ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H βασίλισσα της τηλεόρασης τρέμει την αληθινή. Γιατί η Ολίβια Κόλμαν φοβάται όσο τίποτα την Ελισάβετ

Η πρωταγωνίστρια του The Crown εξήγησε τι φοβάται ότι μπορεί να της συμβεί σε σχέση με τη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας.

H βασίλισσα της τηλεόρασης τρέμει την αληθινή. Γιατί η Ολίβια Κόλμαν φοβάται όσο τίποτα την Ελισάβετ

Οι φανατικοί της πετυχημένης σειράς του Netflix «Τhe Crown» είχαν πανηγυρίσει όταν το όνομα της φανταστικής Ολίβια Κόλμαν ανακοινώθηκε για τον ρόλο της πιο διάσημης βασίλισσας του κόσμου. Της Ελισάβετ Β'. H Kόλμαν, που διαδέχτηκε την επίσης εξαιρετική Κλερ Φόι στον ρόλο της Ελίζαμπεθ της δεύτερης στην τρίτη σεζόν της σειράς πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στην μικρή οθόνη για τη συνέχεια της ιστορίας. Αυτή τη φορά θα δούμε την βασίλισσα σε μία πιο ώριμη φάση της ζωής της, την γνωριμία του Καρόλου με τη Νταϊάνα και τα πολιτικά γεγονότα της δεκαετίας του '80.

Λίγο πριν την προβολή της νέας σεζόν μέσα από την ιντερνετική συχνότητα του Netflix η Κόλμαν αποκάλυψε ότι μπορεί οι περισσότεροι να αποθεώνουν την ερμηνεία της στον απαιτητικό ρόλο της Ελισάβετ, ωστόσο, η ίδια τρέμει στην κυριολεξία για το τι μπορεί να σκέφτεται η ίδια η βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εφημερίδα Daily Mirror η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι φοβάται πως η βασίλισσα Ελισάβετ «θα αλλάζει κανάλι» όταν βλέπει το The Crown. Και συνέχισε λέγοντας πως «Ίσως να πιστεύει ότι η ερμηνεία μου είναι εντελώς λανθασμένη».

Μπορεί λοιπόν η Ολίβια Κόλμαν να είναι η βασίλισσα της τηλεόρασης, όμως, φοβάται ότι η πραγματική μονάρχης δεν θα την εγκρίνει.

Η Κόλμαν, η οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ξανά ως Βασίλισσα Ελισάβετ στην τέταρτη σεζόν του The Crown, χαρακτηρίζει μάλιστα τη συγκεκριμένη εμπειρία ως τρομακτική.

«Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πίεση όταν παίζεις κάποιον που ζει ακόμα και έχεις τον φόβο ότι ίσως σε παρακολουθεί και ίσως να μην του αρέσεις», δήλωσε η Κόλμαν. «Σκέφτεσαι: Θεέ μου, τι θα γίνει αν η Βασίλισσα Ελισάβετ Β 'παρακολουθήσει τη σειρά και με δει; Ίσως πιστέψει ότι η ερμηνεία μου είναι εντελώς λανθασμένη. Θα αλλάξει κανάλι».

Παραμένει άγνωστο το αν η Βασίλισσα, 94 ετών, έχει παρακολουθήσει ποτέ τη σειρά του Netflix, ενώ πρέπει να πούμε όταν ένας δημοσιογράφος τόλμησε να ρωτήσει τον σύζυγό της, Φίλιππο, αν παρακολουθεί τη σειρά πήρε την ψυχρή απάντηση: «Δεν μπορώ να ακούω ανοησίες».

«Το καλό με τον ρόλο της Βασίλισσας Άννας ήταν ότι κανείς δεν μπορεί να μου πει ότι δεν ακουγόταν έτσι, αλλά για τη βασίλισσα Ελισάβετ μπόρεί να μου το πουν κάποιοι και αυτό είναι λίγο ενοχλητικό».

Και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ πιο δύσκολο να ενσαρκώνεις ρόλους ανθρώπων για τους οποίους ο καθένας έχει ένα όραμα, μια εικόνα τις δικές του ιδέες» είπε ακόμα.

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να ενταχθεί στο καστ της σειράς εκ των υστέρων, αφού είχε κάνει μεγάλη επιτυχία:

«Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε μια σειρά που έχει ξεκινήσει ήδη και έχει μεγάλη επιτυχία, αλλά ήμουν τόσο μεγάλη φαν του Crown που δεν το σκέφτηκα καν».

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

Read Next

22 Σεπ 2024

Art Athina 2024: Με έμφαση στο design, την οικολογία, τη βιωσιμότητα και τη συμπερίληψη

Συνεπής στο ετήσιο ραντεβού της με το φιλότεχνο κοινό της πόλης, η Art Athina, άνοιξε τις πύλες της στο ιστορικό μέγαρο του Ζαππείου.Από τις 19–23 Σεπτεμβρίου.

22 Σεπ 2024
Περισσότερα από

News

22 Σεπ 2024

Έρικ Ρόμπερτς: Η δημόσια συγγνώμη στην Τζούλια Ρόμπερτς

"Ελπίζω ότι η Τζούλια θα δεχτεί αυτή τη δημόσια συγγνώμη. Ήταν ανόητο που το είπα", δηλώνει ο 68χρονος ηθοποιός.

22 Σεπ 2024

Ντένης Ηλιάδης και Εβελίνα Παπούλια μιλούν για το αγωνιώδες θρίλερ "Buzzheart"

Μια συνέντευξη με τους συντελεστές της ταινίας που θέλει τη διάσημη ηθοποιό να υποδύεται μια καταπιεστική μητέρα η οποία φτάνει στα άκρα για να προστατέψει την κόρη της

22 Σεπ 2024

David Suchet: Ο εμβληματικός "Ηρακλής Πουαρό" επιστρέφει με νέες περιπέτειες

Ο εμβληματικός ήρωας που από το 1989 έως το 2013 έγραψε τη δική του τηλεοπτική ιστορία στη σειρά "Οι περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό", επιστρέφει στη νέα σειρά "Ταξίδια με την Αγκάθα".

22 Σεπ 2024

Φαίη Σκορδά: Η συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της όταν έχασε τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια του "Buongiorno" μοιράστηκε τις βαθύτερες σκέψεις της για τις δυσκολίες που έχει βιώσει, κυρίως με αφορμή την απώλεια του πατέρα της.

22 Σεπ 2024
22 Σεπ 2024

Φθινοπωρινή Ισημερία- Θα αρχίζει να νυχτώνει νωρίτερα

Κατά τη διάρκεια της ισημερίας, η ημέρα και η νύχτα έχουν σχεδόν ίση διάρκεια.

21 Σεπ 2024

Αντζελίνα Τζολί: Έκανε ασορτί τατουάζ με την κόρη της Βίβιεν και υπάρχει λόγος γι' αυτό

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για το τατουάζ που μοιράζεται με την κόρη της.

21 Σεπ 2024

Τζον Κένεντι Τζούνιορ -Κάρολιν Μπεσέτ: Ο πιο λαμπερός και τραγικός έρωτας της Αμερικής γίνεται τηλεοπτική σειρά

30 χρόνια πριν, ο πιο περιζήτητος εργένης της Αμερικής Τζον Κένεντι Τζούνιορ και η Κάρολιν Μπεσέτ ξεκινούσαν ένα ειδύλλιο που όμως θα είχε μια τραγική κατάληξη.