειλε το 1885 ο τσάρος Αλέξανδρος Γ', θέλοντας να το κάνει ως δώρο έκπληξη για το Πάσχα στη σύζυγό του Μαρία Φιόντοροβνα.

Περισσότερα από

Stories

03 Μαϊ 2024

Αυτοκτόνησαν και οι τρεις μεγάλοι έρωτες της ζωής της: Η τραγική ιστορία της ντίβας Δαλιδά

Στις 3 Μαΐου 1987, η Δαλιδά βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Παρίσι, έχοντας πάρει ισχυρή δόση βαρβιτουρικών. "Η ζωή μου έγινε ανυπόφορη, συγχωρήστε με".

03 Μαϊ 2024

Μαρίκα Κοτοπούλη - Ίωνας Δραγούμης. Ένας δύσκολος έρωτας σαν αρχαία τραγωδία

Αυτό είναι το χρονικό μίας από τις πιο παθιασμένες και δύσκολες ιστορίες αγάπης στην Ελλάδα με πρωταγωνίστρια την σπουδαία ηθοποιού που γεννήθηκε σαν σήμερα.

02 Μαϊ 2024

"Δεν μπορούσα να του αρνηθώ, ήταν Θεός, ένας Νουρέγιεφ, ένα ελάφι που χόρευε"

Η έντονη σχέση της Μαρίας Ιωαννίδου και του Βαγγέλη Σειληνού, όταν ήταν πολύ νέοι. Τους χώριζαν πολλά αλλά τους ένωνε η αγάπη για τον χορό.

02 Μαϊ 2024

Ποια ήταν στα αλήθεια η τρομακτική και γοητευτική Δούκισσα της Πλακεντίας;

Η Σοφία Λεμπρέν κράτησε ταριχευμένη την κόρη της στο υπόγειο του σπιτιού της και αποτελεί ακόμα και σήμερα να μυστήριο που πλανάται στον αέρα της Αθήνας.

02 Μαϊ 2024

Ταμάρα ντε Λεμπίτσκα: Η φιλήδονη, δύσκολη και ταλαντούχα καλλιτέχνις του μεσοπολέμου που άλλαξε την τέχνη

Εκθέσεις, ένα μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και τιμές-ρεκόρ σε δημοπρασίες φέρνουν στο προσκήνιο μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη καλλιτεχνική επιρροή στις αρχές του 20ού αιώνα.

01 Μαϊ 2024

37 χρόνια πριν: Όταν η Δήμητρα Γαλάνη πόζαρε για αντρικό περιοδικό - Η τολμηρή φωτογράφιση

Το μακρινό 1987 η Δήμητρα Γαλάνη είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του μηνιαίου αντρικού περιοδικού Playboy.

01 Μαϊ 2024

Οριάνα Φαλάτσι-Αλέκος Παναγούλης: Εκείνη έβλεπε μπροστά της έναν ήρωα. Εκείνος μια δυναμική και ασυμβίβαστη γυναίκα

Ένας έρωτας-δυναμίτης ένωσε την ασυμβίβαστη δημοσιογράφο και τον ήρωα της αντίστασης. Εκείνος την Πρωτομαγιά του 1976 βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εκείνη δεν τον ξεπέρασε ποτέ.

01 Μαϊ 2024

Γιάννης Ρίτσος: "Γιέ μου, σπλάχνο των σπλάχνων μου, καρδούλα της καρδιάς μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τον Επιτάφιο του Γιάννη Ρίτσου. Ένα από τα πιο γνωστά έργα του ποιητή που γεννήθηκε σαν σήμερα.

29 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.