ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το παρακάνανε με φωτισμό και μακιγιάζ; Η Καμάλα Χάρις υπερβολικά «άσπρη» στην αμερικανική Vogue

Έντονες αντιδράσεις στις ΗΠΑ καθώς η νέα αντιπρόεδρος της χώρας ποζάρει για το εξώφυλλο του μεγάλου περιοδικού, αλλά κάτι μοιάζει λιγάκι αλλόκοτο στην εμφάνιση της.

Το παρακάνανε με φωτισμό και μακιγιάζ; Η Καμάλα Χάρις υπερβολικά «άσπρη» στην αμερικανική Vogue

Με την Αμερική να βρίσκεται σε αναβρασμό μετά από τα πρόσφατα, απερίγραπτα γεγονότα στο Καπιτώλιο η ημέρα διαδοχής του Ντόναλντ Τραμπ από τον Τζο Μπάιντεν πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και πλεον μία τεράστια πλειοψηφία στη χώρα δε βλέπει την ώρα να αλλάξει ο Πρόεδρος που κάθεται πίσω από το οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

Μαζί με τον λαοφιλή Μπάιντεν καθήκοντα θα αναλάβει και η νέα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις, μία εκπληκτική, δυναμική γυναίκα, η οποία αναμένεται να σημαδέψει με την παρουσία της τις εξελίξεις στη διεθνή πολιτική σκηνή.

Έχοντας όλα τα παραπάνω κατά νου η αμερικανική Vogue φωτογράφισε τη χαρισματική Χάρις για το νέο της τεύχος, μόνο που τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καλά για την Γουίντορ και την ομάδα της οι οποίοι έχουν δεχθεί σφοδρή κριτική από τον κόσμο για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ στο εξώφυλλο του περιοδικού. Σε αυτό βλέπουμε την Χάρις αρκετά αλλαγμένη, αφού το δέρμα της μοιάζει πολύ πιο «άσπρο» απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ίδιο το περιοδικό πραγματοποίησε μία ανάρτηση στο Twitter με τις δύο φωτογραφίες της Καμάλα Χάρις στο εξώφυλλό του. Στην πρώτη, η αντιπρόεδρος ποζάρει μπροστά σε μια γυαλιστερή ροζ μεταξωτή κουρτίνα, με μαύρο κοστούμι και τα διάσημα sneakers της, η οποία όμως προκάλεσε την οργή των επικριτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με έναν χρήστη να γράφει χαρακτηριστικά «το ξεπλυμένος χάος του εξωφύλλου».


«Η Καμάλα Χάρις είναι τόσο ανοιχτόχρωμη όπως όλες οι έγχρωμες γυναίκες αλλά η Vogue τα σκ@@@ με τον φωτισμό» έγραψε κάποιος.

Την ίδια στιγμή δεν είναι καθόλοι λίγοι εκείνοι που τα έχουν βάλει απευθείας με τη Γουίντορ για το κακό αποτέλεσμα του εξωφύλλου: «Τι χάος» έγραψε ο συντάκτης των New York Times Γουατζαχάτ Άλι. «Η Άννα Γουίντουρ δεν πρέπει πραγματικά να έχει φίλους και συναδέρφους, μαύρους. Θα τραβήξω δωρεάν φωτογραφίες της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις χρησιμοποιώντας το κινητό μου και είμαι 100% σίγουρός ότι θα είναι καλύτερες από το εξώφυλλο της Vogue».

Εκπρόσωπος της Vogue, ωστόσο, αρνήθηκε πάντως στην New York Post ότι έχει ασπρίσει το δέρμα της Καμάλα Χάρις για την φωτογράφηση αλλά η διαβεβαίωση δεν φαίνεται να έγινε δεκτή. «Η ίδια η φωτογραφία δεν είναι τόσο χάλια. Απλά απέχει πολύ από τα πρότυπα της Vogue. Δεν την σκέφτηκαν καθόλου. Όπως όταν τελειώνεις τις ασκήσεις για το σπίτι την ημέρα, λίγο πριν τον καθορισμένο χρόνο παράδοσης» τουίταρε η ακτιβίστρια LGBTQ Σάρλοτ Κλάιμερ.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

Read Next

06 Μαϊ 2024

Σπάνια ασθένεια: Το 9χρονο παιδί που δε νιώθει πόνο

Και παρόλο που η κατάσταση του μπορεί να ακούγεται σαν υπερδύναμη, στην πραγματικότητα, η πάθηση αυτή κάνει το αγόρι πιο ευάλωτο σε τραύματα.

06 Μαϊ 2024

"Πέρα από τη σαρκική επιθυμία": Ρίτα Χέιγουορθ και Όρσον Γουέλς, μια σχέση αχαλίνωτου πάθους και μίσους

Το "παιδί θαύμα" ήταν ύποπτος για την άγρια δολοφονία της ηθοποιού Μαύρης Ντάλιας. Λάτρευε τις γυναίκες και το φαγητό.

Περισσότερα από

Stories

06 Μαϊ 2024

Πού έκαναν Ανάσταση οι μεγάλοι αστέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου;

Σπάνιο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του 70 από το αρχείο της ΕΡΤ.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που απέδειξε πως μπορείς να είσαι σέξι μέσα σε κουστούμι

Όταν η Μάρλεν Ντίτριχ ανέτρεψε μέσα σε μία στιγμή όλα όσα ξέραμε για τη μόδα.

05 Μαϊ 2024

Η Άννα Παναγιωτοπούλου της ιστορικής Λιλιπούπολης των παιδικών μας χρόνων

Λίγοι γνωρίζουν την συνεργασία της Άννα Παναγιωτοπούλου με την ιστορική Λιλιπούπολη, το βαθύτατα δημοκρατικό, (αν και παιδικό) έργο, του Μάνου Χατζιδάκι στο Γ' Πρόγραμμα.

05 Μαϊ 2024

35 χρόνια πριν: Μαρινέλλα - Σταμάτης Φασουλής φίλοι για πάντα

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν μια μακροχρόνια φιλία και εδώ τους παρακολουθούμε σε έναν διαφορετικό διάλογο

05 Μαϊ 2024

Η μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα

Η Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα το μακρινό 1992.

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.