ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ανανεώστε το στυλ σας μόνο με τα φουλάρια που έχετε στην ντουλάπα σας

Υπάρχει τρόπος να δώσετε νέα πνοή στο στυλ σας χωρίς χρήματα.

Στις διακοπές, τείνουμε να ξοδεύουμε χρήματα με μεγαλύτερη άνεση από ό,τι στην καθημερινή μας ζωή. Ένα πλουσιοπάροχο γεύμα στην πιο φημισμένη ταβέρνα του νησιού, μια βόλτα με σκάφος, ή δώρα για τους αγαπημένους από την τοπική αγορά, είναι όλα πράγματα που μπορεί να προσθέσουμε στην εμπειρία μας. Ωστόσο, όταν επιστρέφουμε στην πόλη, οι υποχρεώσεις όπως το ενοίκιο, οι λογαριασμοί και τα έξοδα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, κάνουν τον Σεπτέμβρη ένα μήνα με αυξημένες οικονομικές προκλήσεις.

Ταυτόχρονα, όμως, ο Σεπτέμβρης είναι και η εποχή της ανανέωσης. Είναι η περίοδος που οι νέες τάσεις της μόδας κατακλύζουν τα μέσα ενημέρωσης, τα κοινωνικά δίκτυα και τις βιτρίνες, αλλά και η στιγμή που εμείς οι ίδιες αναζητούμε τρόπους να ανανεώσουμε το στυλ μας. Αυτό λοιπόν μπορεί να γίνει εύκολα χωρίς επιπλέον έξοδα μονάχα με ένα και μόνο αξεσουάρ που έχεις σίγουρα στην ντουλάπα σου σε παραπάνω από μία εκδοχές: Τα φουλάρια.

Φουλάρια - το υποτιμημένο αξεσουάρ και πώς να το αξιοποιήσετε

Τα φουλάρια είναι ένα διαχρονικό και ευέλικτο αξεσουάρ που μπορεί να αναβαθμίσει το στυλ σας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Αρχικά, είναι σημαντικό γιατί προσθέτει χρώμα, μοτίβα και υφή στα looks μας, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να μεταμορφώσει ένα απλό ντύσιμο σε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον και κομψό χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα.

Τρόποι να ενσωματώσεις τα φουλάρια στο στυλ σου

Στο λαιμό

@bobrownn How to tie a silk scarf perfectly 😱💗 Make sure to save & hit the + for more #stylinghacks #styletips #scarfhack ♬ Apple - Charli xcx

Ο κλασικός τρόπος που ποτέ δεν φεύγει από τη μόδα. Ένα φουλάρι δεμένο γύρω από το λαιμό μπορεί να προσθέσει ένα κομψό στοιχείο, είτε το φοράς με ένα απλό t-shirt, είτε με ένα πουκάμισο ή ακόμα και με ένα φόρεμα. Το χρώμα και το σχέδιο του φουλαριού μπορούν να αλλάξουν όλη την εμφάνιση.

Στα μαλλιά

Δέστε το φουλάρι σας σαν κορδέλα ή φτιάξτε έναν κόμπο σε μία χαμηλή αλογοουρά για ένα boho chic look. Μπορείτε επίσης να το φορέσετε σαν τουρμπάνι ή μπαντάνα, ή ακόμη σαν σταρ του Hollywood της δεκαετίας του '50, το λεγόμενο στυλ babushka scarf - δηλαδή το φουλάρι/ μαντήλι δεμένο είτε γύρω από το κεφάλι, αφήνοντας τις άκρες να πέφτουν στους ώμους, είτε κάτω από το πιγούνι για να δώσετε έναν αέρα κομψότητας και δημιουργικότητας στο look σας.

Στην τσάντα

@aimereluxurycollection Make life less boring with fun ways to style the bag. Lately I’ve been obsessed with trying out different ways to style twilly on my bag, and this one is one of my favourites. Double tap if the tutorial is helpful and let me know in the comment section! For more creative solutions for your luxury handbags, check out the link in bio. Follow for money saving tips on build your luxury collection @aimereluxurycollection #luxurybag #designerbag #handbag #purse #handbaglover #purseaddict #fashion #fashiontips #longchamp #twilly #silkcarf ♬ Feels - Kehlani

Αν θέλετε να προσθέσετε λίγο παραπάνω στυλ στην τσάντα σας, μπορείτε να δέσετε ένα φουλάρι στο χερούλι. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να ενσωματώσετε ένα έξτρα στοιχείο στο look σας, το οποίο θα χαρίσει έναν αέρα πολυτέλειας, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Σαν ζώνη

@thewardrobeconsultant

Using a scarf as a belt is one of my favorite styling tools! Here’s how I do it. 🤗

♬ original sound - The Wardrobe Consultant

Δέστε το φουλάρι στη μέση σας πάνω από ένα φόρεμα ή ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Είναι ένας παιχνιδιάρικος τρόπος να αναδείξετε τη μέση σας και να προσθέσετε ένα ενδιαφέρον χρώμα ή σχέδιο στο σύνολό σας που θα το κάνει αυτομάτως να ξεχωρίσει.

Ως αξεσουάρ για το χέρι

@lynn.fiedler Chic and effortless: How to do the Hermès Twilly wrist tie. Perfect to elevate any outfit! 🧡✨ ————————————— #Fashion #Style #OOTD #LuxuryFashion #Hermès #HermèsTwilly #SilkScarf #ScarfStyling #OldMoney #TimelessStyle #TikTokFashion #FashionHacks #Trending #Viral #FYP ♬ Young And Beatiful - Belinda

Ένα μικρό φουλάρι μπορεί να τυλιχθεί γύρω από τον καρπό σας σαν βραχιόλι, προσθέτοντας μια έξτρα πινελιά στυλ που ξεχωρίζει, ενώ ακόμη μπορείτε να μπλέξετε σε ένα βραχιόλι αλυσίδα ή ένα με πέρλες για ένα πιο δυνατό statement.

Πώς να επιλέξετε το σωστό φουλάρι

Σωστά Υλικά

Διαλέξτε υλικά που ταιριάζουν με την εποχή. Το μετάξι και το βαμβάκι είναι ιδανικά για την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, ενώ το μαλλί και το κασμίρ είναι καλύτερα για το χειμώνα.

Μοτίβα και χρώματα

Επιλέξτε χρώματα και μοτίβα που ταιριάζουν με την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα σας για να δημιουργήσετε ενδιαφέροντες συνδυασμούς, αλλά να έχετε οπωσδήποτε κλασικές επιλογές όπως ένα μαύρο κι ένα άσπρο φουλάρι, αλλά και μία πιο ιδιαίτερη επιλογή για ανατρεπτικές εμφανίσεις.

Τα φουλάρια είναι πραγματικά ένα από τα πιο εύκολα και προσιτά αξεσουάρ που μπορούν να δώσουν νέα πνοή στο στυλ σας.

Read Next

17 Σεπ 2024

"Beetlejuice" aesthetic: Ποια είναι η νέα τάση που βλέπουμε παντού στα social media

Ambassador της νέας τάσης είναι σίγουρα η Τζένα Ορτέγκα.

17 Σεπ 2024

Ντέιζι Έντγκαρ Τζόουνς: Οι εμφανίσεις που αποδεικνύουν ότι είναι ανερχόμενο style icon

Η Βρετανίδα ηθοποιός Ντέιζι Έντγκαρ Τζόουνς είναι μία στιλιστική αποκάλυψη.

Περισσότερα από

Μόδα

16 Σεπ 2024

Πώς επηρεάζει η πόλη το street style των κατοίκων της;

Το street style των Αθηναίων έχει άμεσα να κάνει με το περιβάλλον στο οποίο ζουν.

14 Σεπ 2024
13 Σεπ 2024

Miu Miu Fall/Winter 2024: Η νέα συλλογή του οίκου αποπνέει δυναμισμό, φρεσκάδα και θηλυκότητα

Η νέα συλλογή δια χειρός Miuccia Prada, αντλεί έμπνευση από τα στάδια της ζωής.

12 Σεπ 2024

Hodakova: Ποια είναι η αγαπημένη σχεδιάστρια της Κέιτ Μπλάνσετ που κέρδισε το βραβείο της LVHM

H Ellen Hodakova Larsson είναι μία ταχύτατα ανερχόμενη σχεδιάστρια που ξεχωρίζει για την προσέγγισή της στη μόδα.

12 Σεπ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με head-to-toe Burberry outfit στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

Η διάσημη σταρ επέλεξε ένα look σε σκοτεινούς τόνους του πράσινου, από τη συλλογή του εμβληματικού βρετανικού οίκου μόδας για το Φθινόπωρο 2024.

11 Σεπ 2024

H Ζέτα Μακρυπούλια με φόρεμα από το αγαπημένο brand της Κέιτ Μίντλετον

Η Ζέτα Μακρυπούλια στην πρεμιέρα του Ρουκ-Ζουκ φωτογραφήθηκεμε ένα φόρεμα Self Portrait.

11 Σεπ 2024

6 τάσεις από τα catwalks Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2024 - 2025 για γυναίκες άνω των 40

Αυτές οι τάσεις θα σας αναδείξουν στις πιο καλοντυμένες του φετινού χειμώνα.

08 Σεπ 2024

Ψηλά τακούνια: Τρεις λάτρεις της μόδας μιλούν για τη σχέση τους με το αγαπημένο γυναικείο παπούτσι

"Ναι, η άνεση είναι σημαντική, αλλά το να την αναδείξεις σε κορυφαία αξία δεν αποτελεί πολιτισμική πρόοδο" - Christian Louboutin