ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι τσάντες παραλίας και οι βαλίτσες που θα σου εξασφαλίσουν τις πιο stylish διακοπές

Η Δώρα Κατσικογιάννη ξεχώρισε και σου προτείνει τα πιο κομψά αξεσουάρ παραλίας και είδη ταξιδιού από τη συλλογή Carpisa.

τσαντα

Με την έναρξη του καλοκαιριού, η σκέψη μας αρχίζει να συντονίζεται αποκλειστικά μ' ένα σκοπό: το πού θα πάμε διακοπές. Τα σχέδια ξεκινούν από νωρίς και μαζί μ' αυτά αναζητούμε και εκείνα τα Σαββατοκύριακα ή τριήμερα που θα μπορέσουμε να οργανώσουμε σύντομες αποδράσεις. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει κάτι για το οποίο επίσης πρέπει να φροντίσουμε: το στιλ μας στην παραλία και το travel look μας. Βασικοί πρωταγωνιστές είτε στο ταξίδι είτε στην παραλία είναι τα αξεσουάρ, δηλαδή οι τσάντες, τα νεσεσέρ και οι βαλίτσες που θα χρειαστούμε για να έχουμε μια εμφάνιση φροντισμένη, κομψή και ενημερωμένη. Ξεκινώντας, επομένως, την αναζήτησή μας, υπάρχει ένας προορισμός που θα μας εξασφαλίσει τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία "τσάντες για τις διακοπές" και "είδη ταξιδιού": η Carpisa.

Για να διευκολύνουμε τις επιλογές σου από τη νέα συλλογή της Carpisa, απευθυνθήκαμε σε μία fashion expert, τη Δώρα Κατσικογιάννη. Ως content creator και influencer, η Δώρα ξεχωρίζει με τα φρέσκα looks που προτείνει και ειδικά για το καλοκαίρι επιλέγει συχνά τη ζωντάνια των χρωμάτων και των μοτίβων για τις εμφανίσεις της, τις οποίες εναλλάσσεις συχνά με μίνιμαλ επιλογές σε λευκό και μαύρο. Για τις εμφανίσεις της στην παραλία, η Δώρα δημιούργησε looks σε ουδέτερους τόνους και τα αναβάθμισε διαλέγοντας shopping bags και backpack από την καλοκαιρινή συλλογή της Carpisa, με πιο έντονα και ποπ χρώματα, όπως το κοραλλί, το λάιμ και το τιρκουάζ. Πρόκειται για φωτεινά χρώματα που χαρίζουν στη συλλογή μια πρόσθετη διάθεση ευθυμίας και δυναμισμού, ιδανική για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν, με αξεσουάρ που δεν περνούν απαρατήρητα. Οι τσάντες, κατασκευασμένες από πρακτικά και ανθεκτικά υλικά, σχεδιάστηκαν για να συνοδεύουν κάθε στιγμή της ημέρας, από την παραλία μέχρι τη βραδινή βόλτα δίπλα στη θάλασσα. Οι τσάντες παραλίας που προτείνει η Carpisa για το καλοκαίρι είναι πραγματικοί θησαυροί για το summer look σας, αφού καταφέρνουν με τα υπέροχα σχέδιά τους να γίνουν πρωταγωνίστριες. Η διάθεση Beach Inspired θυμίζει στην ουσία τις ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές, ανάμεσα στο κύμα της θάλασσας και τις χρυσαφένιες παραλίες.

Εξίσου συναρπαστική ήταν η επιλογή της Δώρας σε βαλίτσα ταξιδιού: η βαλίτσα της σειράς Gotech Green - με το ασορτί beauty case- έρχεται σε μια μοναδική Pistachio απόχρωση, που κάθε πραγματική fashionista θα λατρέψει.

Ας δούμε αναλυτικά τις επιλογές Carpisa που έκανε η Δώρα Κατσικογιάννη:

Η βαλίτσα που θα κάνει μοναδικό το travel look σου

Οι τσάντες παραλίας και οι βαλίτσες που θα σου εξασφαλίσουν τις πιο stylish διακοπές
Βασίλης Μαντάς

Το μεγαλύτερο faux pas που κάνουμε όταν επιλέγουμε τα travel look μας είναι ό,τι παραβλέπουμε τα αξεσουάρ, και κυρίως το τι βαλίτσα θα κρατήσουμε. Από το λάθος μέγεθος και την ελλειπή ασφάλεια μέχρι την ταλαιπωρημένη εμφάνισή της, μια βαλίτσα μπορεί να δείξει εντελώς "ξένη" μ' ένα στιλάτο outfit για ταξίδι. Όμως, ως κομψή fashionista δεν πρέπει να αγνοήσεις ότι η βαλίτσα σου πρέπει να είναι εξίσου "διαμάντι" με την εμφάνισή σου και η Δώρα Κατσικογιάννη σου προτείνει ότι πιο ενημερωμένο και μοντέρνο μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή στην αγορά: τη βαλίτσα καμπίνας με δοκιμασμένης αντοχής αποσπώμενα ροδάκια Carpisa Gotech Green κατασκευασμένη από ultra ανθεκτικό υλικό και 80% ανακυκλωμένα υλικά, που διαθέτει επίσης κλειδαριά ασφαλείας TSA και είναι επεκτάσιμη!

Η νέα χρωματική συλλογή της Gotech+ διατίθεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες:

  • S SPECIAL: Ιδανική για πτήσεις χαμηλού κόστους, χάρη στους αποσπώμενους τροχούς της, που της επιτρέπουν να προσαρμόζεται τέλεια στο μέγεθος του τρόλεϊ καμπίνας. Είναι χωρητικότητας 40L (κλειστή) και επεκτάσιμη 45L

  • M: Χωρητικότητα60L / 67L (ανοικτή επέκταση).

  • L:. Χωρητικότητα: 98L.

βαλιτσα
Βασίλης Μαντάς

Το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρεται σε μία απίθανη ποικιλία χρωμάτων, αλλά η Δώρα διάλεξε την Pistachio, καθώς ως ενημερωμένη content creator της μόδας και της ομορφιάς ξέρει ότι πρόκειται για μία από τις hot αποχρώσεις στις τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Είναι, επίσης, ένα χρώμα που κάνει εντύπωση και ξεχωρίζει. Μαζί με τη βαλίτσα της, κράτησε και το beauty case της σειράς δημιουργώντας του απόλυτο σετ ταξιδιού.

Μία τσάντα για την παραλία και τις βόλτες σου για καφέ

τσαντα
Βασίλης Μαντάς

Συνήθως δεν σκεφτόμαστε ότι μια τσάντα για την παραλία θα μπορούσε να κρατηθεί και στις χαλαρές βόλτες για καφέ ή φαγητό. Αλλά η shopping bag Murano από τη νέα συλλογή Carpisa είναι ακριβώς αυτό: μία τσάντα που θα τη βολευτείς σε διάφορες περιστάσεις. Η Murano τσάντα από faux ψάθα πήρε το όνομά της από τους φημισμένους υαλουργούς της πόλης Μουράνο στη Βενετία με την οποία συνεργάστηκε η Carpisa και ξεχωρίζει για τις πολύχρωμες ρίγες της και τα ζακάρ χερούλια της.

Η Δώρα Κατσικογιάννη ξεχώρισε αμέσως την τσάντα Murano και τη κράτησε για τη βόλτα της για καφέ στην παραλία συνδυάζοντάς τη μ' ένα κομψό crochet φόρεμα και lace-up σανδάλια.

Μία ακόμα εκδοχή της ευέλικτης τσάντας παραλίας

τσαντα
Βασίλης Μαντάς

Εκτός από την τσάντα της σειράς Murano, που μπορείς να κρατήσεις στην παραλία ή στη χαλαρή βόλτα για καφέ, η Carpisa μας συστήνει και τη σειρά Stromboli, η οποία ξεχωρίζει για το ντελικάτο της σχέδιο: είναι κατασκευασμένη από two-tone ριγέ ζακάρ ύφασμα και έρχεται σε αποχρώσεις όπως το κίτρινο, το πράσινο, το καφέ και το natural. Η σειρά Stromboli προσφέρει τσάντες shopping μεγάλου μεγέθους, κατασκευασμένες από οικολογικό ύφασμα και δίχρωμο ριγέ ζακάρ. Οι χειρολαβές με κορδέλα τις κάνουν να φοριούνται άνετα κάτω από το μπράτσο, ενώ το φερμουάρ στο πάνω μέρος εξασφαλίζει πρακτικότητα και προστασία.

H Δώρα επέλεξε να κρατήσει τη shopping bag σε πράσινο χρώμα, η οποίο έβαλε μία πολύ φρέσκια πινελιά στο white look της. Σημείωσε, επίσης, ότι φέτος οι ρίγες είναι πολύ hot στις τάσεις της μόδας.

Ένα backpack για κάθε στιγμή των διακοπών σου

τσαντα
Βασίλης Μαντάς

Τα backpacks είναι ο σωτήρας των ταξιδιών και της καθημερινής μετακίνησης. Είναι ιδανικά για σύντομες αποδράσεις και ολοήμερες εκδρομές στην παραλία. Η Carpisa, λοιπόν, φρόντισε να δημιουργήσει τη πιο κομψή εκδοχή τους για να κρατήσεις στη θάλασσα. Το backpack της σειράς Felicia ξεχωρίζει για τις stylish ρίγες του που έρχονται σε διάφορα χρώματα, αλλά και την πρακτικότητά του αφού διαθέτει αρκετό χώρο για να μεταφέρεις τα απαραίτητα και είναι ελαφρύ, ενώ έχει λουριά πλάτης που προσαρμόζονται στους ώμους.

Η Felicia αποτελεί το σύμβολο της πρακτικότητας και του καλοκαιρινού σχεδιασμού. Πρόκειται για shopping bag μεγάλου μεγέθους και σακίδια πλάτης με λαβές από κορδέλα, ιδανικές για μια μέρα στην παραλία ή στην πόλη. Διατίθενται επίσης τσάντάκια necessaires με δύο χερούλια που μπορούν να φορεθούν ως τσάντες χειρός, καθώς και flat necessaires σε δύο μεγέθη, μεταξύ των οποίων και μία ισοθερμική, ιδανική για να διατηρείς τα προϊόντα σου δροσερά.

τσαντα
Βασίλης Μαντάς

Η Δώρα Κατσικογιάννη διάλεξε το packpack Felicia της Carpisa με πορτοκαλί ρίγες που συνδύασε με το λευκό της μπικίνι και τη crochet παντελόνα, ενώ για μεγαλύτερη πρακτικότητα και καλύτερη οργάνωση, για να διαχωρίσει τα καλλυντικά της και άλλα μικροαντικείμενα, κράτησε μαζί το beauty case και το νεσεσέρ της σειράς.

τσαντακι
Βασίλης Μαντάς

Η tropical πινελιά στα beach look σου

Τα καλοκαίρια η διάθεσή μας είναι πιο ανεβασμένη και παιχνιδιάρικη. Αυτό σημαίνει ότι αναζητάμε συχνά να ενισχύσουμε το στιλ μας με χρώματα, μοτίβα και αξεσουάρ που θα καθρεφτίζουν αυτό το mood και τα έντονα, tropical prints είναι σίγουρα απ' αυτά που θα σε αναδείξουν στη σταρ της παραλίας.

τσαντα
Βασίλης Μαντάς

H Δώρα Κατσικογιάννη εντόπισε και ξεχώρισε την τσάντα παραλίας από τη σειρά New Malindi της Carpisa που διακρίνεται, ασφαλώς, για το trocipal μοτίβο της. Η Δώρα, μάλιστα, γνωρίζοντας τη δύναμη που έχει η tropical πινελιά στο look της επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό που λειτούργησε ως ο καμβάς για τη τσάντα της. Πρέπει, επίσης, να γνωρίζεις ότι η τσάντα New Malindi της Carpisa είναι διάβροχη, κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει εσωτερικές τσέπες που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις καλύτερα τα πράγματά σου.

Για να προσθέσεις μια πινελιά γεμάτη δυναμισμό και χρώμα στο καλοκαίρι σου, η σειρά Kos δημιουργήθηκε με φωτεινές αποχρώσεις όπως το κοραλλί, το λάιμ και το τιρκουάζ. Αυτή η σειρά παρουσιάζει τσάντες για shopping με πρόσθετους ιμάντες ώμου, σακίδια πλάτης με καπάκια και μίνι τσάντες που μπορούν να φορεθούν πάνω από τον ώμο και να χρησιμοποιηθούν ως διασκεδαστικά και λειτουργικά τσαντάκια για smartphone στην παραλία. Τα υλικά πράσινου προσανατολισμού, είναι απαλά κι ελαφριά, με αντίθετη κεντημένη γραφή, ενώ οι πρόσθετοι ρυθμιζόμενοι ιμάντες ώμου εγγυώνται την απόλυτη άνεση.

Ανακαλύψτε τα νέα χρώματα GoTech+ σε όλα τα καταστήματα Carpisa στην Ελλάδα:

MAROUSSI: The Mall Athens, A. Papandreou 35 | GLYFADA: A. Metaxa 34 | PIRAEUS: Sotiros 28 | CHALANDRI: Chaimanta & Aristofanous 20 | THESSALONIKI: Tsimiski Ave. 95 | KATERINI: M. Alexandrou 4 | IOANNINA: Michael Angelou 8-10 | HERAKLEIO: Dedalou 6 | CHIOS: Aplotarias 21 | KEFALONIA: A. Metaxa 3, Argostoli

Read Next

05 Σεπ 2024

Η Έλλη Στάη και η Μάρα Ζαχαρέα με Zeus + Dione outfits στο Καλλιμάρμαρο

Οι εμφανίσεις των δύο κυριών σε συναυλία που ήταν αφιερωμένη στον Λευτέρη Παπαδόπουλο και το έργο του.

05 Σεπ 2024

Back to office: Η Σία Κοσιώνη με γκρι κοστούμι και ασημί metallic γόβες

Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Περισσότερα από

Μόδα

04 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Η 71 ετών Ιζαμπέλ Ιπέρ με αποκαλυπτικό φόρεμα Armani Privé

H Ιζαμπέλ Ιπέρ αποδεικνύει επί 50 χρόνια ότι το ταλέντο πάντα συνοδεύει μια μοναδική αίσθηση του στιλ.

04 Σεπ 2024

5 φορέματα από τη Zara που θα σε χρίσουν ως την πιο καλοντυμένη στους φθινοπωρινούς γάμους

Τα φορέματα από Zara που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις σε έναν φθινοπωρινό γάμο.

31 Αυγ 2024
29 Αυγ 2024

Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Η Κέιτ Μπλάνσετ πιο λαμπερή από ποτέ με Armani Privé

Η 55χρονη σταρ έλαμψε και πάλι στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας.

28 Αυγ 2024

Φεστιβάλι Βενετίας 2024: Η Αντζελίνα Τζολί μόλις εμφανίστηκε με την top καμπαρντίνα του φθινοπώρου

Η Αντζελίνα Τζολί, μίολις έκανε μια κομψή άφιξη στο Φεστιβάλ Βενετίας.

28 Αυγ 2024

Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Με navy look και Chanel αξεσουάρ εμφανίστηκε η 74χρονη Σιγκούρνι Γουίβερ

Tράβηξε τα βλέμματα η ηθοποιός, με τη fashionable εμφάνισή της.

27 Αυγ 2024

Κατερίνα Ευαγγελάτου: Ξέρει πώς να λάμπει μέσα σε ένα σατέν μαύρο φόρεμα

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση "Ικέτιδες" στην Επίδαυρο.